Păzea, „Veorica”, vine iar Mălin Bot! Dăncilă „loveşte” din nou, în direct, la ora 18.00, cu o altă conferinţă de presă

0
4703
Mălin Bot şi Viorica Dăncilă, o confruntare la care visează multă lume

Viorica Vasilica Dăncilă nu se lasă. Deranjată că a fost acuzată pentru modul în care a organizat dezbaterea cu jurnaliştii, candidata PSD în turul 2 la alegerile prezidenţiale promite o nouă întâlnire cu presa, în care vrea să arate că e „altfel” decât Iohannis. Dar întrebarea e cum va proceda cu jurnaliştii incomozi de data aceasta, după incidentul cu Mălin Bot, de la Parlament.

„Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, va susține joi, de la ora 18, la Palatul Parlamentului o noua conferință de presă în care își va prezenta viziunea, profilul de președinte, angajamentele și obiectivele strategice pe care și le asumă”. Anunțul a fost făcut într-un mesaj postat de partid, pe Facebook.

Într-un comunicat de presă, PSD anunță că Viorica Dăncilă va avea „un dialog deschis” cu reprezentanții mass-media. Este a doua conferință de presă din această săptămână, după cea susţinută marţi, în care n-a primit toată presa la discuţii, aşa cum promisese.

Viorica Vasilica Dăncilă s-a lăudat că ea se întâlnește cu toți ziariștii doritori de dezbatere, „nu doar cu unii, așa cum face Iohannis”. A mințit o dată în plus: Mălin Bot a vrut să participe la „dezbaterea” de la Palatul Parlamentului, dar n-a putut trece de jandarmi.

Mălin Bot s-a prezentat la intrarea S2 a clădirii, înainte de ora 18.00, și a arătat cele două documente solicitate în comunicatul PSD: legitimația de presă și actul de identitate.

N-a fost lăsat să intre. Jandarmii de la intrare i-au cerut și acreditare din partea Parlamentului. Asta deşi Dăncilă promisese acces fără probleme.

„Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18.00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00”, a promis Dăncilă, înainte de conferinţa de presă.

Ce a urmat, poate povesti oricui Mălin Bot. Întrebarea este ce va face de astă dată Dăncilă dacă apare din nou insistentul jurnalist la uşa Parlamentului? Îl va lăsa să treacă? Sau va fi blocat din nou, cu pretextul lipsei unor documente de acces?

Păzea, Dăncilă! Vine iar „omul rău”! Ce te faci?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.