marți, februarie 27, 2024
AcasăDezvăluiriOreste în face PRAF pe Guşă. "Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea...

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

-

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Oreste Teodorescu îi face un portret sincer şi tăios totodată lui Cozmin Guşă, acţionar la Realitatea TV.

„Doar câteva dovezi ale mitomaniei unui frustrat politic

1. Pedant și monoton, acum un timp, marele geostrateg ne anunța pe toți că a negociat cu un fond american de investiții și ca a reușit un credit de 50 milioane USD pentru restructurarea și asigurarea independentei presei din România Nimic, minciună gogonată!

- Advertisement -

2. Sfătos și lent, cum îi şade bine unui tatuc atoateștiutor, același sublim analist renascentist (priceput la toate) ne binecuvânta cu vestea că a semnat un protocol cu Euronews. Vax Albina, crema Puca!

3. S-a bătut cu pumnii în piept că obiectivul partidului său inexistent este libertatea de exprimare și ne-a interzis pe post ( Oana Stanciulescu, Grigore Cartianu, Laurențiu Ciocazanu, Sabin Orcan și pe mine)

4. A deplâns cenzura CNA, dar s-a întâlnit cu fugarul Ghiță, inculpatul Andronic la Belgrad, unde negocia scoaterea de pe post a lui Rares Bogdan, în schimbul unui protocol de colaborare pentru a-l sprijini pe Tăriceanu în turul doi al prezidențialelor!…(sic!)

- Advertisement -

Și apropos de simbolistica fotografiei de la cafeneaua din capitala Serbiei (unde Putin punea la cale planul de destabilizare a Balcanilor), Ghiță stă ca belferul la masa butonând plictisit smartphone-ul, Andronic, într-o rână asculta relaxat, iar gigantul creator de scenarii amuzante stă cuminţel, ca un elev timid, bâlbâind emoționat o lecție repetată în faţa oglinzii, arătând prin asta personificarea expresiei: who’s your daddy…

Mult succes partidului Realitatea! Guşă președinte ! 🤪

CITIŢI ŞI:

Oreste: „Alertă de gradul zero. Fiți pregătiți să apărăm România! Banda de interlopi a lui Stalin de Teleorman capturează tot”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Lăcomia+hoţia+prostia guvernului omoară LEUL şi îngroapă economia. A OPTA cădere de la începutul anului

Ce crede Rareş Bogdan despre întâlnirea lui Guşă cu Ghiţă şi Andronic, la Belgrad

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Aceste dedesubturi me macina coeziunea si increderea. Posibil ca aceste zile sa se lanseze cele mai abracadabrante minciuni si dezvaluiri, poate, reale, care sa incalceasca mintea noastra si sa umblam ca niste curci bete, nestiind cu cine sa votam, cu cine sa mai tinem, ce repere morale sa ne luam ca model si sprijin in demersurile noastre. Nu ne ramane decat sa pariem pe propria intuitie. Si numai Dumnezeu stie ce va iesi.
  Eu am incredere in Oreste. Rares e mai copil si mai usor de pacalit de catre Gusa. Oricum, e groasa cu tara noastra si trebuie sa fim in strada masiv, poate vor fi si USR-istii si PLUS+ acolo, contam pe asta. Altfel, se alege praful !

 2. In mare asa este, insa nu-mi place ca e prezentat Sabin Orcan ca unul din cei oprimati de mafia-media dupa ce s-a batut pe burta si cu Andronic si cu Adamescu si cu alti patroni de presa. Orcan imi pare mai mult un infiltrat. Poate din cauza lui Oreste nu-l enumera si pe Malin Bot care a fost cel mai inerzis (sau poate doar a uitat).
  Apropo de finantari, poate aflam si cine finanteaza Newsweek.
  In ce-l priveste pe Gusat, un acoperit odata descoperit nu mai face multe parale.

  • Parcă era vorba despre Gusa. Personal, am o mare satisfacție cand vad discipolii infractorilor ca au fiori si turbeaza la auzul numelui de Ciolos. Asta este un semn bun ca acesta sta bine in sondaje si romanii s-au trezit.

 3. Viitorul partid Realitatea, un fiasco din start- Gusa a reusit discreditarea acestuia……….prietenia cu Ghita si Andronic, explica multe despre caracterul actionarului postului Realitatea TV.
  Pleaca Rares, mancand pamantul, te contaminezi- pazea!

  p.s. postul de televiziune pe care-l stimam, va deveni in videochat politic…….bleah!

 4. Urmaresc pe dom Rares si pe Deniz restul nu ma intereseaza poate vremea citeodata .dom Gusa ne a dezamagit puternic imi pare rsu pentru dom Rares nu stiu de ce le accepta unele mirsavii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -