Mizerie RTV: „tinerii frumoși și liberi” – „USR-iștii” planetei – „rup cruci de pe biserici”! Plus: fură voturi cu rucsacii

7
5048
"Tinerii frumoși liberi dărâmă cruci de pe biserici"

O manipulare înfiorătoare a fost clocită și ventilată de România TV în acest weekend. Sâmbătă și duminică, mai mulți prezentatori au rostogolit o minciună cu care s-ar rușina și un coiot de prerie.

Startul intoxicării l-a dat coiotul de weekend, Ioan Korpos. Cu zâmbetul său semi-tâmp, deformat de un vag sentiment al vinovăției, lefegiul fugarului Sebastian Ghiță a anunțat sâmbătă de mai multe ori:

„Revenim imediat, nu plecați! Vă vom arăta ce-au ajuns să facă omologii USR. Protestatarii furioși rup cruci de pe biserici. N-o să vă vină să credeți ce fac progresiștii, tinerii frumoși și liberi. O să vedeți cum tinerii frumoși și liberi dărâmă cruci de pe biserici. Imagini nemaivăzute cu tinerii care rup cruci de pe biserici. Stați cu noi!”

Trece calupul de publicitate, revine mutra de halva expirată a lui Korpos (cu minciuna întipărită pe frunte), momentul marii dezvăluiri se tot amână, ca să facă loc unui nou promo korposian… „tinerii frumoși și vineri”… „omologii USR”… „rup cruci de pe biserici”…

Și vine marele „reportaj”!

„La Londra, un tânăr a încercat să smulgă crucea uriașă de pe acoperișul unei biserici baptiste, iar în Chile două biserici s-au făcut scrum în timpul unui protest antiguvernamental”…

Aha! Asta era istorica dezvăluire despre acei „un fel de de USR-iști”, de „#reziști”, care „rup cruci de pe biserici”!

Lui Korpos nu-i crapă obrazul de rușine, și-a făcut treaba mizerabilă și Ghiță îi va da o primă – spor de fake news -, iar rahatul împroșcat prin ecranele televizoarelor este împachetat în hârtie creponată și i se pune eticheta implacabilă: cozonac extra-lux.

Ioan Korpos, mutantul gazetăresc născut din banii furați de Ghiță, nu are timp să se uite î oglindă, să-și vadă hidoșenia de mincinos patologic, ci se uită țintă în prompter, zâmbește tâmp și citește energic următoarea intoxicare:

„Doamna Cerva, dvs. i-ați prins pe USR-iștii care fraudau alegerile. Cum au reacționat hoții de voturi când ați fost față-n față cu ei? Ce-au făcut când i-ați prins cu rucsacii acolo, la lift?”…

Iar găinațul lui Korpos a fost rostogolit peste weekend de alți prezentatori și alte prezentatoare, cu aceeași nerușinare pe care doar lipsa de caracter ți-o poate da.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

* VIDEO. Dan Bittman își continuă delirul conspiraționist: „În Germania nu moare nici dracu’ de Covid!” / „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid!”

7 COMENTARII

  1. Din păcate, vina pentru aceste fake-News-uri este în primul rând al așa zișilor “jurnaliști” care, în loc să ceară politicului interzicerea acestor media, nu fac decât să comenteze precum Facebook-iștii pentru a-și vinde articolele!!😡

  2. Avem „presa” pe care o meritam. Acestor rusini ale umanitatii in primul rand si ale jurnalismului in al doilea rand le-a Orban procente importante din cele 40 de milioane de euro din banii nostri! Defaimarea si calomnia sunt fapte penale in Romania. Din pacate justitia lui presoiu este la fel ca justitia lui dorel, sluga model. Mai este nevoie de reformarea CNA, de o noua lege a audiovizualului si de o lege care sa sanctioneze dur propagarea stirilor false. Pana acum nu am auzit nici la PNL , nici la USR de asemenea initiative, aceste partide fiind ocupate fie cu paruiala reciproca ori paruiala interna intre gasti semn ca le convine confuzia, manipularea si minciuna. Nu l-am auzit nici pe presedintele tarii iesind public si sanctionand modul in care se face televiziune si presa in Romania, din contra l-am auzit luand apararea antenelor. Intr-o tara de analfabeti si analfabeti functionali este nevoie de o voce comuna, publica a politicului cu ceva discernamant in sanctionarea acestor practici. Intelegem ca nu au inca majoritate in Parlament, dar asta nu ii impiedica sa faca actiuni publice comune in care sa sanctioneze aceste derapaje si sa propuna solutii pentru corectarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here