Noaptea „cadavrelor vii” din cimitirul PSD

3
1643

Partidul Social Democrat s-a prăbușit în propriile dejecții, cu care a murdărit societatea românească vreme de aproape două decenii, cât a acumulat la guvernarea directă a țării.

Un spectacol scabros, care provoacă o stare fizică de vomă, a fost ședința CEx al PSD din noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2019. Liderii PSD s-au trădat unii pe alții, s-au certat într-un limbaj de cea mai joasă speță și în câteva ore au comis unii asupra altora josnicii nemaiîntâlnite până acum în istoria vieții politice românești postdecembriste.

Punctul central al ritualului păgân și trivial în care s-a transformat ședința CEx a fost execuția Vioricăi Dăncilă. Fosta candidată a PSD la prezidențiale a fost trădată, batjocorită și călcată în picioare de majoritatea colegilor din conducerea partidului, în frunte cu fosta ei șefă de campanie electorală.

Dintre toate cadavrele vii care au participat la eliminarea servitoarei lui Daddy din sfera de putere a partidului, cel mai urât mirositor este întruchipat de Lia Olguța Vasilescu. După ce i-a sabotat campania electorală, cu un cinism crunt amestecat cu o lipsă crasă de profesionalism, a trădat-o pe Dăncilă fără nici cea mai mică tresărire, așa cum i-a trădat pe Vadim Tudor, primul ei patron politic, și pe Victor Ponta, cel care a promovat-o în elita PSD.

Prin acest nou record de ticăloșie, Lia Olguța Vasilescu dobândește în PSD imaginea de „amazoană a trădării” și, treptat, va ajunge să fie nefrecventabilă în partid. Baronii PSD, ca oricare elită politică despotică și cinică, iubesc trădarea, dar nu și pe trădători.

Eliminarea Vioricăi Dăncilă – care a fost supusă câteva ore în șir la mari presiuni psihice pentru a accepta să demisioneze – a fost începutul masacrului reciproc la care s-au supus membrii CEx-ului PSD. Până și în timpurile cu miros împuțit de neocomunism ale FSN-FDSN-PDSR-ului condus de Ion Iliescu, aparențele erau salvate. PSD-ul de azi a păstrat însă din moștenirea Ion Iliescu doar mumia în care acesta din urmă s-a transformat ca Președinte de Onoare pus în vitrina prăfuită a partidului.

Diferitele grupări din CEx-ul PSD s-au sfâșiat între ele pentru a acapara controlul partidului. A câștigat, deocamdată, gruparea lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, secondat, surprinzător, de unul dintre cei mai toxici și deopotrivă periculoși baroni ai PSD, Paul Stănescu de la Olt. Da, de la Olt, județul lui Gheorghe Dincă, „monstrul din Caracal”, și al mâncătorului de cadavre, profitorul nenorocit Alexandru Cumpănașu…

Scandalul din CEx-ul PSD ne dezvăluie un partid destructurat, nefuncțional și mirosind urât a cimitir. Social-democrația mâzgălită în denumirea și statutul PSD este și ea doar o cârpă murdară care acoperă un PSD intrat în putrefacție, un „cadavru viu” care bântuie și infestează scena politică românească.

Liderii PSD nu au nimic în comun cu social-democrația. Bogățiile pe care le-au acumulat, cinismul distructiv cu care au condus țara, rețelele de târfe, rubedenii și favoriți cu care au infestat instituțiile statului și ale administrației publice locale, toate apucăturile lor de „baroni” pe care le manifestă nerușinat în fruntea feudelor de partid, pe care le controlează în țară, constituie suficiente dovezi pentru a demonstra că PSD nu a fost vreodată și nu este „un partid de stânga modern și progresist, un partid național cu vocație europeană”, cum e mâzgălit în statut.

Ședința CEx rămâne doar o reglare de conturi între baronii partidului, un scabros act violent de tip mafiot. Nu va exista nicio „resetare totală a PSD”, cum se laudă Marcel Ciolacu, nu se va realiza vreo reformă morală și doctrinară în acest partid. Îi lipsește resursa umană decentă, educată și loială valorilor social-democrației europene.

PSD este doar un cimitir populat de „cadavrele vii” ale unei structuri de tip mafiot. Din niște vârcolaci urât mirositori, nu poți obține viață, ci doar alte cadavre, folosind o țepușă bine ascuțită. Cadavre cu adevărat și definitiv… moarte.

Dezastrul în care s-a prăbușit PSD confirmă că rugăciunile milioanelor de români batjocoriți de acest partid au fost auzite. Țepușa Istoriei a lovit, într-un sfârșit, inima mafiei PSD. Doamne-ajută!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Dupa gustul si talentul lor ar fi dorit sa transforme Romania intr-un imens sarcofag in care ei sa ocupe locul mumiei principale . Ei, uite ca nu le-a reusit, slava Domnului care nu a permis spiritului romanesc sa fie total anihilat ! Romanii sunt urmasii de drept si de fapt ai inspiratului Andrei Muresan.
    Felicitari autorului pentru foarte corecta descriere a „burgheziei proletare”- psd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.