„Aroganța” Andreei Esca după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Cine a înlocuit-o la pupitrul Știrilor Pro TV

10
123726
Oana Andoni - Andreea Esca

Infectată cu noul coronavirus și intrată la izolare, Andreea Esca a dispărut de la pupitrul Știrilor Pro TV. Ea trebuia să revină în emisie luni seara, dar a fost înlocuită de colega ei Oana Andoni, cea care de regulă prezintă principalul jurnal de știri al Pro TV în weekend.

După ce presa a anunțat că Andreea Esca s-a îmbolnăvit de Covid-19, vedeta Pro TV a replicat printr-o postare ironică, o mică „aroganță”, pe Instagram: o poză cu un pișcot zâmbitor și o cafea veselă! Acesta este unicul mesaj, fără a fi însoțit de cuvinte. Esca pare să transmită faptul că, deși infectată cu temutul virus, e optimistă și are o stare foarte bună.

Postarea Andreei a strâns sute de mesaje, care se încadrează în două categorii principale: unii îi urează însănătoșire grabnică și o asigură de simpatia lor; alții o critică pentru că a fost imprudentă, la o petrecere pe litoral, și s-a expus pericolului infectării.

Mesajul criptat al Andreei Esca

Înlocuitoare previzibilă: Oana Andoni

Luni seara, Andreea Esca ar fi trebuit să prezinte Știrile Pro TV. Ea nu a venit însă la întâlnirea cu numerosul ei public, pentru că între timp a fost testată pozitiv și a intrat în izolare. Cea care a prezentat principalul jurnal informativ al Pro TV a fost colega sa Oana Andoni, cea care are în fișa postului Știrile Pro TV în weekend (vineri – duminică), pe același interval orar acoperit de Esca în timpul săptămânii (luni – joi): 19.00 – 20.00.

Andreea Esca va sta departe de Știrile Pro TV cel puțin două săptămâni, cât durează izolarea. Dacă testele din această perioadă vor fi negative, dovadă a faptului că a scăpat de virus, atunci vedeta va putea reveni în studioul de care este legată de aproape 25 de ani (din 1 decembrie 1995, prima zi de emisie a Pro TV).

Conducerea Pro TV a confirmat vineri, 10 iulie, că mai mulți angajați ai televiziunii s-au îmbolnăvit de coronavirus, dar încă nu a fost anunțat oficial vreun nume.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

10 COMENTARII

 1. Paparudele astea nu pot sta fara chefuri si petreceri.
  Putea macar sa dea un mesaj oamenilor sa aibe grija si sa se protejeze ca virusul e real. Ar fi ajutat cu notorietatea ei la combaterea fake-ului ca nu exista virus. Nu ar fi costat-o nimic si ar fi ajutat.
  De fapt toate celebritatile de buna credinta ar trebui sa ajute cu notorietatea lor la combaterea nebuniei. Cu atit mai mult cineva care chiar a patit-o.

 2. Este proasta, si la fel si altii ca ea, te-ai astepta la mai multa minte de la oameni cu scoala, si persoane publice, dar suntem intr-o degringolada totala tocmai datorita nivelului scazut de cultura si inteligenta in societatea asta contemporana.

 3. Daca o pui langa Firea Rea cu pielea groasa nu este mare diferenta . Diferenta o fac televiziunile si cei care le conduc in rest tot mandria de neam prost le caracterizeaza .

 4. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa scape fara urmari, dar si sa invete a se purta mai cuminte, Prea o facea pe pustoaica si se dadea in stamba.
  Dar ce e cu Oreste? Dar cu Manastiree?

 5. Aroganta+ suficienta=PROSTIE!!Toate sunt „vedete” de carton presat facute in laboratoarele securitatii dupa 89,patronii acestor posturi ,toti securisti activati pentru a prosti oamenii permanent!! 😠😷

 6. Alt bou kgbist de kiseleff,asta de mai jos!Arata unde a dat declaratia asta,daca nu esti un fake marca ruso-chineza!!!Posteaz-o,ai curajul raspunderii,nemernikule?Bineinteles ca nu,doar sunteti platiti sa aruncati cu facaturi de hotii din Sparlament,care vor amanarea alegerilor sa aibe imunitate in fata legii ,cu ajutorul kgbistilor din ccr si avocatei weberova,sluga lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here