“Nu crezi în Covid. Hai în Terapie Intensivă! Stai 10 minute lângă bolnavii care se zbat să tragă aer în plămâni. Parcă e altfel decât în Piața Victoriei, unde urli aiurea, nu?“ Mesajul unei doctorițe furioase către conspiraționiști

2
2128
Doctorița Simin-Aysel Florescu și-a schimbat setările de confidențialitate ale contului după ce mesajul său a devenit viral, cel mai probabil din cauza jignirilor și amenințărilor primite de la conspiraționiști, de la postacii PSD și ai propagandei ruse

Tot mai mulți medici încep să-și piardă răbdarea și să ia atitudine în fața valului de manipulări și de prostie care a ajuns să scoată în stradă oameni convinși că epidemia și virusul nu există, totul fiind doar un complot al Ocultei Mondiale.

Simin-Aysel Florescu, medic la Spitalul Victor Babeș din București, a postat un îndemn după mitingul celor câteva sute de conspiraționiști care duminică, în Piața Victoriei, au acuzat “dictatura sanitară“.

„Ne chemi când te apucă. Cum ce, Covidul ăla care nu există! La vorbe sunteți meșteri toți. Doctori sunteți toți. Incredibil!

Doctorița i-a invitat pe cei care pretind că virusul nu există să facă o vizită la secțiile de Terapie Intensivă, apoi să aștepte și să vadă dacă se îmbolnăvesc sau nu.

Iată mesajul doctoriței Simin-Aysel Florescu: „Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP….

Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..

Ne chemi tu când te apucă….cum ce, Covidu ăla care nu există.
Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!”.

După ce mesajul a fost rapid viralizat și preluat de presă, doctorița și-a schimbat setările de confidențialitate, foarte probabil din cauza mesajelor jignitoare primite.

Postacii PSD și cei ai propagandei ruse – care întrețin mai ales pe Facebook o artificială stare de agitație, încercând să dea impresia că majoritatea populației nu crede în existența virusului și nu e de acord cu măsurile de protecție – se ocupă și cu hărțuirea celor care îndrăznesc să ia atitudine.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Parc-am fi la revolutie, ca sa-si traga voturi sa revina la putere, indivizi de aceeasi sorginte cu cei care-i chemau sa lupte impotriva teroristilor in ’89, ii cheama acum pe oameni sa nu se supuna regulilor sanitare, ca sa creasca numarul de cazuri si chiar sa moara niste oameni, ca ei, politicienii ticalosi, sa tipe dupa aceea ca guvernul n-a gestionat cum trebuie pandemia si nu mai merita sa fie la putere. Nimic mai simplu, pentru acesti indivizi fara scrupule romanii nu inseamna nimic, doar voturi pentru ei!!!

 2. Nu e vorba că „nu credem în COVID”. Ci că ne-am săturat să fim o turmă de proști conduși de nătărăi incompetenți, care fac pe stăpânii atotștiutori și dau legi pentru ei, iar mai nou, vor să ne întemnițeze și să ne ia ce vor ei din casă sub motivul ridicol al „contaminării”, când nemții au arătat că nu se transmite virusul prin obiectele atinse decât dacă cineva strănută sau tușește în palmă și apoi atige obiectul de uz comun. Care țară din lume mai face asemenea idioțenii?
  Bulgarii și sârbii intră în sistemul bancar european cu moneda proprie stabilă, noi încă nu, pentru că a noastră nu e stabilă. Cu un ministru al finanțelor licențiat în economie la o prestigioasă universitate americană…??? Asta înseamnă ori că sistemul e jalnic, ori că interesele cuiva au prioritate.
  Revenind la COVID, da, există. Problema e că încă nu se aplică un tratament adecvat, ci tot se trimit oameni pe ATI pt ventilație. Dar medicii aceia nu mai pricep oare că oxigenarea celulară e problema si nu cea de la nivelul plămânilor? ????
  Eu dacă aș avea COVID, aș sta la mine acasă și mi-aș rezolva oxigenarea celulară cu antioxidanți la greu, cu o gândire pozitivă și cu antibiotice naturale: aloe, propolis, usturoi, ceapă, echinacea, ciuperci japoneze, spirulină, cimbru, muguri de pin… mentă…
  Sunt relativ ieftine și nicidecum nocive.
  Și o altă problemă ar mai fi că jupânii „medici” ori nu dau bolnavilor aproape nicio atenție, ori le aplică tratamente greșite…, ba îi mai și trimit la cimitir neînsoțiți… ca pe câini…! !
  Când voi vedea primul parlamentar mort, că sunt mulți cu comorbidități pe-acolo din cauza obezității… atunci mă voi proteja maxim. Până atunci, voi considera COVID19 exact așa cum consideră Stoian Alexov, șeful patologilor bulgari (și nu doar el),, o boală cu slab potențial letal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here