Oreste: „Bravo, Kuzmine, ești regele la haudiențe!”. Gușă prăbușește audiența Realității TV și o mărește pe cea a propagandei PSD

5
3644

Jurnalistul Oreste Teodorescu a publicat audiențele TV de joi seară, prima zi de joi în care emisiunea lui Rareș Bogdan a fost eliminată din grilă pentru a-i face loc lui Cozmin Gușă.

Concluzia este tristă pentru Realitatea TV: audiența postului a scăzut de 3-4 ori față de serile obișnuite cu Rareș Bogdan. Scălâmbăielile lui Gușă au alungat publicul, astfel încât au jubilat posturile de propagandă ale PSD, în primul rând Antena 3 și RTV.

Oreste: „Realitatea TV fără Rareș Bogdan a făcut, pe tronsonul marcat de ilustrul, genialul, nemaipomenitul, extravagantul, oratorul… practic zeul Cozmin Gușă, o audiență generală de 0,5! În serile obișnuite, cu Rareș Bogdan la butoane, scorul era de 1,8-2,0… Ăsta da, succes! Bravo, Kuzmine… ești regele la haudiențe!!!”

CITIȚI ȘI:

Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite salutări de la Oreste și Oana Stănciulescu!

Oreste constată prieteșugul Gușă – Mircea Badea: „Ciudata frăție a manelelor de pe tatami cu capul înfipt în podea”

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

Rareș Bogdan sfidează partidul lui Gușă. „Aveți doar trei opțiuni: PNL, USR-PLUS și PMP! Niciuna în plus!”

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta ştirbă!”

Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

5 COMENTARII

  1. Corect ca de obicei dl.Oreste. Despre Gușatu-un arogant,un mitocan,un mizerabil,un nesuferit- și Hondrila…tragem apa. Trist este că latrina 3 și giutatutv sunt urmărite și merge publicitatea. Câtă prostime pe m.p.in țara asta greu de înțeles!

  2. Aiii, ce bine i-ai zis-o gusatului, Oreste!!!! IL VREM PE RARES INAPOI, MAI KUZMINE!!!! Iar tu ia-l pe hoandra si duceti-va unde-a dus mutul iapa sa nu mai auzim de voi in veac!!! Pur si simplu inchid pana si emisiunea lui Rares cand intervine lugubrul gusa!!!!! Iar hoandara, asa ca servitorul, pupa labuta si face frumod in fata lu’ „sefu”, rusinos!!

  3. Ce nu înțelegeți și ce vreți să iasă din acest
    Gușă este un individ care în fibra lui biologica, cât și la formarea lui educativa, stă și a stat prea mult, PSD. Gușă dacă vrei ca acest post, de televiziune să mai conteze, din punct de vedere moral, mediatic, democratic, financiar, etc ia-ți otrapele și stai în spatele scenei. Gușă ăsta are el ceva, ceva în cap, dar are și multa gargară degeaba. Asa că dacă ar avea minima inteligență ar lasa acest post realitatea TV să se manifeste să poată, a se exprima liber, pentru o țara care dorește din răsputeri sa devina o societate liberă și democrată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here