Olguța s-a trezit după CEX: „Nu i-am cerut demisia Vioricăi!” Dăncilă spune altceva

2
2412
Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu era tratată ca o mare împărăteasă la Ministerul Muncii

În această dimineață, Lia Olguța Vasilescu a declarat că nu a fost niciun fel de scandal în ședința de comitet executiv al PSD.

Într-o postare pe Facebook ea spune că în CEX a fost o atmosferă calmă și pozitivă.

„Citind presa la o cafea, văd că apare peste tot ştirea că aş fi cerut eu, tocmai eu, demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului. Total greşit! Am fost printre primii lideri PSD care au asumat greşelile din campanie şi nu numai şi care şi-a prezentat demisia. Ceea ce s-a întâmplat ieri, demisia întregului BPN, este un lucru normal şi reconstrucţia partidului trebuie să înceapă cât mai repede, fiindcă e un an greu în faţă”, a scris fostul ministru al Muncii.

E adevărat că în timpul ședinței Lia Olguța Vasilescu și-a dat demisia din BPN (Biroul Politic Național), dar e și mai adevărat că a criticat-o pe Viorica Dăncilă și i-a cerut să-și asume și rezultatul slab obținut în alegeri și să plece din fruntea partidului.

Intervenția Olguței Vasilescu a fost decisivă prin faptul că din acel moment a fost clar pentru toți cei prezenți că Viorica Dăncilă nu mai are nicio șansă să reziste.

Lia Olguța Vasilescu a fost șefa de campanie prezidențială a Vioricăi Dăncilă și are o mare responsabilitate pentru înfrângerea acesteia.

De asemenea, trebuie amintit că între cele două tururi, în precedentul CEX al PSD, Viorica Dăncilă a avut un conflict violent cu Lia Olguța Vasilescu și cu soțul acesteia Claudiu Manda. Dăncilă primise o înregistrare cu cei doi din timpul campaniei în care, împreună cu alți reprezentanți PSD, făceau glume pe seama ei.

Întrebată despre faptul că Olguța Vasilescu i-a cerut demisia în mod explicit în CEX-ul de aseară, Viorica Dăncilă a confirmat: „Fiecare și-a spus părerea”.

În aceeași postare făcută pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu explică și rolul ei de șefă a campaniei electorale, spunând că ea a avut doar un rol secundar, acela de a mobiliza partidul.

„În ceea ce mă priveşte, cred că lumea şi-a format o părere idilică despre rolul meu în această campanie. Eu nu am făcut strategii, nu am creat mesaje pentru candidat, nu am lucrat programul candidatului etc. Cu siguranţă, o strategie gândită de mine nu s-ar fi pliat pe profilul candidatului. Toate astea au fost făcute de o firma de consultanţă, selectată de doamna Dăncilă. Rolul meu a fost doar să mobilizez partidul”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Așa se scrie istoria, deputata Olguța Vasilescu spune că nu are nicio responsabilitate, iar Viorica Dăncilă pleacă acasă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare”

* Scrisoarea din diaspora care l-a „terminat” pe CTP. „Am încercat, am luptat, dar încă nu te-ai trezit, iar eu am obosit să te mai trezesc”

* Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

* Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist!

* Lista celor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Sunt confirmați 6, vor fi 10, e posibil să fie și CTP printre ei 

* VIDEO. Bârlogul secret al Vioricăi Dăncilă. Viloiul de 417 metri pătrați ascuns în pădurea de brazi de la Predeal

* Afară şi cu şeful Casei de Pensii! Orban taie în carne vie printre baronii funcţiilor publice. „Şi-a luat concediu medical, parcă special ca să creeze probleme în plata pensiilor”

* VIDEO. Dan Barna i-o „întoarce” lui Cioloş după ce acesta l-a întrerupt într-o conferinţă de presă!

* Orban: „Până la sfârşitul lunii, vrem să dăm hotărârea de guvern privind salariul minim”

* „Popularul” Daea – un mare profitor! Agățați de Ministerul Agriculturii: tata + mama + fiica 1 + fiica 2 + ginerele

* Orban o „rade” și pe Anca Alexandrescu! Fiica lui Horia Alexandrescu se ascunsese într-o instituție-sinecură

2 COMENTARII

  1. Muista răsfoiește presa la o ceașcă de cafea ! Marea borfașă interlopă vrea să ne demonstreze că știe să citească (pe litere / silabe … !) ! Pfuuuu, piei putoare bolșevikă malefică !!! 👿😱

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here