Acasă Media Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studiou: "Dar Ghiţă-i un fugar!"....

Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studiou: „Dar Ghiţă-i un fugar!”. Hoandră: „Nu, nu, nu. Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren!”

Cum pleacă Rareş Bogdan de la emisiune, hop şi surprizele anti-publicul Realităţii TV! Vineri seară, la pupitru a intrat inegalabilul „Tavi” Hoandră, care a transformat parţial emisiunea într-o tribună pro-Sebastian Ghiţă.

Tema: veşnicele „abuzuri” ale DNA, ale lui Kovesi împotriva sărmanilor de miliardari care n-au abuzat pe nimeni în viaţa lor. Printre ei, inevitabil, Sebastian Ghiţă, mogul RTV pe care l-a vizitat şi patronul Realităţii TV la Belgrad.

Evident, nu putea lipsi intervenţia telefonică pentru Cozmiiiiiin Guşăăăăă! Care Guşă, după întâlnirea de la Belgrad, ce putea face?

L-a periat pe tovarăşul său de cafea sârbească şi i-a girat „dezvăluirile” anti-Kovesi.

„Prin aceste dezvăluiri, lupta anticorupţie este dinamitată. Şi din păcate (sanchi-n.r.), îi face un mare bine lui Liviu Dragnea. E vorba de multe fotografii, de multe filmări, de Kovesi, care avea o relaţie personală cu Sebastian Ghiţă, dar pe care ulterior l-a urmarit si l-a demonizat, sunt multe relaţii la vârf care apar pe înregistrări deţinute de Ghiţă, filmări, poze. Nu ştiu dacă el va dori să le dea publicităţii”, a spus Guşă, pedant cu „Sebi” Ghiţă.

„Dar Ghiţă e un fugar”, a încercat jurnalistul Mihai Pâlşu, prezent în studiou, să mai echilibreze puţin discursul ce devenise, iarăşi, pro-fugari&penali&co..

„Nu, nu, nu!!! Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren”, l-a blocat Hoandră. „Nu contează cine zice, ci dacă e adevărat ce zice”, a continuat Hoandră, ca să audă Guşă. Şi Ghiţă…

EMISIUNE PE FRECVENŢA BELGRADULUI

Este al doilea episod din telenovela Ghiţă-Guşă, după episodul de la Belgrad. Ziaristii.com a dezvăluit că scopul întâlnirii din capitala Serbiei (la care a fost şi mogulul EVZ, Dan Andronic) a fost înfiinţarea unei coaliții media care să cuprindă „Evenimentul zilei”, DC News şi România TV.

Discuția „la o cafea” cu fugarul Ghiță a avut ca obiectiv atragerea RTV în această construcție media, în perspectiva celor doi ani electorali şi a celor patru rânduri de alegeri. Căci scopul final acesta este: alegerile! Frontul mediatic este doar arma cu care va fi abordată bătălia politică.

Primul semn a fost lunea aceasta, când Guşă a apărut în premieră, la România TV, comentând despre orice. Al doilea a fost azi, gând Ghiţă a apărut şi el la Realitatea TV, nu direct, ci indirect – mediatizat pe baza „dezvăluirilor” sale despre „abuzurile” interminabile ale justiţiei.

Telenovela asta se va încheia prost pentru mulţi dintre cei aflaţi pe înregistrările lui Sebastian Ghiţă. Sigur, dacă el va dori să dea publicităţii…”, a fost concluzia lui Cozmin Guşă, în intervenţia sa telefonică din emisiunea simpaticului Hoandră. La ce vedem însă de la o vreme, şi pe Realitatea TV, şi la România TV, telenovela e abia la început. Telenovela Ghiţă-Guşă. Cu Hoandră la purtător.

Foto: captură Realitatea TV

CITIŢI ŞI:

La trei zile după întâlnirea cu Ghiţă, Guşă e promovat la RTV. Dezvăluirile ziaristii.com se confirmă: au bătut palma!

