Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

1
5399

„Alianţa” dintre cei doi moguli media, Sebastian Ghiţă (RTV) şi Cozmin Guşă (Realitatea TV), începe să tureze motoarele. Urmare a întâlnirii de la Belgrad (ziaristii.com a dezvăluit în exclusivitate scopul principal al discuţiilor), fiecare televiziune de ştiri promovează încrucişat mogulul celuilalt post TV.

 

Astfel, luni, în premieră cu o intervenţie de „analist politic”, Cozmin Guşă a apărut la România TV. Pasul doi: ieri seară, la Hoandră TV, a fost promovat Sebastian Ghiţă cu ale sale „dezvăluiri” despre „abuzurile” unor procurori de la DNA Prahova.

Azi, continuă mediatizarea balivernelor lui Sebastian Ghiţă, prezentate ca adevăruri absolute. Buletinul de ştiri de la ora 11.00 n-a scăpat de obligaţia de a-l promova pe Ghiţă.

GHIŢĂ, MASĂ PUSĂ LA REALITATEA TV

Secvenţa dată pe post la Realitatea TV, cu intervenţia telefonică a lui „Sebi” Ghiţă, e de natură să ofenseze inteligenţa unui public de profil opus celui de la RTV. Iată ce-a declarat Sebastian Ghiţă:

„De ce a venit Cozmin Guşă la Belgrad? Probabil a văzut şi dânsul că m-au vizitat şi alte persoane înainte şi a fost curios să ne vedem. În plus, pe aici au fost şi nişte concursuri de judo; şi cum dânsul se ocupă de judo, era firesc să vină la Belgrad”.

Şi mai interesant e că, în comentariul său, Guşă preia de bune „dezvăluirile” lui Ghiţă ca şi când ar vrea să le îndese şi în mentalul publicului de la Realitatea TV, deşi nu există confirmări din surse independente pentru abuzurile reclamate de mogulul fugar. Dacă spun Ghiţă şi anturajul său politico-mediatic că procurorii l-au abuzat, atunci trebuie să fie preluat ca adevăr absolut. Niciun semn de întrebare, nicio îndoială.

RTV, REALITATEA TV, DRAGNEA ŞI TUDOREL TOADER

O astfel de abordare jurnalistică nu face decât să bage cărbuni în focul nou-înfiinţatei „Secţii de combatere a infracţiunilor cu magistraţi”, un fel de unealtă a mafiei politice penale din PSD-ALDE-UDMR. Este un organism-fantomă, condus de o procuroare care şi-a recunoscut deja public slugărnicia faţă de toxicul Tudorel Toader şi de acei politicieni „roşii” interesaţi de o justiţie controlată.

„Dezvăluirile” marca Ghiţă, preluate cu mare generozitate de Guşă TV, servesc drept muniţie pentru Secţia aflată sub controlul cuplului Tudorel Toader-Adina Florea şi în folosul trioului Dragnea-Tăriceanu-Hunor. Ele sunt în contradicţiile flagrantă cu avertismentele organismelor europene şi ale asociaţiilor oneste de magistraţi.

Nu mai încape vorbă: întâlnirea de la Belgrad dintre Guşă şi Ghiţă pare să fi schimbat sensibil orientarea Realităţii TV. Probabil un risc asumat. Guşă TV va pierde publicul dezamăgit de această combinaţie pe gustul PSD&ALDE&UDMR, dar va câştiga la schimb altceva. Ce? Nu ştim încă.

Foto: captură Realitatea TV

CITIŢI ŞI:

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Telenovelă Guşă-Ghiţă, la Realitatea TV. Jurnalist din studiou: „Dar Ghiţă-i un fugar!”. Hoandră: „Nu, nu, nu. Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren!”

La trei zile după întâlnirea cu Ghiţă, Guşă e promovat la RTV. Dezvăluirile ziaristii.com se confirmă: au bătut palma!

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here