Olguța conspiraționista: „Covidul nu există. Iohannis se folosește de acest pretext pentru a anula alegerile locale”

2
5392

Deputata Lia Olguța Vasilescu (PSD, ex-PRM) emite aberații colosale. Ea spune că noul coronavirus nu există și că acesta este doar un pretext pentru Klaus Iohannis de a anula alegerile locale, deoarece îi este teamă că PNL le va pierde.

Fost ministru al Muncii în guvernarea PSD, Lia Olguța Vasilescu a declarat de curând că virusul nu există, pandemia fiind fosită de președintele Klaus Iohannis ca motiv pentru a anula alegerile locale. Aflată în turneu prin țară, alături de soțul său, europarlamentarul Claudiu Manda (PSD și el), ea a spus că președintelui Klaus Iohannis îi este teamă că PNL ar putea pierde alegerile și de aceea încearcă să le anuleze.

Conform unui articol publicat de Jurnaldecraiova.ro, fosta PRM-istă se afla într-un turneu prin comunele doljene în compania lui Claudiu Manda și a lui Ion Prioteasa (președintele Consiliului Județean Dolj din anul 2004 până în prezent). La o întâlnire cu susținătorii PSD dintr-una din aceste comune, ea s-a arătat convinsă că virusul nu există și că „de fapt, Iohannis se folosește de acest pretext pentru a anula alegerile locale, deoarece îi este frică să nu piardă PNL-ul”.

Nu este deloc surprinzătoare această poziționare a Olguței Vasilescu, fosta mână dreaptă a condamnatului Liviu Dragnea. După ce și-a făcut ucenicia în Partidul România Mare al lui Corneliu Vadim Tudor, ea s-a înscris în PSD și a devenit unul dintre personajele cele mai mizerabile dale acestuia. A fost o susținătoare necondiționată a lui Liviu Dragnea și a aliatului acestuia, Călin Popescu Tăriceanu, în atacul sălbatic împotriva statului român, cu țintă prioritară justiția.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Iti tzatzaie c… ca nu mai prinzi scaunul de primarita, hai???? Poza in care stai cracanata pe scaun, pe post de ministresa, ca-ti trece trenul „printre” o sa ramana in istorie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here