„Un nenorocit încerca să facă tot el pe victima. Alta spunea că totul are legătură cu candidatura ei. Cei doi sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice” – profesorul Naumescu despre „azilele groazei” din Voluntari

3
3018
Gabriela Firea și Florentin Pandele au patronat politic afacerea azilelor groazei din Voluntari, concluzionează profesorul Naumescu

Bălmăjit de premierul Ciolacu și mușamalizat de posturile TV ale oligarhilor, oribilul scandal al azilelor groazei din Ilfov, în care apropiați ai clanului Firea-Pandele exploatau bătrâni fără apărare, capătă limpezime de cristal în descrierea profesorului Valentin Naumescu. Reputatul specialist în relații internaționale, care predă la Universitatea Babeș-Bolyai și în alte câteva universități din Occident, a scris revoltat pe contul său de Facebook că nimic nu se putea face fără acordul și protecția la nivel înalt, iar protectorii trebuie să plătească acum cot la cot cu făptașii direcți.

Textul, clocotind de indignare, se încheie cu trei întrebări retorice: „Oameni sau animale? Vreți voturi la anul? Cât vă vor mai suporta românii?”.

Mai jos, scurtul text prin care profesorul Naumescu pune lucrurile la locul lor și arată că atrocitățile din azilele groazei nu se puteau întâmpla fără știința și protecția mai-marilor pe linie politică din Voluntari.

„VOLUNTARI- CRIMĂ ȘI PEDEAPSĂ. Corupția politică ucide din nou!

Nu vom putea merge mai departe, nu vom ierta și nu vom uita până când crimele „grupului infracțional organizat” (numit așa chiar de premierul Ciolacu) de la azilele din Voluntari nu vor fi exemplar pedepsite.

Inclusiv protectorii lor politici trebuie să plătească un preț greu. Așa ceva nu se poate întâmpla, ani la rând, fără protecție politică locală și centrală.

Un nenorocit încerca acum două zile să facă tot el pe victima, chipurile „parcă au năvălit rușii peste noi” – cu privire la sosirea echipajelor de intervenție urgentă din Voluntari. Credea că va zâmbi cineva la gluma lui contextuală idioată sau că va obține simpatie și reacții de partea lui…

Alta, din aceeași categorie, ne spunea că totul are legătură cu încercarea de a o bloca pe ea din nu știu ce candidatură ar fi îndreptățită să aibă la anul. „Doamna” aceasta are o soră, șefă la direcția locală Voluntari de asistență socială, care trebuia să inspecteze azilele, și o bună prietenă, consilieră la cabinetul ei de ministră, numită în conducerea asociației care patrona azilele. Marea politiciană creștină apără, desigur, familia din România!

Iar „investitorul” și stăpânul de la azil, fostul șofer al Doamnei pe vremea când era la Primăria Capitalei, în prezent arestat, este vechi partener de afaceri cu buna prietenă-consilieră a Doamnei Ministru!

Cei doi lideri politici menționați sunt, bineînțeles, soț și soție. Încrengătura politică a crimelor de la Voluntari are rădăcini puternice.

Oameni sau animale?

Vreți cumva voturi la anul?

Cât vă mai pot suporta românii?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

* STENOGRAME. Noi dezvăluiri despre ororile clanului Firea-Pandele: bătrânii din „azilele groazei” erau jefuiți de pensii, case și terenuri

* Răzbunătoare, Firea a făcut presiuni asupra purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, după ce acesta criticase dur fariseismul și cruzimea clanului Pandele-Firea în „azilele groazei” din Voluntari

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

* Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

* „De azi, rapidistul Șumudică a murit! Aș antrena pe FCSB cu inima deschisă. Și la Dinamo m-aș duce”

3 COMENTARII

  1. Nu imi fac iluzii, Firea, Pandele, si PSD vor fi votati masiv la anul!

    Regimul iohannis a finalizat aducerea Romaniei la statului de stat capturat / esuat, il putem numi fara sa gresim iliescu 2, cel mai nociv presedinte postdecembrist dupa iliescu.

  2. Demisia celor doi nemernici , Firea și Pandele este nimic. Este un gest nu de onoare, calitate care nu poate fi cunoscuta de aceasta individa, este fuga unei Mincinoase din fata poporului, o plata pe măsură o asteptam doar de la DIVINITATE, CA TOT EVOCA AMANDOI , FARA BUN SIMT, PE DUMBEZEU. O BLASFEMIE, LA CUM SUNT ACESTE PERSOANE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here