Doliu în tabăra anarhiștilor PSD: tatăl ex-premierului Mihai Tudose a murit din cauza infectării cu Covid-19

4
6647
Constantin Tudose - Mihai Tudose

Virusul ucigaș lovește din nou acolo unde înseși existența și forța lui sunt puse la îndoială sau negate vehement: în tabăra PSD. E o lecție din care conspiraționiștii iraționali și anarhiștii ar putea învăța ceva.

Moartea lui Constantin Tudose (80 de ani) a fost anunțată în premieră de Obiectiv Vocea Brăilei și confirmată ulterior de Mihai Tudose (PSD), fiul victimei.

Joi, 9 iulie, fostul premier Mihai Tudose a confirmat, pentru Știrile Pro TV, că tatăl său a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Patru zile mai târziu, Tudose-senior a murit.

Conform lui Mihai Tudose, tatăl său ar fi luat virusul ”de la un vecin din Brăila”. Apoi, bătrânul a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, unde a rămas intubat până în clipa morții. El avea boli preexistente.

Corpul neînsufleţit al lui Constantin Tudose va fi depus miercuri, 15 iulie, la ora 11.00, la capela Cimitirului „Sf. Constantin şi Elena” din Brăila.

Înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, de la ora 13.30.

Fostul premier Mihai Tudose (53 de ani) este în prezent europarlamentar. El a fost ales pe lista Pro România (partidul lui Victor Ponta), dar între timp a revenit în PSD.

Mihai Tudose a deținut funcția de prim-ministru în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, fiind precedat de Sorin Grindeanu și succedat de Viorica Vasilica Dăcilă, în seria celor trei guverne „patronate” de Liviu Dragnea.

Cu doar câteva zile înainte de moartea tatălui său, Mihai Tudose acuza în termeni duri Guvernul Orban, despre care spunea că se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate, în loc să aibă gata legislaţia şi măsurile împotriva pandemiei decoronavirus.

Europarlamentarul PSD a comentat şi fixarea alegerilor locale pe 27 septembrie, spunând, ironic, că alegerile în septembrie „poate sunt în capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. l-au lasat sa moara, ca apoi sa spuna ca a murit de covid. Nu am traba cu psd, imi este antipatic dintotdeauna, dar acuma prea o face pnl de oaie. Ca sa ne convinga pe prosti ca covidul este vezi doamne periculos, ii omoara pe pesedisti?…

    • Vako,panimai romaneste?’Ti-ai drakului de nemernici analfabeti!!!Aterizasi direct aici,de la Sputnik ,filiala Kiseleff sa ne aratati ca sunteti „balsoi”,rusnacilor?

    • Deci psd-ul e intelkes cu pnl-ul sa joace cartea existentei covidului cu tatal psd-istului Tudose! „Se sparie gandul”, vorba cronicarului de temeinicia logicii tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here