VIDEO. Delirul lui Carmen Avram, cu Dăncilă – Ana lu’ Manole. PSD – eroul care trece prin furtuni, ninsori și vânt, prin foc și mii de baionete

1
10062
Carmen Avram în plin delir. FOTO: captură DC News

Pesedeaua dăunează grav sănătății… mintale! O demonstrează Carmen Avram, marea achiziție a PSD, căreia i-a fost dat locul 2 pe lista pentru europarlamentare.

Dar Carmen Avram nu lasă doar impresia unui personaj rătăcit, ci și incredibil de ticălos. Felul în care pune problema #rezistenței civice din timpul protestelor anti-corupție și pro-justiție, în interviul de la dcnews.ro, este abominabil.

Întrebarea „Care a fost momentul decisiv (al deciziei de a candida pe lista PSD)?” a declanșat demența. Veți râde copios citind acest monolog suprarealist, dar o să vă și înfuriați! Căci nemernicia nu te poate amuza.

Momentul de delir durează două minute și 10 secunde, de la min. 10:20 la min. 12.30.

Delirul stupefiant al lui Carmen Avram

Carmen Avram în piesa „Ana lu’ Manole”. Bu-hu-hu! Val Vâlcu pare oleacă speriat. FOTO: captură DC News
  • „Au fost două momente. Momentul în care am zis «Da, aș vrea să fac asta, să mă implic mai mult» a fost după ce i-am urmărit pe (acum) colegii mei PSD-iști, vreme de doi ani și ceva, cum se luptă. Erau ca în poezii – prin foc, prin spăngi, prin mii de baionete, urcăm acum, sus, deci… A fost… lupta asta îngrozitoare a lor… Venea din față… era ca Ana lu’ Manole… erau furtuni și ninsori și vânt, și ei se duceau înainte, vroiau să facă ceva. Adică ajunseseră acolo, erau fericiți că au ajuns acolo și vroiau să facă ceva. Și din față erau ăia ca la Hollywood, cu ventilatoare, cu… să-i oprească din a avansa”.
  • „Și uitându-mă la ei… a fost acest discurs… după doi ani a fost acest discurs al doamnei premier Viorica Dăncilă, din Parlamentul European, în zilele acelea în care se vota rezoluția împotriva României… în care a vorbit așa cum vorbesc eu uneori în mintea mea, când mă revolt la televizor, când văd că se întâmplă lucruri. Și am auzit-o brusc pe femeia asta având cuvintele mele în gură și vorbind despre România. Spunând în esență: «N-aveți voie să faceți asta țării mele, pentru că țara mea nu e așa cum va este descrisă vouă aici și țara mea are aceleași drepturi ca fiecare dintre voi. Noi nu suntem ruda săracă de la o masă, noi suntem partenerii voștri. Noi împreună trebuie să fim pentru totdeauna, sper. Dar împreună! Și împreună să vorbim aceeași limbă»”.
  • „Ăla a fost un moment în care am zis: «Aș vrea». Și al doilea a fost acum, săptămâna trecută, când am zis «Da»”.

VIDEO: Delirul – de la min 10:20 la min. 12:30

Analiză pe text

  1. „I-am urmărit pe (acum) colegii mei PSD-iști, vreme de doi ani și ceva, cum se luptă”.

Care „luptă”? Cea dusă de Ciordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Mitralieră, Dragnea, Tăriceanu pentru demolarea justiției. Din start, un cuvânt de admirație pentru toată această menajerie.

2. „Erau ca în poezii – prin foc, prin spăngi, prin mii de baionete, urcăm acum, sus, deci…”

Văleeeeu, ce mai luptă patrioții! Foc?!? Mii de baionete?!? La Plevna? Rahova? Smârdan?

Rahova nu e cumva stabilimentul pe la care a trecut Dom’ Profesor Infractoru’ Pușcăriașu’ Coruptu’, descris cândva de viitoarea doamnă europarlamentar ca fiind cool mogul?!

