marți, mai 28, 2024
AcasăNewsGeneralul Izmană candidează la Parlament "la cererea zecilor de mii de mesaje...

Generalul Izmană candidează la Parlament „la cererea zecilor de mii de mesaje primite de la patrioții români”

-

Generalul Gabriel Oprea, zis și „Generalul Izmană”, candidează ca independent la Camera Deputaților. Fostul șef al UNPR, care în guvernarea PSD a fost ministru de Interne, vicepremier și chiar prim-ministru interimar o lună, ar face acest gest la cererea “zecilor de mii de patrioți români”, se arată într-un comunicat.

“Cârja politică” a lui Ponta în 2012, când a basculat decisiv votul din Parlament la moțiunea de cenzură care a răsturnat Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu pentru a aduce la putere PSD, Oprea și-a început ascensiunea, în anii ’90, ca bodyguard al lui Miron Cozma, pe când acesta era regele Văii Jiului.

Acum un proscris al scenei politice, detestat pentru moartea unui polițist pe motocicletă pus să-i deschidă drumul cu viteză foarte mare noaptea, pe ploaie, pentru că Oprea se grăbea undeva, generalul caută din nou influența și protecția din Parlament. Este cunoscut ca dirijor al unei fabrici de doctori impostori, care și-au plagiat lucrările, rețeaua sa parazitând și distrugând din interior instituții de învățământ ale Armatei și Poliției.

Comunicatul Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, condusă de Gabriel Oprea, anunță astfel candidatura generalului:

- Advertisement -

“Decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament. (…) UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -