Obiecte macabre găsite în conacul lui Prigojin: barosul „pentru negocieri” și fotografia înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor, alături de o „biserică” improvizată. Forțele speciale trimise de Putin au descoperit o parte din prada jafurilor făcute de „bucătar” cu complicitatea stăpânului: lingouri de aur, bani, multe arme, documente falsificate

1
886
Armele din concul lui Prigojin

La două săptămâni după scurta „rebeliune wagnerovită” împotriva regimului Putin, forțele de securitate ruse au descins la conacul și biroul oligarhului Evgheni Prigojin („bucătarul lui Putin”). S-au descoperit lingouri de aur, un întreg arsenal de arme, documente falsificate, sume importante de bani și o „biserică” amenajată într-una din camere.

Conform informațiilor publicate de site-ul Obozrevatel.com, propagandiștii Kremlinului au publicat imaginile din clădirea somptuoasă cu două nivele a lui Evgheni Prigojin în cursul zilei de miercuri, 5 iulie, cu scopul de a distruge imaginea favorabilă pe care liderul mercenarilor o are în rândul cetățenilor ruși.

Bani și lingouri de aur în conacul lui Prigojin

Obozrevatel.com: „Conacul cu două etaje al lui Prigojin are de toate: un dulap cu peruci și o sală de sport, un baros «pentru negocieri» și multe icoane, o mulțime de arme, dar și un pian, o piscină, o saună, mobilier scump și o fotografie înrămată cu capetele tăiate ale sirienilor. Videoclipul difuzat arată forțele de securitate ruse intrând în curtea conacului lui Prigojin. S-a găsit și un heliport”.

Macabru: Prigojin ținea acasă o poză cu capete de sirieni uciși de trupele Wagner în războiul civil din țara dictatorului Bashar Al-Assad

Jurnaliștii ucraineni constată că Prigojin și-a amenajat în conac și o „biserică personală”, unde se află mai multe icoane, un sfeșnic mare și o masă pentru rugăciune: „Nu se știe dacă aici s-a rugat pentru păcatele sale sau dacă toate acestea au fost doar aranjate pentru a fi arătate”.

Marii criminali își fac biserică în propriul conac

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Răzbunătoare, Firea a făcut presiuni asupra purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, după ce acesta criticase dur fariseismul și cruzimea clanului Pandele-Firea în „azilele groazei” din Voluntari

* Sora Gabrielei Firea trebuia să oprească atrocitățile din „azilele groazei”! Ca șefă la Serviciul de Protecție Socială Voluntari, la ea se opreau toate reclamațiile venite de la rudele bătrânilor torturați. În funcție a numit-o cumnatul Pandele

* Clanul Pandele-Firea a descoperit vinovatul pentru „azilele groazei” din Voluntari: Nicușor Dan! Bolboroseala ineptă a primarului din Voluntari. Cică primarul Capitalei e plătit de străini să distrugă Bucureștiul!

* Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

La inaugurarea podului peste Dunăre de la Brăila, făcut de japonezi și italieni pe banii UE, Ciolacu a ținut un discurs cu iz suveranist, proclamându-l „un simbol al patriotismului economic” și „un proiect reușit al României”

Prima gafă externă de proporții a lui Ciolacu a pus România într-o situație penibilă: germanii au refuzat oficial cererea premierului PSD de a trimite trupe permanente

Ex-consilierul prezidențial Iulian Chifu a semnat o carte împreună cu un putinist dat afară de la Universitatea Uppsala pentru propagandă pro-Kremlin: „E un vechi prieten”

Nepotism scârbos al premierului Ciolacu: și-a numit-o șefă de cabinet pe Otilia Romașcanu, nașa fiului său, după ce pe nașul Lucian Romașcanu l-a făcut senator și ministru!

* EDITORIAL CARTIANU: Solovioave, ai grijă că-ți rup urechile!

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here