Iar acel cuvânt ce e: prin spăngi… sau spăzi… sau șpăgi?! Hai să lămurim, că nu se înțelege bine. Chiar ar suna bine: prin foc, prin șpăgi, prin mii de baionete.

3. „A fost… lupta asta îngrozitoare a lor…”

Deci, nu pentru noi, cei din stradă, a fost o bătălie îngrozitoare, ci pentru ei, care de doi ani și ceva ne hărțuiesc cu ordonanțe de urgență, ne amendează, ne vânează pe străzi și ne bagă gaze în plămâni…

4. „Venea din față… era ca Ana lu’ Manole…”

Maică, măiculiță: pesedeaua e Ana lu’ Manole! Și plânge, sărăcuța: Manole, Manole, zidul rău mă strânge, trupușoru-mi frânge…

5. „… erau furtuni și ninsori și vânt, și ei se duceau înainte, vroiau să facă ceva. Adică ajunseseră acolo, erau fericiți că au ajuns acolo și vroiau să facă ceva”.

Furtuni și ninsori și vânt înfruntam noi, cei din piață, dar Carmencita lu’ Avram îi căinează pe Ciordache și pe Tudorel și pe Nicolicea și pe Șerban Nicolae și pe Mitralieră și pe Tăriceanu și, evident, pe Liviu Dragnea, căci adevăratul vifor l-au înfruntat ei, nu nebunii de noi!

Val Vâlcu și Carmen Avram. FOTO: captură DC News

6. „Și din față erau ăia ca la Hollywood, cu ventilatoare, cu… să-i oprească din a avansa”.

Noi eram ăia ca la Hollywood, cu regia, cu briz-brizu’… Și avansam, da, avansam… Și bieții ciordaci încercau eroic să ne oprească…

7. „Și uitându-mă la ei… a fost acest discurs… după doi ani a fost acest discurs al doamnei premier Viorica Dăncilă, din Parlamentul European, în zilele acelea în care se vota rezoluția împotriva României…”

Și hop, apare personaju’ providențial: Vasilica Veorica!

8. „… în care a vorbit așa cum vorbesc eu uneori în mintea mea, când mă revolt la televizor, când văd că se întâmplă lucruri”.

La auz de vorbe, Carmencita = Vasilica. He-he!

9. „Și am auzit-o brusc pe femeia asta având cuvintele mele în gură și vorbind despre România. Spunând în esență: «N-aveți voie să faceți asta țării mele, pentru că țara mea nu e așa cum va este descrisă vouă aici și țara mea are aceleași drepturi ca fiecare dintre voi. Noi nu suntem ruda săracă de la o masă, noi suntem partenerii voștri. Noi împreună trebuie să fim pentru totdeauna, sper. Dar împreună! Și împreună să vorbim aceeași limbă»”.

Asta nu mai e Ana lu’ Manole, asta e Ioana d’Arc, e Robin Hood, e Cidul! E Frații Buzești și Ștefan cel Mare și Mircea cel Bătrân și Vlad Țepeș… și nu e Hanul Tătar și Baiazid și Pașa de la Vidin și Sinan Pașa! Asta e Bătălia de la Călugăreni și de la Posada și de la Rovine! E Vasilica – Muma Patriei!

10. „Ăla a fost un moment în care am zis: «Aș vrea». Și al doilea a fost acum, săptămâna trecută, când am zis «Da»”.

Da, da, da! Ahaaa! Sigur că ai vrea vreo douj’ de mii de euro pe lună, că proastă nu ești! Doar ticăloasă, lacomă, profitoare, oportunistă și oleacă plecată de acasă.

Zi-le, Carmencito: zidul rău te strânge, trupușoru-ți frânge?!…

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Daca nu starpim fizic gunoaiele PSD-ALDE castigam alegerile degeaba! Art. 40 Alin.2 -Constitutie aplicat va scoate pt totdeauna PSD-ALDE IN AFARA LEGII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here