marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticăCoruptul Tăriceanu rămâne singur. Vuvuzeaua pro-corupție Steluța Cătăniciu a plecat la coruptul...

Coruptul Tăriceanu rămâne singur. Vuvuzeaua pro-corupție Steluța Cătăniciu a plecat la coruptul Dan Voiculescu

-

C. A. C. P. Tăriceanu mai pierde un deputat, Varanu’ mai face o achiziție „în viu”, ca-n Piața Obor: Steluța Cătăniciu. O vedeați apărându-i pe penali la televiziunea penalului Dan Voiculescu (Antena 3), de-acum e înregimentată în partidulețul aceluiași penal Dan Voiculescu (PPU-SL).

Noul transfer se încadrează perfect în filosofia unui partid cu patron pușcăriaș: jos justiția, sus corupția!

Steluța Cătăniciu a ajuns parlamentar ignorând o decizie definitivă de incompatibilitate, stabilită de ANI și confirmată de patru ori de diverse instanțe judecătorești (trei din România + CEDO).

Acum, Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberal (PPU-SL) se laudă cu transferul Steluței Cătăniciu. Dan Voiculescu a remarcat calitățile de propagandistă pro-corupție ale acesteia în numeroasele emisiuni în care deputata ALDE a participat la Antena 3, unde se organizau linșaje teribile la adresa unor magistrați precum Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, Livia Stanciu, Camelia Bogdan și Cristi Danileț.

Steluța Gustic Cătăniciu se adaugă altor traseiști cu stagii solide în bătălia anti-justiție, racolați de partidul-caricatură a lui Dan Voiculescu: Teodor Meleșcanu, Maria Grapini, Cătălin Harnagea, Grațiela Leocadia Gavrilescu, Andrei Gerea, Dorel Căprar, Alexandru Băișanu, Eugen Durbacă.

- Advertisement -

Doi dintre cei aterizați recent în PPU-SL sunt foști șefi ai Serviciului de Informații Externe (SIE), sub președinți dați de tabăra anti-PSD: Cătălin Harnagea (numit de Emil Constantinescu) și Teodor Meleșcanu (numit de Traian Băsescu).

Deputatul Dorel Căprar este trimis în judecată, în dosarul şpăgilor din vămile din vestul țării, luate pentru PSD Arad.

Deputaţii Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Andrei Gerea, Eugen Durbacă şi Dorel Căprar au înfiinţat gruparea PPU-SL în cadrul grupului parlamentar PSD.

- Advertisement -

Cătăniciu, învinsă de 5 ori de ANI

1. În martie 2013, ANI a constatat că Steluţa Gustic Cătăniciu s-a aflat în conflict de interese administrativ când a ocupat funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Cluj-Napoca (2008-2012), întrucât a acordat asistenţă juridică unei firme aflate în proces cu municipalitatea.

2. O lună mai târziu, Steluţa Cătăniciu a cerut Curţii de Apel Cluj să anuleze raportul ANI, însă instanţa i-a respins cererea în 30 decembrie 2013.

3. Cătăniciu a contestat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție, care în 24 noiembrie 2015 a menţinut decizia Curţii de Apel Cluj şi a stabilit definitiv că Steluţa Cătăniciu a fost în conflict de interese administrativ.

4. Cătăniciu a formulat apoi o contestaţie în anulare, însă şi această cale extraordinară de atac a fost respinsă ca nefondată de instanţa supremă. În ciuda faptului că avea o interdicţie de a ocupa funcţii publice timp de trei ani, Steluţa Cătăniciu a candidat în 2016 şi a obţinut un mandat de deputat.

5. În 2018, Cătăniciu a pierdut la CEDO procesul contra ANI.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primul interviu dat de Liviu Dragnea din pușcărie. Minciuni enorme și o amenințare: „Este doar începutul!”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -