Nuți, Nuți, te așteaptă din nou scoica pe care ai detestat-o! Dar să nu auzim că ne trimiți live-uri din bătătura lui Ghiță din Serbia!

5
2368
Elena Udrea

Nuți, Nuți! Ce-ai mai râs cu ani în urmă de cei din PSD, când intrau pe rând în pușcărie din cauza infracțiunilor pe care le-au comis! Și tu, dar și amicul tău, tovarășul Petrov. Aveați grimase comice.

Se plângeau „ciumații roșii” de condițiile din închisori, dar voi erați în stare de jubilare continuă. Își meritau locul acolo, cu siguranță, fiindcă nu le-a păsat de cătușe în momentele lor de hoție. Se credeau invincibili. Iar la vremea deconturilor, prinși asupra faptelor, au început să-și caute boli închipuite, să se declare nevinovați, victime ale „statului paralel”. L-au copiat pe mentorul lor SOV: Sorin Ovidiu Vîntu, cel care își înscenase un accident la rotulă ca să nu apară în fața instanței de judecată.

Niciunul dintre ei nu și-a recunoscut vinovăția. Înaintea condamnărilor, s-au pus pe urlat la Antena 3 și RTV, blamându-i și pe procurori, și pe judecători. Știau deja ce-i paște.

Voi, Nuți și Petrov, erați la acea vreme cu gura până la urechi, exact ca personajul The Joker, interpretat de Jack Nicholson, din filmul Batman, apărut în 1989. Ce satisfacție se mai citea pe chipurile voastre! Dar uite că, peste ani, v-a venit rândul. Sunteți în aceeași găleată cu escrocii PSD-iști: tu, Nuți, condamnată în primă instanță la 8 ani de detenție, iar tu, Petrov, la cei 69 de ani, condamnat să-ți vezi și fiica cea mare, Ioana, la un pas de a fi încarcerată pentru 5 ani de zile, după episodul cu cei 4 ani de privare de libertate ai fratelui Mircea.

Acum s-a schimbat placa. Nu mai sunteți The Joker, nu vi se mai aude râsul cu ecouri pe la televiziuni. Ați devenit uneltele PSD-iștilor, întrucât ați preluat integral comportamentul lor. Vă victimizați, faceți potecă pe la posturile Varanului, pe care, până mai ieri, l-ați înjurat de mama focului, dar și prin bătătura lui Ghiță, RTV. Ați uitat complet de fostele dușmănii. Ba chiar tu, Nuți, te-ai lansat în blesteme la adresa judecătoarei Claudia Jderu, de parcă ea ar fi șterpelit în locul tău, nu tu în persoană.

Blestemul a căzut însă taman pe tine. Pentru că tu ești vinovată, nu judecătoarea care ți-a studiat dosarul și ți-a dat verdictul în primă instanță. Înainte să comiți potlogăriile, trebuia să te fi gândit că ai putea avea soarta PSD-iștilor penali. Și tu, dar și Ioana. Ați crezut că veți fi veșnic protejate de mantaua lui Petrov. Ați greșit! S-a dus și Petrov, s-a dus și mantaua lui. Au ros-o moliile. E istorie.

Nu vă mai bagă nimeni în seamă, în afară de televiziunea pușcăriașului Voiculescu și de cea a fugarului Ghiță. Acolo se mai varsă încă lacrimi și se mai țin slujbe de către angajații lor pentru fiecare condamnare.

Nuți, Nuți! Ești din nou la un pas de a revedea scoica pe care ai detestat-o în arestul Capitalei, în urmă cu mai bine de 5 ani. Cu precizarea că acum ești aproape de a o vedea zilnic într-un penitenciar și pentru o perioadă lungă. Tot răul spre bine. Ce zicea celebrul profesor universitar Mencinicopschi, asociat al Varanului, trecut și el prin pușcărie: Toaleta modernă, dușmanul colonului. Măcar nu vei avea probleme cu hemoroizii și tot e un mare câștig.

