Dăncilă a mințit: la „dezbaterea” sa nu au avut acces toți ziariștii! Demonstrația lui Mălin Bot

8
1834
Legitimația de presă și actul de identitate nu l-au ajutat pe Mălin Bot să intre la conferința Vasilicăi

Viorica Vasilica Dăncilă s-a lăudat că ea se întâlnește cu toți ziariștii doritori de dezbatere, „nu doar cu unii, așa cum face Iohannis”. A mințit o dată în plus: Mălin Bot a vrut să participe la „dezbaterea” de la Palatul Parlamentului, dar n-a putut trece de jandarmi.

Mălin Bot s-a prezentat la intrarea S2 a clădirii, înainte de ora 18.00, și a prezentat cele două documente solicitate în comunicatul PSD: legitimațiea de presă și actul de identitate.

N-a fost lăsat să intre. Jandarmii de la intrare i-au cerut și acreditare din partea Parlamentului.

Ahaaa, deci nu aveau acces toți ziariștii, așa cum mincinos scria Viorica Dăncilă pe Facebook, ci doar cei acreditați la Parlament.

VIDEO: Ce zombie PSD-ist apare la minutul 3:10!

Anunțul mincinos al Vioricăi Dăncilă

(postat pe Facebook înainte de ora 16.00)

Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode.

Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România. Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18.00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

8 COMENTARII

 1. Mincinoasa, obraznica, profitoare, una care-si ridica poalele-n cap cand vede ca ajunge somera, manipulata de infractori, asta e „catindata” hotilor!!! Facea pe ea daca Malin intra in sala!!!! Pampersii, nu brosa o reprezinta!!!! Iar jandarmeria e tot aceeasi din vremurile de glorie a lui dracnea, apara infractorii!!!!!

 2. Si totusi, exista comunicatul PSD, facut public:

  „Accesul este liber pentru toti reprezentantii mass-media desemnati de catre institutiile pe care le reprezinta.”

  Cum Malin Bot nu a fost desemnat de nicio institutie ca reprezentant, nu avea cum sa intre acolo.

  Bineinteles ca Pavianca – Dancila a uitat acest „mic amanunt” atunci cand se batea cu pumnul in piept ca toti jurnalistii vor avea acces.

 3. Bot nu are bun-simț. A răspuns la destule întrebări incomode în 2 ore. Nu era nevoie de scandalagiul Bot care a și lovit o femeie la ultima demonstrație în stradă, din prea-buna lui educație.

  A ieșit super bine Dăncilă după acest maraton!!! 👏👏👏👏👏👏👏🧡🧡🧡
  Ciudă sataniștilor!

  • Din punctul tau de vedere Dancila este un geniu, ce IQ poate avea un om care isi alege ca model o analfabeta care a trecut ca gasca prin balta (pe la scoala)? Probabil esti o cuvioasa needucata care compara o facultate de fizica cu cea de petrol si gaze (un fel de scoala profesionala cu pretentii). Educatia si cultura nu se obtin pe Facebook ci prin munca si studiu intens, asta ca sa stii si tu.

 4. Octavia, ti s-a spus ceea ce ai vrut sa auzi. Esti adresant tinta. Aici nu e vorba de castigarea alegerilor, ci de conservarea unui anumit electorat. PSD este pe margine. Un pas gresit si se prabuseste. Pentru adevar, recunosc ca d-na Dancila are capacitatea de a invata mult atunci cand are mentori buni. Dar duce in spinare un partid care a facut atatea lucruri rele incat nimic nu mai poate schimba parerea electoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.