Fotografiile care o distrug pe Firea: monstrul Godei a participat la botezul unuia dintre copiii ei, dar au fost împreună și în acțiuni electorale! Nevasta lui Pandele tocmai scrisese că Godei nu era membru PSD și că ea nu avea nicio treabă cu el

3
10215
Distracție și voie bună, după atâta jaf și osteneală: Gabriela Firea și "sora" sa Ligia Gheorghe (fostă Enache), dar și Ștefan Godei!

Gabriela Firea se zbate ca o șerpoaică să scape din cursa în care singură a intrat, prin faptele sale. Se agită, urlă, țipă, neagă, minte, lovește, amenință – doar-doar s-o sfârși săptămâna ei proastă, în care au ieșit la iveală ororile din „azilele groazei” din Voluntari. Dar coșmarul ei abia începe.

În zbaterea ei oarbă, furioasă, irațională, bântuită de spaime, Gabriela Firea (50 de ani), ministrul Muncii și prim-vicepreședinte al PSD, face greșeli sinonime cu sinuciderea politică.

Duminică seara, Gabriela Firea a scris, într-o lungă, disperată și diversionistă postare pe Facebook, că Ștefan Godei, principalul acuzat în cazul ororilor din Voluntari, nu a fost niciodată membru al PSD în județul Ilfov sau în București.

Mai mult, Firea l-a expediat pe acesta în categoria „simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii”, adică și cu ea.

Ce a scris Gabriela Firea despre Godei

  • „Inculpatul din acest dosar NU A FOST ȘOFERUL MEU. La Primăria Capitalei acest bărbat nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane. Eu am același șofer de 16–17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.”

  • „Inculpatul din acest dosar nu are legătură de rudenie cu familia mea. NU ESTE FINUL nostru, NU ESTE NEPOTUL nostru.”

  • „Inculpatul din acest dosar NU A FOST VREODATĂ membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, NU AVEA CUM SĂ CONDUCĂ filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți.”

Invitatul care „a băgat capul în poză” la botezul lui Zian Mihail Pandele, ultimul copil al Gabrielei Firea

Numai că, lovitură de teatru: în cadrul investigației publicate în ianuarie 2023 despre ororile din Voluntari, Centrul de Investigații Media a prezentat dovezi clare ale relației apropiate dintre Ștefan Godei și gruparea Firea-Pandele!

Mai mult: Godei a participat chiar și la botezul unuia dintre copiii cuplului Firea-Pandele!

Centrul de Investigații Media a publicat și fotografii doveditoare, extrem de relevante. De exemplu, o captură după postarea lui Ștefan Godei din 7 iunie 2015, pe Facebook, unde scria duios:

„La botezul lui Zian Mihail Pandele, împreună cu prietenii și colegii, cântec, joc și voie bună! Foarte bună”.

Și pac un emoticon de veselie!

De reținut: botezul a fost în urmă cu 8 ani. O fi băgat Ștefan Godei capul în poză, neinvitat la botez? Puțin probabil, chiar imposibil. Dacă a participat, înseamnă că a fost invitat. Iar dacă a fost invitat, înseamnă că era unul de-al casei.

Așadar, Ștefan Godei este o cunoștință veche a familiei Firea-Pandele, nu unul care apare de după colț și „bagă capul în poză cu liderii”!

Mai există un detaliu important în această postare: locul petrecerii de botez. Ștefan Godei ne ajută și cu informația asta: RIN Grand Hotel. Așadar, hotelul fraților Negoiță! Unul dintre ei, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 (și atunci, dar și acum), este finul soților Firea-Pandele, dar și cel care în ultimii ani a finanțat „azilurile groazei” din Voluntari cu 30.000 de euro pe lună din bani publici, deși, din punct de vedere administrativ, Sectorul 3 n-are nicio legătură cu orașul Voluntari.

Firea, Ligia, Godei

Centrul de Investigații Media a mai scos la lumină și alte fotografii interesante. De exemplu, una în care, în cadrul unui grup mai mare, Gabriela Firea o are alături pe Ligia Gheorghe (fostă Enache), cea mai bună prietenă a sa, căreia îi zice „soră” și care a fost producătorul emisiunii ei de la Antena 1, pe când actuala ministresă făcea pe ziarista la trustul lui Dan Voiculescu.

Ulterior, Firea a luat-o peste tot cu ea, răsplătind-o cu funcții importante, de conducere, la Primăria Capitalei și la Ministerul Familiei.

Dar Ligia Gheorghe și-a găsit un post de vicepreședinte și la Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, prin care erau administrate „azilele groazei” din Voluntari.