N-o să te plictisești: poate vei scrie o carte mai bună decât cele ale Varanului sau decât cele ale lui Gigi Becali, poate vei concepe niște poșete unice împreună cu Ioana și veți obține o scădere de pedeapsă. Dacă Dragnea repară mașini pe la atelierul auto al pușcăriei, voi de ce n-ați putea beneficia de unul?

P.S. „Unde să mai fug? Italia a schimbat legea!”, te-ai plâns, Nuți. Poate ne-ai întins o cursă, ca să credem că rămâi în țară până la condamnarea definitivă. Să nu auzim că mâine, poimâine ne trimiți live-uri din bătătura lui Ghiță din Serbia!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

5 COMENTARII

 1. Din pacate, jalnic este ca dosarul 10 august a fost inchis si Johannis e acuzat ca e PSD-ist si intervine in justitie!!! La B1 Manastire e peste masura de principial impotriva lui Johannis, sugerand cu ironie maxima ca alianta de la guvernare e in criza profunda…Deci situatia lui Nuti pare minora….Mie tare mi se pare ca tara asta e jucata la alba-neagra de mafia psd-ista. Totul se invarte in jurul intereselor lor. USRPLUS si PNL sau UDMR apar pe-acolo ca sa avem noi impresia ca mai sunt si alte interese. Da de unde!!! PSD-ul e alfa si omega, adica papusarul principal.

 2. Din păcate, NU putem (!) avea nicio îndoială: această INFRACTOARE(-CU-REPETIȚIE!!!!!), „Nutzy-Spaima-Constitutzii” (vă mai amintiți de celebra rubrică din vremurile-bune ale „Academiei Cațavencu”?!?), „o-va-tăia” (IARĂȘI!) din țară… CU-PRIMA-OCAZIE!

  • Șiii… Grigore Cartianu știe căăă… „am-mână-bună” la astfel deee… „mama-omidisme” (Sic!): mai demult, într-o emisiune de tip „talk-show”, la „NașulTV” (era pe vremea când Radu Moraru, acum… FOST — !!! — jurnalist,… încă mai era, cât-de-cât…, cuuu… „mințile-acasă”, săracuuu’…), vorbeam amândoi, în direct, despre Radu Mazăre (că doar ce trecusem, în drum spre postul de televiziune bucureștean, pe lângă… celebrul „Beci-Domnesc” — Sic! –, de la Poliția-Capitalei, în arestul căreia era reținut bufonul ăla) și Grigore mă întrebă, brusc, ce va face derbedeul dacă, până-la-urmă, o să-l judece în-libertate, la care i-am răspuns instantaneu, „fără-să-respir”, că măgaru’… o s-o „întindă” IMEDIAAAAT din-țară!

   (Grigore Cartianu poate confirma!)

   Nu trecu mult timp șiii… ESCROCU’ de Măzărache („MAZĂR-FUCKER” cum îi spuneam noi p’acilea, în Constanța) fugi (și-ncăăăă… de „sub-control-judiciar”!) dreeeeept… în Madagascar, DAAAAAAAAAAAAAAA?!!!!!

   Iar Nuțicaaa…, în fond, NICI N-AR FI LA PRIMA „EVADARE”, nuuuuuuuuuuuuu?!!!!!

 3. Sa nu uitam ca,totusi,datorita lui”Petrov” scriem acum liberi ce vrem.Ganditi-va ce s-ar fi intamplat 10 ani cu Nastase presedinte.Ar mai fi fost Romania un partener NATO si de securitate zonala?Justitia,cum ar fi fost justitia lui Nastase?Ce am fi facut acum cu ”omuletii verzi” sau cu Marea Neagra ”Lac rusesc”?

  • Șiii…, „ce-are sula (Traian Băsescu — Sic! –, N.n.) cuuu… prefectura (Nuți Udrea, N.n.)”?????!

   Dacă Băsescu a făcut (ȘI!…) multe lucruri-BUNE (!), acum tre’ să închidem ochii la… HOȚIILE lor (ale lui, ale familiei-sale, aleee… AMANTEI!!!!!), aiii…?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here