Oreste şi Rareş Bogdan pregătesc „o mişcare albă împotriva ciumei roşii”

6
2862

Interzis de peste două luni la Realitatea TV, Oreste Teodorescu continuă să se afișeze cu Rareș Bogdan, al cărui invitat permanent a fost în ultimii ani. Este o bilă albă și pentru Rareș, care nu se teme de furia lui Cozmin Gușă pentru o asemenea sfidare.

Aseară, Oreste a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi jurnaliști în jurul focului, în zăpadă. Doi câini prietenoși se lasă mângâiați de Oreste și Rareș, care se apără de frig cu cojoace groase.

Mesajul lui Oreste e cu tâlc: „Cu sufletul la România frumoasă! Și gândul la o mișcare albă împotriva ciumei roșii! #rezistam # nucedam”

Până una-alta, prin jocurile murdare ale lui Gușă, ciuma roșie pune stăpânire și pe Realitatea TV. Emisiunea lui Rareș Bogdan a rămas o oază, și aceea tot mai izolată, cu jumătate de duzină de ziariști interziși.

Gușă urmărește, probabil, eliminarea totală a lui Rareș, pentru a decreta triumful „ziaristului” de tip Hoandră.

CITIŢI ŞI:

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Cum se schimbă unii ziarişti, mai ceva ca vremea! Cazul Bogdan Comaroni

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studio: „Dar Ghiţă-i un fugar!”. Hoandră: „Nu, nu, nu. Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren!”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

La trei zile după întâlnirea cu Ghiţă, Guşă e promovat la RTV. Dezvăluirile ziaristii.com se confirmă: au bătut palma!

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ce crede Rareş Bogdan despre întâlnirea lui Guşă cu Ghiţă şi Andronic, la Belgrad

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

O seară cu Hoandră, Gușă, Bichir, Depardieu – cvartetul de coarde al lui Putin

6 COMENTARII

  1. Cel mai sanatos lucru pentru Rares Bogdan ar fi sa paraseasca in acest moment Realitatea.Inainte vreme cand cautam un canal de stiri era primul pe lista ,acum ma opresc ,vad cine sunt invitatii,ii ascult putin si daca deviaza de la linia normala trec pe DIGI.A ajuns Ghita sa faca misto de noi ?

    • Cred ca lui Rares Bogdan ii va fi greu sa reziste presiunilor perfide pe care le face continuu Gusa. Daca vrea sa nu-si prabuseasca prestigiul si sa se autodistruga ca ziarist, sa nu ajunga in situatia penibila a celorlalti angajati ai lui Gusa care s-au facut de ras purtandu-se ca niste carpe, trebuie sa nu-i mai permita nimic!
      Daca Gusa a fost in stare sa incurajeze o anumita politica a postului, ca apoi, cand interesele lui (sau vechi relatii obscure) i-au cerut, sa schimbe fara jena directia, punandu-si angajatii, dar si publicul, intr-o situatie imposibila, inseamna ca omul are ZERO caracter si e capabil de orice ticalosie! Si-a fortat anfajatii sa se inscrie in acel partid penibil, i-a pus in situatia demna de dispret de linge unde au scuipat ca sa nu-si piarda painea, te astepta la orice de la el!
      Si in legatura cu Oreste ar trebui sa manifeste prudent. Oreste e cam nesabuit si cam infantil. Si, nu stiu cun se comporta la greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here