Acasă Media Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite...

Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite salutări de la Oreste și Oana Stănciulescu!

Cozmin Gușă s-a ținut de cuvânt: i-a „șterpelit” lui Rareș Bogdan emisiunea de joi! Moderatorul-locomotivă al Realității TV a rămas să facă „Jocuri de Putere” doar în patru zile ale săptămânii: duminică, luni, marți și miercuri.

Astă-seară, pe spațiul emisiunii lui Rareș Bogdan s-a lăfăit însuși Gușă, de la Timișoara. Invitat permanent: Octavian Hoandră. Nivelul emisiunii este undeva între grădiniță și clasa pregătitoare. Și nu din cauza invitaților, ci a tandemului Gușă-Hoandră. Gușă vorbește mai mult decât cei 5-6 invitați la un loc. Are microfonul, e jupân.

Dacă tot a fost evacuat din propria-i emisiune, Rareș Bogdan s-a relaxat. Dar nu singur, ci cu… vai de noi, cu statul paralel! Iată-i, în fotografie, pe Oreste Teodorescu & Oana Stănciulescu (interziși de Gușă la Realitatea TV), plus Nicoleta Savin (care face emisiune la Nașul TV).

Oreste a exprimat și câteva gânduri, din care nu lipsește Gușă: „În timp ce polivalentul policandrat în cristalul exprimării dadaiste marchează flotări dimineața când nu e nimeni pe stradă în Timișoara, încălzindu-se pentru intrarea lui Ghiță prin telefon la Realitatea, noi, posedații statului paralel, executăm fix ce este în fotografie”.

Iată fotografia cu pricina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CITIȚI ȘI:

Oreste constată prieteșugul Gușă – Mircea Badea: „Ciudata frăție a manelelor de pe tatami cu capul înfipt în podea”

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

Rareș Bogdan sfidează partidul lui Gușă. „Aveți doar trei opțiuni: PNL, USR-PLUS și PMP! Niciuna în plus!”

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta ştirbă!”

Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

 

loading...

8 COMENTARII

 1. Ti-e scarba cate slugi in neamul asta! Inca un post de mizerie, ca si cum nu erau destule. Toti invitatii pe care ii asteptam, in frunte cu Cristian Diaconescu, s-au evaporat, la cine ar mai veni?
  Si cate seri i-am urmarit!

 2. După ce a plecat de la Vântu, a fost un mare traseist, si un obraznic fara limite. Basescu a măsurat bine cuplul Guşă – Lavinia Şandu ca POLITICIENI DE CENTURA care a format apoi PIN. Două obrăznicături neruşinate. Cum dreac’ acest KGBist se declara acu analist politic, cu o voce teatrala de cotoi batran ? Probabil cu ordin de la Moscova, doreste sa facă un fals partid de opoziţie, care să fure din voturile opoziţiei.

  • Gestul lui de a incerca sa se cocoate pe munca alcuiva, de a crede ca poate sa-si insuseasca publicul unui om care a lucrat pentru el, este mizerabil! Un om cu un minim strop de mandrie nu s-ar fi pretat la asemenea gest.
   Nu stiu ce metoda a folosit dar si-a transformat majoritatea angajatilor in niste carpe.
   Ei, mai ales ele, care pana acum, cand aveau impresia ca lupta impotriva ticalosiei politicienilor, luau la intrebari pe orice politician, ar mai avea curajul sa o faca, dupa ce s-au purtat ca niste sclave, urmand supuse calea trasata de acest impostor lipsit de caracter?

 3. Boicotez emisiunea lui gusa, din greseala, pardon din obisnuinta, am dat pe Live si cand l-am vazut pe gusat am inchis urgent!!!! Ala moare sa-i ia locul lui Rares dar vad ca intelege cam greu ca nu are nicio sansa, el cu infractorii lui de la Belgrad si locali, Rares cu oamenii care sunt contra infractori, ghiciti cine castiga?

 4. In locul lui Rares faceam la aceeasi ora un live pe Youtube cu discutiile la o masa rotunda cu toti cei interzisi de Gusa. Asa ca o emisiune „paralela”. In ciuda lui Gusa.

 5. Gusa-i o rusine! Sunt multe,f.multe de zis despre gusa si toti ceilalti ca el… Sincere FELICITARI, pt.: Oreste,Oana Stanciulescu, Rares Bogdan,Nicoleta Savin,Grigore Cartianu,Laurentiu Ciocarzan,Sabin Orcan, Silviu Manastire …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările