luni, aprilie 22, 2024
AcasăOpiniiHoarda de AUR și intelectualii ei parșivi

Hoarda de AUR și intelectualii ei parșivi

-

Medvedev spune că românii nu sunt o națiune. Cum au reacționat „naționaliștii” și „suveraniștii” noștri? Au programat AURarii un protest spontan în fața Ambasadei Orcilor? Nici vorbă: ei se răfuiesc cu Ursula von der Leyen, nu cu Putin sau Medvedev.

Din gașca AUR-istă, doar Aligică văd că a dat un mesaj securistoid, în care se ceartă cu Centrala de Propagandă Occidentală și cu intelectualii care, spre deosebire de el, nu o scaldă de doi ani. Nu-și va spăla rușinea oricâte contorsiuni ar încerca.

Simion, Târziu ce zic? Ceilalți mari „patrioți”?

MAE l-a convocat pe ambasadorul Orcilor?

- Advertisement -

***

Invazia Ucrainei nu i-a tulburat.

Uciderea lui Navalnîi nu i-a șocat.

- Advertisement -

Declarația lui Medvedev despre români nu le-a stârnit revolta.

Simulacrul de alegeri prin care Putin și-a prelungit dictatura nu i-a dezgustat.

Nu veți găsi la ei nicio declarație limpede pe temele acestea.

Ei se ceartă cu Ursula von der Leyen, îi iau în derâdere pe „efeminații” din NATO, fac turism duhovnicesco-electoral la Muntele Athos sau ne apostrofează pe cei care, fără să avem afilieri securiste sau competențe epistemice atestate prin diplome, ne permitem să ne exprimăm, ca bieți civili și simpli cetățeni, revolta și îngrijorarea față de crimele imperialismului rusesc.

Îi cunoașteți: sunt… 

  • … filozofii frontierelor morale indiferenți la cele statale…
  • … experții în moarte imuni la moartea semenilor…
  • … politologii și analiștii militari cărora cel mai important eveniment politico-militar nu le spune nimic…
  • … suveraniștii cărora nu le pasă de suveranități zdrobite sub șenile și obuze…
  • … naționaliștii care nu se tulbură când națiunea română este contestată, batjocorită și amenințată…
  • … eroii care continuă lupta cu „dictatura sanitară” la ani buni după pandemie…
  • … pe care însă tirania estică nu-i îngrijorează. 

Pe ei îi emoționează rezistența eroică a milionarului Novak Djokovici, rezident la Monte Carlo, dar moartea lui Navalnîi în Siberia sau a copiilor din Ucraina sub bombe îi lasă indiferenți.

Sunt hoarda de AUR, împreună cu intelectualii ei parșivi (a căror misiune e să poleiască arama după ce golanii strâng voturile). Ei speră, mai pe-ascuns sau mai pe față, că „ctitorul” de la Athos, Putin, va administra o lecție putredului Occident, iar în 2025 vor veni ei cu Trump, Orbán și Putin să restabilească o ordine „conservatoare” în România Mare.

Din nefericire, după dispariția tiparului uman reprezentat de Churchill, Adenauer, Schuman, De Gasperi, Maniu, urmați de Reagan, Thatcher, Kohl, Coposu sau Papa Ioan Paul al II-lea, am rămas să alegem între nevertebrate etice și ticăloși agresivi.

Sunt mai îngrijorat ca niciodată pentru lumea liberă. Parcă suntem în anii ’30, iar cei care încercăm să cultivăm discernământul, luciditatea și moderația ne aflăm la mijloc între rinocerii care tropăie tot mai amenințător din toate părțile.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Naționalismul antinațional

* Indivizi întârziați mintal. Un pericol pentru România

* Martorii lui Șoșoacă

* Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

* Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

* Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

* Femeia aceasta rea și coruptă

* România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. AUR este creatia PSD pentru ca in alegeri sa se aleaga raul cel mai mic. Prostanii care simpatizeaza AUR nu s-au prins inca, pentru ca sunt idioti utili. AUR cu exceptia daramarii guvernului Citu, in urma caruia PSD a prins Guwernerului, in rest a votat cot la cot cu PSD. Circul lui Simion a pacalit fraierimea, ca votantul de AUR are creierul de bibilica. Chiar daca ii arati dovezi el tot prost gramada ramane.

  2. Hoarda de AUR 👍 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  3. Medvedev are o fata de betivan trist! Faptul ca identitatea Rusiei istorice tine de Kievul ucrainean si nu de Moscova si ca ucrainenii nu vor sa mai aiba de-a face cu ei le pune lor in pericol termenul de „natiune” si ii face pe ei sa redevina o stare de fapt – muscalii sau moscovitii, doar, iar Federatia Rusa – Hoarda de Aur moderna. Moscovitii sunt doar parazitul din identitatea Rusiei, care a reusit sa puna stapanire pe corp si fara de care nu poate exista. De asta si cauta cu orice pret sa nu scape Ucraina din gheare. Iar AUR-istii de la noi se incadreaza perfect in peisaj. Avea dreptate Sabin Gherman cand zicea ca AUR ar trebui sa-si schimbe numele din „Alianta” in „Coalitie” si sa devina C.U.R., pentru ca li se potriveste mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -