„Cruciada” hahalerelor împotriva creștinilor din Occident

0
529
Adrian Papahagi

Creștinii trebuie să stea departe de cei care iau numele Domnului în deșert. Dumnezeu nu face campanie electorală. Scriptura nu e material de campanie electorală.

Iisus Hristos nu a spus „Români, nu vă temeți!”, cum declama, furat de demagogie, un candidat AUR, ci „Bucurați-vă!” și doar apoi „Nu vă temeți!”.

Le-a spus aceste cuvinte femeilor care au venit cu dragoste înspre mormântul Lui, nu celor ce se folosesc de numele Lui și Îi deturnează cuvintele pentru a strânge averi și voturi. Acestora le-a spus: „Vai vouă, călăuze oarbe!” și „Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea!”.

Neamțu, Târziu, Simion, Terheș să nu mai ia numele Domnului în deșert!

Vor voturi, foarte bine. Să le câștige onest! Să explice cum vor atrage mai multe fonduri europene ca să se renoveze toate Sucevițele, Dragomirnele și Chindiile din țara asta, nu cum vor face „cruciade” împotriva creștinilor din Occident, care au finanțat dezvoltarea incredibilă a României din ultimele decenii.

Orice vot pentru AUR este un vot împotriva intereselor României.

Tot ce poate oferi AUR e circ ceaușist cu actori amatori și demagogi profesioniști, lozinci despre „cruciade” anti-Bruxelles, aiureli despre Țepeș și alte prostii de nivel „Cântarea României” și „Cenaclul Flacăra”.

Realitatea e aceasta: Curtea Domnească de la Târgoviște, pe care AUR a poluat-o cu demagogie și un spectacol de prost gust, este renovată pe bani UE. Da, acea UE împotriva căreia pornesc în „cruciada bunului-simț” (ha-ha-ha: bun simț!) Neamțu, Târziu, Terheș, Simion și celelalte hahalere de la AUR.

Curg banii UE înspre monumente, biserici. Cu banii UE s-a renovat patrimoniul nostru, distrus sau abandonat de comuniștii după care suspină AUR.

DE ACELAȘI AUTOR:

Naționalismul antinațional

Martorii lui Șoșoacă

Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

Femeia aceasta rea și coruptă

România europeană e singura pentru care merită să mori. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.