vineri, aprilie 19, 2024
AcasăOpiniiMartorii lui Șoșoacă

Martorii lui Șoșoacă

-

Israelul e parte a civilizației noastre. Hamas e parte a lumii care detestă America, Europa creștină și poporul lui Israel. Așa cum Rusia și Iranul sprijină Hamas-ul, așa trebuie lumea creștină să fie solidară cu Israelul.

Sper ca israelienii să facă față acestei noi agresiuni teroriste, acestui nou act de război. Sper mai ales ca actele de agresiune sponsorizate de tiraniile lumii (Rusia, Iran, China) să nu se multiplice, și să ne trezim în câțiva ani într-un nou război mondial.

În mod evident, satrapiile orientale sunt însetate de sânge și nu dau doi bani pe viața oamenilor. Slăbiciunea, dar și forța noastră e că ne pasă de fiecare viață umană.

Nu am nicio îndoială: Ucraina și Israel duc azi lupta civilizației noastre pe frontul de est, în Europa și în Orientul Mijlociu.

- Advertisement -

Barbaria Hamas e scuzată de stângiști, prietenii dintotdeauna ai teroriștilor.

N-am ce zice nici de “conservatorii” noștri, care se fac că nu văd masacrele de la Bucha sau Mariupol, în schimb nu-l înghit pe Zelenski și au alergie când aud de claritatea morală (secta ar merita numită Martorii lui Șoșoacă, fiindcă acela e nivelul lor moral și intelectual).

E inevitabil să existe Șoșoacă. Trebuie să existe și indivizi care să marcheze cel mai jos punct în care pot ajunge rațiunea, discernământul, decența, grația, onestitatea, umanitatea, patriotismul într-o națiune. Probabil că Zelenski, la București, a înțeles ce era de înțeles; din nefericire, mulți conaționali de-ai noștri și-au prăbușit sufletul și mintea la nivelul șoșoacă (ce nume predestinat!).

- Advertisement -

Nu bețivul satului, care-și îngroapă naufragiul în aburi consolatori, ci țața agresivă e cel mai antipatic personaj imaginabil, fiindcă ea terfelește expresia cea mai delicată a umanului: feminitatea, cu decența ei fundamentală.

Șoșoacă e adevăratul chip al AUR, fără mască, eliberat de nevoia de a mima democrația și decența.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Securistul care vede peste tot numai securiști

* Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Tăcerea intelectualilor asociați cu AUR, deci cu Putin

* Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

* Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

* Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

* Femeia aceasta rea și coruptă

* Războiul din Ucraina ca turnesol moral. Spune-mi cum te raportezi la Putin ca să-ți spun cine ești!

* România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

Pravoslavnica aliniere a datei Paștelui pe calendarul iulian s-a făcut și sub presiunea politică a lui Stalin, pentru a-i separa pe ortodocșii răsăriteni de restul lumii creștine

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. „Cel mai eficient procuror al Parchetului General, inlocuit cu un director din Inspectia Judiciara. Reorganizarea promisa de procurorul general Alex Florenta a inceput cu o serie de mutari cel putin stranii.”

  „NOUA” „justitie” A PARTIDULUI SI SECURITATII IN ATIUNE.

  VARANUL & CO JUISEAZA !

 2. La „Martorii lui Sosoaca” intra si ofuscatii de serviciu, cei deranjati de comentariul lui CTP referitor la credinta oarba de un paroxism exacerbat, fara baze teologice, dar cu puternice radacini in traditii si obiceiuri, care alimenteaza doar sperante false si idealuri desarte, cei care viseaza la producerea a tot felul de minuni, dar care renunta, nu participa sau sunt indolenti la „minunile” pe care le pot infaptui ei insisi in momentele de maxima importanta pentru viitorul lor sau al copiilor lor, neinteresandu-i implicarea morala, civica sau sociala care le poate imbunatati viata si le poate oferi „minunile” de care au nevoie. Baieti si fete, daca o sa continuati sa votati banditi, prostalai, impostori, nesimtiti si tradatori, „sfintii” pe care-i alegeti vor face „minuni” doar pentru buzunarele lor, dar cu alimentare doar din buzunarele voastre!

  • CTP scrie pt cine-l plateste.
   In 90 platea Ilici Iliescu, deci CTP perora impotriva legionarilor si exulta la venirea minerilor.
   Musulmanii comit atrocitati in Israel, de vina sunt babele nebune din Romania. Oare cine il plateste de data asta?

   • Dunn, iar aberezi! CTP singur a recunoscut si si-a facut autocritica pentru anii „90, oamenii se mai schimba in timp. In ce-a declarat, nu s-a referit la vreo legatura intre „babele nebune” din Romania si islamistii extremisti, la faptul ca unii ii influenteaza pe altii, a facut doar o paralela intre cele doua religii, cum bigotismul exagerat bazat pe mituri si superstitii (a se citi traditii si obiceiuri), fara baze teologice in insasi natura acestor religii, creeaza astfel de fenomene, exploatate politic si economic de popime, fie ea crestina sau islamica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -