VIDEO. Diversiune la Antena 3: un angajat la păcănele, care amenință că-și dă foc, e prezentat „șomer Ho-Re-Ca”! Până de curând, propagandiștii Varanului urlau să fie închise păcănelele

0
2164

Fake-news de manual la Antena 3. Un gorjean angajat (dar neplătit) la o sală de jocuri din Târgu-Jiu, închisă în pandemie, e prezentat drept „șomer Ho-Re-Ca” (Hoteluri – Restaurante – Cantine). Când sălile de jocuri erau deschise, propaganda PSD țipa ca din gură de șarpe că „Guvernul Orban închide restaurantele, dar nu și păcănelele; de ce oare?!”. Când Guvernul a închis păcănelele, angajații rămași pe drumuri sau neplătiți sunt „mutați” de Antena 3 la Ho-Re-Ca, că dă mai bine!

Valentin Cârstea este angajat ca agent de pază la o sală de jocuri din Târgu-Jiu. După ce sala a fost închisă, ca „victimă” a măsurilor guvernamentale de limitare a răspândirii Covid-19, Valentin Cârstea nu și-a mai primit salariul și se teme că va fi concediat. Rămas fără bani, el a luat o sticlă de benzină și s-a dus în fața Prefecturii Gorj, amenințând că-și dă foc. Scena a avut loc miercuri, 18 noiembrie.

VIDEO: Scena din centrul orașului Târgu-Jiu

 

Motivul protestului este că măsurile de protecție anticoronavirus au închis sala de jocuri de noroc, situație în care el a rămas fără venituri.

”I-am sunat acum 14 zile, le-am zis că mor de foame acasă. Ce să fac? Să dau în cap la oameni? Să vând droguri? Să vină prefectul și primarul aici, altfel nu discut!| Îmi dau foc, mă duc după tata”, a amenințat tânărul, care ținea în mână o sticlă ce părea să fie plină cu substanțe inflamabile.

Cârstea era furios și pentru că alte afaceri similare funcționează.

De asemenea, era nemulțumit că a trimis acum două săptămâni scrisori și mesaje la autorități, în care întreba când se vor ridica restricțiile, dar nu ar fi primit niciun răspuns.

Jandarmii l-au rugat pe protestatar să nu facă niciun gest extrem și au promis că-l vor anunța pe prefect.

În cele din urmă, tânărul a fost convins să intre în clădirea Prefecturii, pentru discuții, unde a renunțat la sticla inflamabilă.

După ce l-a ascultat, prefectul Cosmin Pistol l-a invitat să-i adreseze o petiție în scris, pentru că i se pare un abuz din partea angajatorului, care nu i-a plătit salariul.

Cam multe minciuni pe metru pătrat!

Incidentul de la Târgu-Jiu a fost prezentat tendențios de Antena 3. Pe ecran rula titlul: „Dramatic! Un șomer Ho-Re-Ca a încercat să-și dea foc”.

Trei minciuni în 10 cuvinte!

  1. Valentin Cârstea nu e șomer, ci angajat la sala de jocuri, dar în ultima vreme nu a mai fost plătit.
  2. Nu e angajat în industria Ho-Re-Ca, ci la o sală de jocuri, adică în industria distracțiilor.
  3. Nu „a încercat să-și dea foc”, ci a amenințat că-și dă foc. N-a folosit niciun strop din substanța inflamabilă din sticla pe care o ținea în mână.

De ce l-a „mutat” Antena 3 pe gorjean de la sala de jocuri la Ho-Re-Ca? Pentru că, până de curând, televiziunea lui Dan Voiculescu, ca toată propaganda PSD de altfel, a făcut mare tămbălău că „se închid restaurante și hoteluri, dar de păcănele nu se atinge nimeni”, insinuând că Guvernul are interese să mențină deschise sălile de jocuri.

Acum, că închiderea sălilor de jocuri a lăsat oameni fără venituri, Antena 3 a uitat cuvântul „păcănele”; dă mai bine cu H-Re-Ca.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Propunere-șoc a unui medic elvețian: „Negaționiștii să nu fie primiți în secțiile de Terapie Intensivă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here