Există multe poze cu Gabriela Firea și Ligia Gheorghe. Aceasta are însă ceva diferit: în ea apare și Ștefan Godei, care – ce să-i faci? – „a băgat și el capul în poză cu liderii”.

Observăm, totuși, că pare o poză de familie (politică), poza unui grup în care fiecare se cunoaște cu fiecare.

Detaliu din poza cu pricina. Cei încadrați sun Gabriela Firea, Ligia Gheorghe și Ștefan Godei

TSD Voluntari, Măgurele, Ștefan Godei…

Mai vreți? Mai avem. Pe 21 octombrie 2014, Tineretul Social Democrat (TSD) Voluntari posta pe Facebook o fotografie de la o acțiune electorală a Gabrielei Firea la Măgurele, județul Ilfov. De data asta, Ștefan Godei nu mai apare pe la periferia pozei, ci chiar în centru, alături de Gabriela Firea! Ai zice că era un bodyguard al ei.

Dragnea, Tăriceanu, Firea, Godei

Tot mai vreți? OK, luați-o și pe asta: o altă secvență electorală, în care Gabriela Firea apare ca o „mamă a națiunii”, ținând un copilaș în brațe – urât, foarte urât să folosește prichindei de câțiva ani pentru a atrage voturi!

Dar nu asta-i cheia, ci ceea ce mai vedem în poză: liderii din acea vreme ai PSD (Liviu Dragnea) și ALDE (C. A. C. P. Tăriceanu). Plus Godei! Firea, Dragnea, Tătriceanu și Godei! Tare, nu? Dar cine era Godei? Un „simpatizant, voluntar sau om care bagă capul în poză cu liderii”, după cum s-a exprimat Vrăjitoarea din Voluntari.

Dar bagă bine de tot capul în poză, dacă e la fel de vizibil ca Dragnea și Tăriceanu. Și nu părea să deranjeze pe cineva prezența lui atât de aproape de marii lideri ai țării din acel moment. Dimpotrivă, părea un om de încredere al grupului (infracțional organizat).

„Denunțul” Ligiei Gheorghe: „Ștefan avea multe planuri în cap și nu avea timp de așteptat!”

Despre această postare, ce să mai zicem? Pe 29 decembrie 2021, între Crăciun și Anul Nou, „duoamna” Ligia Gheorghe (pe atunci Enache) îi ura toate cele lui Ștefan Godei. Descrierea pe care i-o făcea era una memorabilă. Merită citită cap-coadă.

„Pe Ștefan l-am întâlnit acum vreo 9 ani. Era tânăr și neliniștit. Foarte tânăr și chiar foarte neliniștit. Știa el de ce. Avea multe planuri în cap și nu avea timp de așteptat!

Înmulțiți cu o mie (1.000 – n. red.) orice credeți că gândeați pe la 25 de ani, adunați cu ambiție, voință de autodepășire, curaj, putere de a trece peste obstacole și adăugați o inimă bună, arătată cu grijă, în momente neașteptate.

După 9 ani, Ștefan este același. Mai înțelept, cu familie și responsabilități.

Dar și cu toate cele enumerate mai sus intacte, plus ceva de neconceput la 20 de ani: puțină răbdare.

La mulți ani, Ștefan! Sunt sigură că îți vei trăi visul!”

Și multe emoticoane, ca niște consemne misterioase.

Visul cel mare al lui Ștefan Godei. Conexiunile cu Ligia Gheorghe și Gabriela Firea

Citindu-l acum, când știm ceea ce știm, textul Ligiei Gheorghe (pe atunci, Enache) sună ca un denunț. Poți interpreta că, atunci când scria că „Ștefan era tânăr și neliniștit. Foarte tânăr și chiar foarte neliniștit. Știa el de ce. Avea multe planuri în cap și nu avea timp de așteptat!”, Ligia Gheorghe se referea la diabolica schemă infracțională pe care Ștefan Godei voia s-o pună în practică. Altfel, ce alte planuri putea avea? Că în acești ani nu s-a remarcat cu nimic deosebit în politică, afaceri, educație etc. Doar în activități mafiote de o cruzime rară, care l-au făcut ca în acest moment să se afle în arest preventiv.

„După 9 ani, Ștefan este același”, mai scria Ligia Gheorghe. Și când ne spunea asta? În decembrie 2021, în plină operațiune de maltratare până la exterminare a bătrânilor din „azilele groazei”!

Știa Ligia Gheorghe cu ce se ocupa Ștefan Godei în decembrie 2021? Garantat știa, pentru că era vicepreședinta Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, care administra azilele din Voluntari, în care peste 100 de oameni trăiau la limita dintre viață și moarte, fără hrană și fără medicamente, fără căldură și fără îmbrăcăminte, fără o minimă igienă sau afecțiune, bătuți, schingiuiți, jefuiți de bunurile imobile pe care le aveau (case, terenuri), dar și cu pensiile confiscate de grupul mafiot în numele căruia opera Ștefan Godei. Dar Ligia Gheorghe era mulțumită: „După 9 ani, Ștefan este același”.

