Jurnalista de casă a lui Cristoiu, angajată și la televiziunea lui Pandele, îi înjură pe cei indignați de „azilele groazei”: „Marș, ipocriților!”. Ulterior, Cora Muntean și-a șters postarea

1
3059
Cora Muntean și Ion Cristoiu

Cora Muntean, realizatoare la Metropola TV și redactor-șef la Cristoiublog.ro, s-a lăsat purtată de valul devotamentului față de clanul Firea-Pandele și, într-un stil care încerca să imite grobianismul Danei Budeanu, le-a transmis pe Facebook „marș!” celor indignați de chinurile la care erau supuși bătrânii din „azilele groazei”.

Cora Muntean lucrează acum la televiziunea Consiliului Local Voluntari, Metropola TV, post care este de fapt o trompetă a familiei Pandele. Încercând să copieze stilul agresiv, cinic și bădărănesc al Danei Budeanu – o altă acolită a Gabrielei Firea –, jurnalista l-a atacat și pe premierul Ciolacu. La acea oră, Firea și Ciolacu încă nu o dăduseră la pace. Așa că șeful PSD a intrat în vizorul angajatei lui Pandele, care i-a transmis că exagerează „cu jelitul pentru victimele din azilele alea” și că „zici că nu-i premier, ci colivăreasă”.

Exact în stilul Firea-Pandele, jurnalista a încercat să bagatelizeze tragedia și să abată atenția de la subiect, vorbind despre niște festivaluri la care „se droghează tinerii și adolescenții de nu mai știu de ei”.

Dar ținta principală au rămas românii siderați de cruzimea acoliților clanului Firea-Pandele care-i exploatau și torturau pe bătrânii cu dizabilități. Într-o banalizare extremă a răului, Cora Muntean a scris la final că românii indignați sunt, de fapt, ipocriți, încheind cu expresia favorită a Danei Budeanu: „Marș!”.

După ședința în care Ciolacu și Firea au ajuns la o înțelegere, Cora Muntean și-a șters comentariul.

Vă prezentăm textul în care realizatoarea de la Metropola TV le spune „Marș!” celor care protestează față de atrocitățile comise de apropiații clanului Firea-Pandele în azilele groazei.

Cora Muntean: „Cred că domnu Ciolacu a cam început să exagereze cu jelitul pentru victimele din azilele alea. Zici că nu-i premier, ci colivăreasă. Problema este că s-ar putea să se prindă zelevogue că deviază de la subiect și nu-l văd bine. Domn premier, vezi că la festivalul ăla se droghează tinerii și adolescenții de nu mai știu de ei. Și, na, ei sunt viitorul patriei. Ei vă vor îngriji la azil, în caz că Doamne ferește. Pentru ipocriții care ar putea interpreta ce spun, ăia pe care brusc i-au lovit dragul și grija de bătrânii pe care neîncetat i-au ridiculizat și batjocorit: Marș!”.

Postarea pe care, ulterior, Cora Muntean a șters-o de pe Facebook

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce tace PNL în cazul „azilele groazei”: complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful liberal de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Firea, tare-n clanță: anunță că-i dă în judecată pe toți cei care au scris ori vorbit despre „azilele groazei” din Voluntari! PSD plătește televiziunilor zeci de milioane de euro, dar Firea acuză USR că a cumpărat presa!

* „Un nenorocit încerca să facă tot el pe victima. Alta spunea că totul are legătură cu candidatura ei. Cei doi sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice” – despre Pandele, Firea și cazul „azilele groazei”

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

„De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

1 COMENTARIU

  1. Cora Muntean este cel mai bun exemplu ca unii pot manca cacatul ca pe ciocolata, cata vreme le sunt umplute buzunarele cu bani. Pandele nu degeaba si-a facut boschetareala aia de televiziune, in care ca pute urat afacerea famigliei sa apara astfel de vome ca sa le ia apararea. Acolo a lucrat si muista aia care umbla cu Cerva si care isi ciufulea trandafirul pe bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here