Andrei Caramitru despre valul de nebunie din jurul Covid-19: „PSD ne omoară voit, conștient” / „Garcea – un dobitoc ticălos”

5
17465
Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fiul cel mare al lui Ion Caramitru, are zile de activitate febrilă în comunicarea pe Facebook. Îl oripilează ce vede în jurul lui: personaje grotești și întâmplări absurde, care descriu un univers kafkian. Un aer tot mai greu de respirat.

„E un val de nebunie criminală pe străzi. Fiți atenți la voi! Acum e pericolul maxim. Lăsați-i pe ăștia să se infecteze toți între ei, noi măcar să rămânem sănătoși”, scrie Caramitru jr.

Acesta observă că PSD „a eliberat pe străzi mii de infectați cu covid” cu ușurința cu care, în trecutul recent, același PSD „a eliberat pe străzi zeci de mii de infractori, criminali, pedofili și violatori”. Efectele au fost tragice atunci, vor fi tragice și acum.

Și pentru că tot „urlă” PSD-iștii că „nu vor să fie ridicați de pe stradă de «poliția sanitară»”, Andrei Caramitru are și o soluție: „Să fie ridicați de poliția normală!”.

Publicăm o parte din postările lui Andrei Caramitru din ultimele două zile, într-un veritabil „Jurnal din anul ciumei roșii”.

„E un val de nebunie criminală pe străzi”

„Ce am aflat doar în ultimele 3 ore:

 • 2 pacienți care s-au externat și erau bolnavi: unul s-a întors în comă. Celălalt a făcut stop cardiac acasă.
 • Doar într-un județ mic, 6 din cei externați și-au infectat toată familia.
 • 70% din cei infectați în spital zic că nu au covid și se comportă agresiv cu doctorii.
 • Dacă intri în magazin mic de cartier cu mască, ești agresat și înjurat de vânzătoare și de ceilalți clienți (care, evident, nu au măști).
 • Șoferii de taxi din Bucuresti (de pe aplicații, nu ăia din mafia din Ilfov) urlă la clienți și încearcă să le smulgă măștile de pe față.

E un val de nebunie criminală pe străzi. Fiți atenți la voi! Acum e pericolul maxim. Lăsați-i pe ăștia să se infecteze toți între ei, noi măcar să rămânem sănătoși. Vă rog.”

„PSD-iștii să nu fie ridicați de poliția sanitară, ci de poliția normală!”

„PSD-iștii urlă că nu vor să fie ridicați de pe stradă de «poliția sanitară». Eu sunt de acord – să fie ridicați de poliția normală. Să fie ridicați murdari, așa cum sunt ei în starea lor naturală.”

„PSD – partid de ticăloși și de criminali”

„Deci e OK să mergi pe repede înainte să dai OUG 13, noaptea ca hoții. E OK să mergi la rupere cu legile care scot hoții și criminalii din pușcării și salvează corupții, deși ai zeci de mii de oameni care îți urlă să te oprești. Viteză maximă.

În schimb, blochezi cât poți legea care ne protejează sănătatea. Te joci cu procedura, îți bați joc de o țară întreagă.

PSD – partid de ticăloși și de criminali.”

„Dobitocul de Garcea – un ticălos”

„Dobitocul de Garcea urlă contra dictaturii în Piața Victoriei. Omul e mare investitor în două pub-uri din Centrul Vechi (care au terase mici, asta îl doare). Banul. Ah – e și consilierul lui Firea și informator dovedit al Securității în studenție (își turna colegii). Mari principii, mare om. «Coana Leana». Banul să intre, chit că se moare pentru asta. Un ticălos.”

„Trăim într-o țară în care PSD ne omoară voit, conștient”

„Tatăl lui Mihai Tudose a murit de covid. Condoleanțele mele.

În aceeași zi, partidul lui Tudose, PSD, discută în CEx să blocheze orice lege care protejează oamenii. Vor spune că virusul nu există. Trăim într-o țară în care PSD ne omoară voit, conștient.”

„Ceva mai groaznic, nebunesc și intolerabil nu există”

„PSD-ul e ca sectele alea cu apocalipsa. Ia toți banii de la «credincioși», le fură tot, și după îi împinge pe toți să se sinucidă. Ceva mai groaznic, nebunesc și intolerabil nu există.”

„PSD a eliberat pe străzi zeci de mii de infractori, criminali, pedofili și violatori. Acum a eliberat mii de infectați cu covid”

„PSD a eliberat pe străzi zeci de mii de infractori, criminali, pedofili și violatori. A urmat un val de violență cu zeci de morți, inclusiv copii.

PSD a eliberat pe străzi mii de infectați cu covid. Urmează un val nu cu zeci, ci cu sute și mii de morți.

Și totuși, mulți îi votează și îi susțin. Instituțiile statului nu fac nimic să-i oprească. Este peste puterile mele de înțelegere. Înțeleg că prostia e infinită, dar nu înțeleg când o ființă biologică (altfel nu-i pot numi pe ăștia care-i susțin) preferă să-și facă rău atât de mult. Până și o furnică se sperie dacă vrei s-o calci și fuge, instinctiv, de pericol. Și are un creier mic, mic de tot.”

„3,34 de milioane de români au votat-o pe Vasilica. Îi vedeți acum în toată splendoarea și cu tot intelectul lor. Urlând”

„Robert Tiderle ne aduce aminte ce problemă avem. 3,34 de milioane de români au votat-o pe Vasilica în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Pe Vasilica. Au ales-o să fie președintele țării. Asta au decis ei, cu mintea lor. Ăștia sunt printre noi, și sunt mulți, foarte multi. Îi vedeți acum în toată splendoarea și cu tot intelectul lor. Urlând.”

„Simt că se prăbușește șandramaua complet și că suntem toți blocați aici, nu avem unde fugi”

„Caldură mare în timpul ciumei.

E greu să rămâi întreg când vezi ce e in jurul tău.

 • 70% din îmbolnăviții de covid – cei care se simt rău în spitale – totuși nu cred în covid și pleacă acasă. Își infectează părinții și după sunt aduși în comă de rude care tot nu cred în covid. Doctorii deja își pierd nervii de frustrare și oboseală.
 • Garcea și o videochatistă porno s-au aliat cu niște preoți și cu niște agenți KGB. Ne spun că dacă crezi în covid, nu crezi în Dumnezeu. Facebook vuiește, lumea urlă pe stradă la tine dacă te vede cu mască.
 • PSD blochează legea carantinei, baronul Buzatu zbiară că nu există covid, în aceeași zi în care tatăl colegului lor Tudose a murit de covid.
 • Andreea Esca e îmbolnăvită și e în spital, dar Pro TV amenință pe toată lumea că îi dă în judecată dacă dau vreo știre, ceva, în timp ce difuzează muzică și distracție pe post. Fata lui Esca face live-uri cu paranghelie și hăhăială prin oraș.
 • La mare e plin. La munte e plin. Terasele sunt pline. Magazinele sunt pline. Se cheltuiesc banii cu furie, să se ducă tot, până la ultimul leu.
 • Granițele sunt închise, nu mai putem merge nicăieri. (…)

Eu nu știu. Vă spun sincer. Nu reușesc să mai găsesc știri pozitive – ceva, orice, de care să ne agățăm. Simt că se prăbușește șandramaua complet și că suntem toți blocați aici, nu avem unde fugi.”

„Ați înnebunit cu toții?”

„Esca și soțul ei sunt oameni OK, decenți. Dar au greșit foarte grav mergând la o petrecere la mare – lansarea Ovum by the Sea în Olimp (făcută de grupul Fratelli). Le doresc sănătate.

E tragic ce se întâmplă în țară acum. Treziți-vă cu toții! Gata cu mersul la mare, la pensiuni și la terase, oameni buni! Ce e așa de greu de înțeles? Ați înnebunit cu toții? Ce e așa de greu să stăm liniștiți câteva săptămâni, să fim atenți, să purtăm măști și să stăm la 2 metri de alții?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Este dificil sa distingi, daca romanii sunt o natiune de visatori, care resping cu incrancenare realitatea,
  preferand sa traiasca in iluzie si aparenta, ori de infantili de diferite varste, care nu reusesc sa se maturizeze si nici nu vor asa ceva, pentru a nu trebui sa fie responsabili pentru ce fac, putand astfel sa dea vina pe altii, pentru urmarile prostiilor lor.

 2. ba cara mitrule tu chiar nu te-ai saturat de cate injuraturi primesti pe toate siteurile pe unde apari … eu de rusine as fugi in Bngladesh..du-te ma cu covidul tau cu tot ca nu ti-ai gasit tampitii in RO.

 3. Nu am mai ras de mult asa, nu am mai citit ceva atat de aberant, cum iti vin ideile astea? Auzi acolo: PSD a eliberat pe străzi zeci de mii de infractori, criminali, pedofili și violatori. Acum a eliberat mii de infectați cu covid”

  • Tu pe ce lume traiesti? Ce este exagerat in ce-a declarant acest baiat? Zici c-ai ras? Si ai curajul sa ne spui asta aici? Pai nu-ti dai seama ca sa spui ca afirmatiile lui Andrei Caramitru, (cat se poate de obiective si ingrijoratoare totodata), iti starnesc rasul iti devoaleaza o inspaimantatoare putinatate a mintii? Iar daca-ti inchipui ca vreun psd-ist poate manipula pe cineva care intra regulat pe site-ul asta, trebuie sa fii de-a dreptul idiot!

 4. Dacă până acum aș fi spus prudență, să ne lămurim, acum aș spune că e momentul de panică.

  Din păcate, Andrei Caramitru chiar are dreptate. Caterinca se încheie în momentul în care oameni pe care îi cunoști, trag sa moară. Proștii învață doar atunci când îî doare tare.

  And the Darwin Award goes to …….

  Vedem intr-o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here