Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

0
2038
Cei trei moguli, surprinşi la Belgrad

Ghiţă, Andronic şi Guşă – Belgrad, ianuarie 2019 (Detalii, AICI). Întâlnirea din capitala Serbiei a primilor doi moguli media cu cel de-al treilea – copatronul şi directorul editorial al Realităţii TV (un amestec de funcţii monstruos, nemaiîntâlnit în presa lumii!) lasă urme adânci în peisajul media. Continuă promovarea „în trei”. Fiecare se „vinde” pe fiecare, pentru a contura un fel de alianţă media, despre care ziaristii.com a scris în exclusivitate legat de adevăratul scop al reuniunii mogulilor chiar în ziua şi în oraşul în care Putin se afla în vizită.

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Azi, la propria sa emisiune „România 2019”, Guşă l-a invitat pe Dan Andronic. (Ghiţă n-a putut veni, fiind fugit din ţară de justiţia română pe care o atacă mai nou şi la Realitatea TV, nu doar la RTV). Mogulul „Evenimentului zilei” s-a simţit flatat şi i-a întors un compliment moderatorului-copatron-director editorial (brrrr!).

„Până acum, eşti mai bun decât Rareş Bogdan”, i-a spus Andronic lui Guşă.

Evident, un atac „cu mantă” la cel mai de succes realizator al postului TV, care ţine practic de unul singur audienţa medie a televiziunii la o cotă rezonabilă, unde oameni ca Andronic nu au ce căuta pe post.

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

Alături de Andronic s-a aflat inegalabilul „Tavi” Hoandră, al cărui spaţiu de emisie (cu emisiunea sa, „Actualitatea Românească”) l-a înghiţit Guşă cu „România 2019”. Dar deşi i-a cedat copatronului timpul său, Hoandră a fost… încurajat să tacă de către Guşă-moderatorul.

Când a încercat de două ori să deschidă gura (în timp ce vorbea Andronic), Hoandră a fost oprit instant: „O clipă, Tavi!”, l-a pus la punct Guşă. Cuminte, Hoandră a tăcut.

Lângă ei a stat Ion M. Ioniţă, invitat cvasipermanent al lui Rareş Bogdan, dar folosit de Guşă pentru a căpuşa publicul de la emisiunea „Jocuri de Putere”. Sau pentru a face joncţiunea cu el, într-un mod la care Guşă se pricepe foarte bine (vezi întâlnirea de la Belgrad cu doi moguli ostili pentru audienţa Realităţii TV). Greu de înţeles de ce Ion M. Ioniţă s-a lăsat atras în capcana lui Guşă, de a deveni aliat prin ricoşeu al noii alianţe media Guşă-Ghiţă-Andronic. (Detalii, AICI). Mai ales că „moderatorul” n-a ratat ocazia să facă şi de această dată din Realitatea TV avocatul lui Ghiţă, abordând plictisitorul caz al „abuzurilor DNA de la Ploieşti”. Abuzuri, aţi înţeles, că zice Guşă. Sau Ghiţă…

Au mai fost prezenţi: Robert Turcescu, care a stat alături de Ecaterina Andronescu, ministrul PSDragnea al Educaţiei, omniprezentul patron de hoteluri Murad, alţi invitaţi aduşi parcă mai mult ca decor, de vreme ce abia au apucat să deschidă gura.

 

CITIŢI ŞI:

E GRAV! Guşă i-a luat lui Rareş Bogdan emisiunea de joi. „Va mai face din când în când, atunci când n-o fac eu”

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta ştirbă!”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here