Știa Gabriela Firea cu ce se ocupa Ștefan Godei? Evident că știa, că doar îi povestea „sora” Ligia totul! Iar „sora” Ligia trebuie să-i fi spus și care era visul lui Godei, cel menționat misterios spre sfârșitul mesajului-urare: „Sunt sigură că îți vei trăi visul”. Și 5 emoticoane, pe măsura visului.

Ce putea fi acel vis măreț? Cumva, ca din 3 azile producătoare de bani să facă 30? Cumva, ca din 100 și ceva de oameni maltratați să ajungă la 1.000 și ceva? Cumva, ca de la 750.000 de euro jefuiți de la bătrânii suferinzi să ajungă la 7.500.000? Cumva, să-și înzecească numărul prostituatelor pe care le plătea pentru distracții „creștineșt”i, în ton cu Brâul Maicii Domnului afișat de Cotoroanță? Sau să-și crească de 10 ori cantitatea de droguri pe care o inhala? Ori, poate, să dea de 10 ori mai mulți bani la lăutari?

Rezonabil e să gândim că marele vis al lui Ștefan Godei, care-o fericea atât de mult pe Ligia Gheorghe (fostă Enache), „sora” de năstrușnicii a Gabrielei Firea (fostă Vrânceanu), era să facă tot mai multe milioane de euro din suferința bătrânilor, să le ia casele și pământurile, întru bunăstarea Grupului Infracțional Organizat numit Clanul Firea-Pandele, care-i asigura spatele!

Legăturile dintre mafioți și soții Firea-Pandele, sub cupola PSD

Rețeaua mafiotă de exploatare a persoanelor vulnerabile are legături multiple cu soții Florentin Pandele (primarul orașului Voluntari de 23 de ani) și Gabriela Firea (ministrul Familiei din 2021, după ce în perioada 2016-2020 a fost primarul Capitalei).

  • „Azilele groazei” erau operate de Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz” (odă ascunsă „Sfintei” Gabriela Firea?!), condusă de Ligia Gheorghe (fostă Enache), consiliera Gabrielei Firea, pe care ministra PSD o numește ”sora mea” și o poartă după ea peste tot, de la Antena 1 (unde i-a fost producătoare de emisiune) la Primăria Capitalei și apoi la Ministerul Familiei, în funcții de conducere.
  • Asociația „Sfântul Gabriel cel Viteaz” a fost înființată de Ștefan Godei, fost șofer la Primăria Capitalei în mandatul Gabrielei Firea (2016-2020), vicepreședinte al Organizației de Tineret a PSD Ilfov. Între timp, procurorii au descoperit că acest Godei, om de încredere al Gabrielei Firea, trăia într-un lux scandalos, iar banii furați de la bătrâni îi cheltuia pe prostituate, droguri, lăutari și proprietăți imobiliare de nabab. Ștefan Godei și fratele său, Daniel Godei, se află acum în arest preventiv.
  • Două dintre „azilele groazei” funcționau de câțiva ani în Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.
  • „Azilele groazei” primeau lunar 30.000 de euro de la Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea.
  • „Lagărele groazei” ar fi trebuit controlate de instituția numită Serviciul de Asistență Socială Voluntari, unde șefă era Nela Vica Andrieș (fostă Vrânceanu), sora Gabrielei Firea (fostă Vrânceanu) și cumnata primarului Florentin Pandele.

Așadar, din schema centrată pe Gabriela Firea fac parte mai multe persoane apropiate acesteia: soțul, sora, consiliera (căreia îi zice tot „soră”), finul, șoferul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce tace PNL în cazul „azilele groazei”: complicități scandaloase cu clanul Firea-Pandele în jefuirea bătrânilor. Zeci de case și terenuri primite moștenire de șeful liberal de la Asistență Socială Ilfov. Bătrânii erau siliți să-și cedeze proprietățile

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Firea, tare-n clanță: anunță că-i dă în judecată pe toți cei care au scris ori vorbit despre „azilele groazei” din Voluntari! PSD plătește televiziunilor zeci de milioane de euro, dar Firea acuză USR că a cumpărat presa!

* „Un nenorocit încerca să facă tot el pe victima. Alta spunea că totul are legătură cu candidatura ei. Cei doi sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice” – despre Pandele, Firea și cazul „azilele groazei”

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

„De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

3 COMENTARII

  1. Ajunge o măciucă la un car de oale 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here