O seară cu Hoandră, Gușă, Bichir, Depardieu – cvartetul de coarde al lui Putin

4
223

Promo la Realitatea TV. Octavian Hoandră își anunță emisiunea de duminică seara. Burtiera se înroșește – „Hoandră: Gerard Depardieu este impresionat de personalitatea lui Vladimir Putin”.

Începe emisiunea lui Hoandră, dar nu cea de duminică (promo Putin), ci cea de sâmbătă (promo Gușă). Le zice Hoandră, le spune verde-n față: „Succes mare la judo, plus Partidul Realitatea, care se adaugă televiziunii Realitatea… Iată de ce Cozmin Gușă a devenit inamicul unor forțe obscure. Din toate părțile e această teamă de Partidul Realitatea”.

Invitații, jenați, se abțin. Preferă să vorbească despre violențele din Franța. Doar unul e hotărât pe meserie: Florian Bichir, ex-ziarist (am fost colegi la EVZ). Tocmai s-a întors de la Focșani, unde între felul doi și desert a constatat că baronul Oprișan e „un mare, mare patriot”.

Bichir: „Aș începe prin a-i felicita pe cei care conduc Federația Română de Judo, în primul rând pe domnul Gușă, pentru că face performanță, pune România pe hartă”. Se întoarce către Hoandră, îl ia la țintă: „Vă felicit pentru interviul cu Gerard Depardieu”. I-ar zice ceva și femeii de serviciu, dar n-o vede prin studio.

Încep discuțiile serioase, despre politică. Deschidere prudentă, dar precisă: „Eu nu mă pricep la sociologie, dar Cozmin Gușă se pricepe„. Apoi, analiza: „Hai să spunem că aveți 3%, peste 300.000 de români se uită la Realitatea TV. Înmulțești cu doi și faci un partid de peste 600.000!”

E clar, Partidul Realitatea nu are cum să piardă alegerile…

4 COMENTARII

  1. Nu e usoara soarta angajatilor de la Realitatea, dupa ce isi facusera iluzia de libertate. Trebuie sa devina membri intr-un partid absurd, cusut cu ata alba, trebuie sa-si intrerupa invitatii cand li se spune in casca, trebuie sa capete un aer de adoratie divina cand Gusa vrea sa intrerupa emisiunea ca sa se exprime. Iar acum, iata, devin si pro-putinisti!
    Aseara ma hotarasem sa-mi inving sila pe care mi-o produc Hoandra si Val Valcu si m-m hotarat sa vad emisiunea, ca sa-mi fac o parere si mai exacta, si sa-i ascult pe alti invitati. Dar, iar a aparut din slavi Guru Gusa pe post de sef la Judo, si n-am mai suportat.
    Oare cum un poate om de varsta lui Gusa, absolvent al unei fac de Fizica la UBB, a se preta la acest circ penibil de patron transformat in zeu! Fie ca transmite de la Campionatul de Judo, fie ca o face pe marele consultant politic si tine un discurs interminabil si dezlanat, profita de pozitia de patron si de caracterul umil al angajatilor, intrerupe la mijlocul frazai invitatii, nevoiti adesea sa piarda timpul si sa plece fara a se fi exprimat.
    In ce priveste politica pro-Putin, e clara. Si umili, angajatii postului Realitatea o accepta, se conformeaza!

  2. Da, este absolut terifianta distrugerea in atat de putin timp a unei tv care de multa vreme era un bastion al rezistentei in fata RINOCERILOR, fie din tara, fie de afara! Gandindu-ma la fragilitatea unei institutii a democratiei pe care o reprezinta presa, mi-am dus gandul mai departe si spre fragilitatea democratiei intr-un stat, care cu atat de multa usurinta isi rataceste drumul, si se gaseste singur propriu-zis, pentru a se apara de rau. Tocmai am vazut si stirea ce confirma amestecul trolilor de la fabrica din sankt-petersburg in actiunea destabilizatoare de-acum a „vestelor galbene” din Franta. La fel, nebunia cu Ucraina, si Marea de Azov devenita fief al rusiei putiniste, nu avem decat sa ne ingrozim de aceasta recrudescenta a raului de factura comunistoida ce sta cu glontul pe teava atat de aproape de noi. Dupa ce am procesat informatiile astea si m-am scuturat din cruceala, mi-am stabilit si felul in care ma raportez la ele : sa fie, din momentul in care oamenii stiu cum stau lucrurile, oamenii decid de ce parte vor sa fie. Daca e si vreun punct luminos in toata mizeria asta, atunci singurul este exact acesta – omul stie unde se afla, si ce apara mai departe. Concluzia ar fi ca din nou avem in fata o forma de razboi, insa altfel decat era el mai demult – razboi rece, de la distanta, intermediat prin media aliniata si prin agenti infiltrati ce-i sustin. Exact din aceasta cauza, avem nevoie ca de aer de PRESA LIBERA, de ziaristi curajosi, care nu se vand si nu sunt santajati, bravo ziaristii.com!

  3. De urmarit darea din codita si tumbele executate cu migala si pricepere de catre val valcu la emisiunile lui hoandra cu orice ocazie publica de cand Principesa Margareta i-a agatat la rever un zgarci „de ros” clasa politica pentru a ,,imbranci”constant ideea de monarhie constitutionala.Vax! Taica Iorgovan a dispus in Constitutia Romaniei ca ilegala supunerea la referndum a formei de stat. S-au platit canva din banii Romaniei pt o tarfa yvonica ce nu lasa mintea limpede unui rege numit Mihai 1,….in ordinea nr de pe tricou….Doar nu se va ajunge sa plateasca Romania bani pentru biciclistele lui Nicolas medforth mills.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here