Oreste în face PRAF pe Guşă. „Negocia cu Ghiţă şi Andronic scoaterea lui Rareş de pe Realitatea TV, la schimb cu susţinerea lui Tăriceanu”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

 

loading...

13 COMENTARII

 1. Toate aceste gunoaie care fac jocul Moscovei (acela al criminalilor PSD-ALDE) trebuie sa li zdrobeasca capatanile! Trebuie sa fim pregatiti sa raspundem cu violenta violentei organizatiei criminale numita Jandarmeria Romana. Trebuie sa cerem judecarea criminalilor din jandarmerie pt gazarea deliberata a copiilor si femeilor gravide din 10august! Moarte criminalilor din Jandarmerie!

 2. Absolut adevarat. Realitatea TV fara Rares Bogdan si cu Gusa si Hoandra in prime-time devine o jalnica dublura a Reteveiului lui Gusa. Hoandra e absolut libidinos cand vorbeste de Basescu si Kovesi, pe care ii acuza de orice , dar e foarte bland cand ii critica (rar de tot) pe Draknea si Tradiceanu…Asa cum am evitat haznalele 1 si 2, ma ten can voi evita si iRealitatea lui Gusa. Dar ma intreb, unde vom mai putea sa ne spunem amarul sub jugul nesimtit al pesedeilor… Vai de tarisoara asta intrata pe mana unor lichele si\sau incompetenti si a lingailor din presa mercenara.

 3. Obositor acest domn Hoandra. Un intelectual obosit cu un parfum prafuit de cultura proeuropeana ( daca ar fi mai autentic ar merita eticheta de furculition) care cocheteaza si cu oportunismul de stanga, totalitarismul desteptului cu „valori”si cu nationalismul. Pacat.

 4. îți fidelizezi un public pe care îl lauzi ani de zile, după care brusc îl crezi/consideri decerebrat și începi să-l manipulezi cum vrea lula ta; hai, marș! 🙁
  mai butonez din cînd în cînd pe la ei spre a vedea comportamentul jurnaliștilor care cuvîntă
  mi se par timorați in corpore, Gușă i-a îngenunchiat pe toți (poate mai puțin pe RB care arăta o meclă încruntată/neutrală la o intervenție de-a mogulașului), intervențiile lui directe sau înregistrate sînt tot mai dese (sau ăsta-i „norocul” meu cînd dau pe la ei)
  se verifică și acum că pe ce pune mîna ăsta, se usucă! 🙁

  • Un rahat scarbos si vechi, care s-a scorojit si cocarjat de-atat umblat cu caciula-n mana, doar, doar l-o lua si pe el in seama cineva! Sunt absolut penibili, de fapt cuvantul este foarte bland la ce abjectie si cloaca ordinara avem aici. Va zica, avem latrina3, avem ghita tv, si-acu mai nou, avem si gusa tv, care canta toti pe-aceeasi nota. Doamne, cata mizerie, cate excremente puturoase, cu numele de ”om” avem noi aici! Ne-am procopsit, nu mai avem 2 latrine, ci 3, sa te tii zoaie si laturi si galeti cu bale anul asta!

 5. Gușătv a ieșit din programul tv-ului meu. Știam că gușatu este un impostor,un putinist,un sputnikov,un arogant nesimțit,un lăudăros libidinos= Guițătv . Hoandră,acest fariseu,este pt.Gusatu ce-i Ciuvică pt.Voikulescu. Revenind, gușatu nu a abținut nimic corect ,pe merit, în viața. De la sluga lui voikulescu la intact,până la obținerea realitatea tv.

 6. Fraţilor tocmai a fost numit Ambassador SUA în România Adrian Zuckerman,un american de naţionalitate română.Să-i vedeţi acum pe toţi Ciumaţi şi securei noi şi vechi,cum lì se moae Guşele „America este cu noi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările