Raul Coltor, cel care l-a amenințat cu moartea pe Arafat, e conectat la propaganda rusă și are legături cu conspiraționiștii care au înscenat scandalul de la Kaufland

3
13905
Raul Coltor (poza din stânga, în mijloc) la conferința de la Alba Iulia, din toamna anului trecut, la care au participat și "actorii" provocării de la Kaufland, din luna mai. Toți sunt adepți ai teoriilor conspirației și apropiați de agenda Rusiei

Medicul Raed Arafat, secretar de stat MAI și principalul purtător de mesaj al Grupului de Comunicare Strategică în epidemia de coronavirus, a fost amenințat cu moartea, pe Facebook, de un personaj conectat la propaganda rusă și care are legături cu autorii diversiunii de la Kaufland, din luna mai.

Bărbatul care l-a amenințat luni seara cu moartea pe Arafat se numește Raul Coltor și face parte din rețeaua agitatorilor pro-ruși din România.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, i-a scris Raul Coltor, pe Facebook, lui Raed Arafat. Mesajul i-a fost șters ulterior, iar poliția a declanșat o anchetă.

Arafat nu s-a arătat impresionat, spunând că are parte des de astfel de incidente.

“Spionul” Coltor, cel care l-a amenințat cu moartea pe Arafat, pretindea încă de anul trecut că luptă cu Oculta Mondială și că a descoperit complotul împotriva omenirii

Însă profilul așa-zisului “patriot” Raul Coltor este interesant. Acesta pretindea, astă-toamnă, că este spion al Armatei Române și că a descoperit uneltirile Ocultei Mondiale, că a demantelat un plan diabolic al Băncii Mondiale în Ungaria și că a descoperit furtul a milioane de identități și a miliarde de euro.

Adevărul.ro scrie că același Coltor s-a dus acum un an la Consiliul Suprem al Magistraturii, pretinzând că a vrut să depună o plângere la Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție, dar n-a fost lăsat.

El le-a spus ziariștilor că acceptă să fie filmat doar cu mască chirurgicală pe față, pentru că deține informații importante după ce a lucrat 10 ani în serviciile de informații străine.

Coltor pretindea că are elemente despre fraude comise de angajați ai statului români și care depășesc 100 de miliarde de dolari.

Toate acțiunile lui Coltor au legătură cu mesajele propagandei ruse

Raul Coltor, personajul care l-a amenințat luni seara pe Raed Arafat, la o conferință organizată astă-toamnă la Alba Iulia, unde „devoala” conspirațiile mondiale

Bineînțeles, nu lipsea nici legătura dintre cazul tragic al Alexandrei Măceșanu, fata ucisă la Caracal, și Baza Deveselu, din apropiere, pe care Rusia o vrea dezactivată. Coltor pretindea că are dovezi că militarii americani de la Deveselu sunt în legătură cu rețele de trafic de persoane, cu proxeneți care le aduc fete. Aceasta a fost, dealtfel, teoria pe care propaganda rusească a lansat-o imediat, la doar câteva zile după apariția cazului de la Caracal, în care s-a descoperi că un psihopat a violat și ucis două fete. Agenții Moscovei, susținuți de unele posturi TV din România și chiar de unii ziariști, au lansat versiunea că fetele n-ar fi fost ucise, ci traficate și că firele poveștii ar duce la Deveselu.

Individul care l-a amenințat pe Arafat este idolul regizorului și al actorilor de ocazie – toți, adepți MISA – care au înscenat scandalul de la Kaufland

Și mai interesant este că Raul Coltor are legături cu cei doi actori de ocazie și regizorul care, la sfârșitul lunii mai, au înscenat scandalul de la Kaufland. Un cuplu s-a prezentat la intrarea în hipermarket și a încercat să intre fără mască de protecție și fără să accepte să i se măsoare temperatura. Întreaga scenă era filmată discret de regizorul George Adamescu.

Sorina și Doru, cei doi actori de ocazie din provocarea de la Kaufland, din luna mai. Aici, în sala unde Coltor își prezenta teoriile conspiraționiste

A ieșit scandal, a venit poliția, bărbatul a opus rezistență, iar femeia a început să țipe. În foarte scurt timp, regizorul Adamescu a montat filmul și l-a pus pe contul său de YouTube. Scopul acțiunii era de a manipula opinia publică, arătându-le oamenilor că “poliția lui Iohannis” abuzează cetățenii. Începuse deja acea parte a campaniei subversive duse de Rusia și de PSD conform căreia măsurarea temperaturii ascundea de fapt furtul datelor personale, iar masca este semnul sclaviei.

În scurt timp, s-a dovedit că bărbatul și femeia care jucaseră rolurile principale avuseseră montate microfoane pe sub haine. Aceștia erau adepți MISA, ai lui guru Gregorian Bivolaru, și – la fel ca regizorul – vajnici susținători ai teoriilor conspirației. O investigație a presshub.ro a descoperit că regizorul, actorii și un alt personaj, care pretinsese că e “martor la incidentul de la Kaufland” se știau foarte bine și fuseseră, astă-toamnă, la o conferință ținută de “spionul” Raul Coltor, la Alba Iulia.

Sorina și Doru, actorii conspiraționiști, prezentați de propaganda PSD și cea rusă, după incident, drept niște cetățeni oarecare, onorabili, abuzați de regimul „dictatorului Iohannis”

Astă-primăvară, Coltor cerea Parlamentului să respingă starea de urgență deoarece pandemia ar fi pusă la cale de Rockefeller și Bill Gates

Toți se învârt în sfera propagandei ruse. Activitatea le este promovată pe site-uri precum Bpnews.ro și Genocid.org, care ar fi controlate de controversatul Ninel Peia, fost deputat PSD. Acesta susține mișcarea împotriva vaccinurilor.

“Spionul” Raul Coltor, idolul provocatorilor de la Kaufland, a inițiat pe 19 martie acest an o petiție online care solicita Parlamentului să respingă decretul prezidențial de instituire a stării de urgență. Motivul: la mijloc ar fi un complot pus la cale de Rockefeller și Bill Gates, care vor să ne vaccineze.

Alături de Coltor, promotor al petiției a fost un personaj ciudat, Marc Andronic Dragoș. Acesta are cont pe VKontakte („Facebook-ul rusesc”) și are legături cu Frontul Naționalist Românesc, o așa-zisă organizație creștină conectată cu Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe.

Raul Coltor

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Ne rugam lui Dumnezeu sa nu fim condusi de ; tradatorii de tara , hotii , talharii , violatorii si alti bolnavi psihic care au ajuns in anumite functii si vor dezbinarea natiei romanesti . Doamne ajuta-ne , AMIN ! .

  2. Ma miră faptul că încă e liber…acum după ce au eliberat , violatori, hoții,interlopii,pe cei cu covid …au dat drumul și la casele de nebuni…se duce dracului țara asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here