Pandele și-a pus secretara, noaptea ca hoții, să facă un „raport” că primarul nu știa nimic despre „azilele groazei”. Au semnat, la ordin, și șefii Poliției Locale și cei ai Asistenței Sociale

4
2549
Documentul scris și semnat de funcționarii primăriei Voluntari, luni seara, ca să fie dat repede pe post la Realitatea Plus

Vasta operațiune de spălare a imaginii clanului Firea-Pandele, după dezvăluirile din scandalul azilelor groazei, a continuat luni seara la Realitatea Plus, printr-o punere în scenă ridicolă. Florentin Pandele și-a pus secretara, la ora 22.30, să redacteze un fel de raport care să ateste că primarul nu știa despre ce se întâmpla în azilele unde apropiații săi coordonau torturarea bătrânilor. Apoi i-a adus de acasă pe șefii Poliției Locale, Asistenței Sociale și pe secretarul general al Primăriei, să semneze actul, și a trimis hârtia la Realitatea Plus, unde a fost prezentată drept „dovadă exclusivă”.

Operațiunea arată o disperare din partea clanului Firea-Pandele. În aceeași zi, jurnaliștii Ovidiu Vanghele și Bianca Albu au demonstrat, fără nicio putință de tăgadă, că toată lumea știa, încă din toamna lui 2021, ce se petrecea în cel puțin unul din azilele groazei. Buletin.de și Investigatiimedia.ro au prezentat zecile de adrese, plângeri, reclamații și chiar procese prin care vecinii clădirii unde funcționa ilegal azilul condus de oamenii lui Firea și Pandele torturau bătrânii.

În fața acestor dovezi incontestabile, Pandele a reacționat punând la cale, seara târziu, o așa-zisă „dovadă” că nu știa nimic. Persoana care a redactat așa-zisul raport a scris, posibil din obișnuință, chiar în primele rânduri data, ora, numărul de înregistrare: „Având în vedere Dispoziția nr. 162/10.07.2023, orele 22.10, vă comunicăm următoarele”.

În colțul din stânga-sus scrie clar: ora 23.15. Așadar, funcționara de la Primăria Voluntari a primit ordin la ora 22.10 să facă „raportul”, care la ora 23.15 era deja semnat de șefii de instituții chemați de-acasă.

În „raport” se scrie că primarul Pandele n-a fost informat despre ce se întâmpla în azilele groazei și că nici alte persoane din conducerea instituției. Semnatarii documentului fac și incredibila afirmație, pusă în paranteze, că nici ei nu știau ce se întâmpla, menționând despre activitatea din azile „atât cât am cunoscut-o noi sumar din anchete sociale solicitate de instanța de judecată sau aparținători”.

De fapt, așa cum arată numeroasele documente publicate de jurnaliștii Ovidiu Vanghele și Bianca Albu, vecinii reclamaseră peste tot, iar când instituțiile din Voluntari au refuzat să le răspundă, au dat primăria în judecată, pentru a o obliga să dea un răspuns oficial. Cazul era știut peste tot.

Primarul Florentin Pandele a fost băgat și în direct, ca să repete că el n-a știut nimic, că altcineva semnase în locul lui și că subalternii săi primiseră ordin de la instituții ale statului să nu informeze nicio persoană!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce tace PNL în cazul „azilele groazei”: complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful liberal de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Firea, tare-n clanță: anunță că-i dă în judecată pe toți cei care au scris ori vorbit despre „azilele groazei” din Voluntari! PSD plătește televiziunilor zeci de milioane de euro, dar Firea acuză USR că a cumpărat presa!

* „Un nenorocit încerca să facă tot el pe victima. Alta spunea că totul are legătură cu candidatura ei. Cei doi sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice” – despre Pandele, Firea și cazul „azilele groazei”

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

„De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

4 COMENTARII

  1. Cel mai bine ar fi ca tov Ciolancu să dea un decret prezidențial cum că nimeni nu știa nimic și că USRul e de vina ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  2. E disperare mare la trogloditii firea-pandele, si zau daca inteleg de ce, caci (in)justitita lui javrannis lucreaza in favoarea infractorilor. In cazul, extrem, in care se va declansa totusi trimiterea in judecata, reteta e simpla si testata bine de cand javrannis a urinat cu bolta pe votul celor de dreapta in 2020: se va ajunge fie la prescrierea faptelor, fie la un edict at ICCJ are va decreta ca faptele nu pur si simplu nu exista. In caz ca vreun complet de judecata se va abate de la partitura, trogloditii firea pandele isi vor lua talpasita in Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here