O fantomă a trecutului bântuie România

1
347
Adrian Papahagi

Iliescu l-a numit “Prostănac”, Băsescu l-a bătut măr. Au garantat pentru el Vîntu și Vanghelie.

Mihaela, dragostea lui, a țopăit o noapte de bucurie. Acum nu mai țopăie, ci tremură pentru fratele ei, cu sentință definitivă de închisoare, fugar dat în urmărire internațională.

Sistemul securistic l-a promovat mereu. E fiul unui general de Securitate din vremea lui Ceaușescu și a URSS, dar mimează perfect atlantismul.

Uitase toată lumea de el, și nici nu simte nimeni nevoia să-și amintească, dar acum a reînviat și pare să-și facă din nou campanie prezidențială.

Limba lui de lemn umple cu rumeguș sălile pe unde conferențiază, dar unii se încăpățânează să-l invite să plictisească publicul.

Cu Mircea Geoană, viitorul ar semăna leit cu o prăbușire în trecut.

DE ACELAȘI AUTOR:

Naționalismul antinațional

Martorii lui Șoșoacă

Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

Femeia aceasta rea și coruptă

România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

1 COMENTARIU

  1. Perfect spus!!!
    Asa fac serviciile secrete, promoveaza aceeasi exponenti ai vechii mafii pcr-isto securiste, aranjand ca niste candidati oponenti fara sanse sa fie prezenti in cursa, pentru a pacali turmele de alegatori, care, ce sa vezi, sunt pusi in imposibilitatea de a alege ceva mai bun decat muratura respectivelor servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.