Viktor Orban, elogiat în emisiunea bursierei Soros de la Antena 3 pentru că „i-a dat afară în șuturi pe olandejii lui Soros”!

1
4945
Alessandra Stoicescu, bursieră Soros, când i-a revenit vocea

Discurs halucinant al lui Răzvan Savaliuc, purtător abuziv al legitimației de ziarist, format la școala de presă & șantaj a lui Sorin Roșca Stănescu. Aberațiile au fost găzduite de emisiunea Alesandrei Stoicescu, la Antena 3. Inclusiv tirada anti-Soros, în condițiile în care însăși gazda emisiunii a fost beneficiara unei burse Soros, timp de un an, pentru studii în SUA. Stoiceasca l-a lăsat pe Savaliuc să bată câmpii, tăcând chitic și dispărând câteva minute de pe ecran. Parcă o înghițise pământul!

Discursul bolnav al lui Răzvan Savaliuc

Răzvan Savaliuc (vector anti-justiție, pro-corupție), Liliana Ghervasuc-Mincă („Lili Loterie”) și generalul Corneliu Dobrițoiu (condamnat cu suspendare)
  • „Monica Macovei, când a ajuns ministru al Justiției, primul articol pe care l-a scos din Codul Penal a fost denigrarea țării… defăimarea țării… Și cum a ajuns la Bruxelles, ce a făcut? S-a pus pe denigrat România, împreună cu toată șleahta ei de trădători, că nu mai aveau frică de Codul Penal, scosese Macovei articolul”.
  • „Noi trebuie să luăm exemplul Ungariei. A venit o delegație de olandeji, să verifice ei nu știu ce. Le-a dat Orban verificare: «Afară cu voi din țara mea! Toți sunteți oamenii lui Soros, ieșiți afară!». Și au fugit olandejii, i-a evacuat Orban în șuturi. Așa se va întâmpla și la noi dacă oamenii lui Soros nu se vor potoli și vor continua să denigreze România”.

CITIȚI ȘI:

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

Ce mai prestează Doru Bușcu pentru 52.000 € pe lună de la PSD: porno-editoriale împotriva Europei

1 COMENTARIU

  1. Prestează șobolanul Savaliuc la greu din ce scrieți. Plateste bine,din banii furați,felix-turnatorul. Nu urmăresc latrinele securistului,escrocului,rusofilului,pușcăriașului voikulesku. Haremul penalilor,gazilor,, urșilor,,ciuvicilor ar trebui închis, dar gloabele roșii din CNA premiază linsul, mitocănia,manipularea,intoxicarea prostimii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.