„Social-democraţii” cu conac şi clanţe Swarovski

6
2165

Conacul din centrul Craiovei al cuplului PSD şi de viaţă privată Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda arată bine. Şi face toţi banii. Bate spre milionul de euro, potrivit estimărilor de piaţă imobiliară.

Gurile rele din Bănie spun că palatul cu clanţe Swarovski şi robineţi de aur 24K e doar o parte din averea imobiliară a tinerilor viitori însurăţei.

Dragnea are motive să fie invidios. Olguţa şi Claudelul sunt o familie „social-democrată” de are succes. Unul românesc, desigur. Şi anti-european. Căci nu veţi găsi la vest de România juni politicieni, veniţi cu mâinile-n buzunar în politică şi care să fi dat lovitura peste noapte ca angajaţi la stat.

Până şi lui Daddy i-au trebuit mai bine de 20 de ani, porci tăiaţi „la statul paralel”, TelDrum-uri la greu ca să ajungă la nivelul de palat, insulă Belină, teren de tenis, Brazilia, avion privat etc. etc.

Aşadar, Olguţa şi Claudiu Manda sunt mai iuţi de picior. Cum de le-a mers mai bine decât altora? În primul rând, zona de sud. Cu Slatina lui Darius şi Teleormanul lui Daddy oţîră mai la vale, Craiova n-a fost niciodată mai prejos. Colcăie de „modele de succes” în oraşul în care copiii fostului prefect Răducănoiu ştergeau pe jos cu plebea în vremea Iliescului, Dinel Staicu făcea parcuri tematice „Ceaşcă” abia ce scăpase de leafa de miliţian, interlopii se împuşcau la colţul străzii, iar justiţia era condusă de sabia lui Samir Sprâneană. Oleleeeee!, ar zice dragul nostru nea Mărin, de la Băileşti!

Cum de toţi au crescut atâţia euroi într-un an cât alţii-n şapte? Greu de explicat acum şi aici. Însă, pe olteneşte, putem s-o spunem pe direct: „Pen`că putură, frate!”.

De ce putură ei şi alţii nu? Răspunsul mult prea amplu ţine de istorie şi de omul de rând. E şi opera majorităţii doljenilor, craiovenilor, oltenilor, teleormănenilor şi a altor fraţii români care s-au combinat cu viaţa propusă de tavarişcii pe care-i pomeni eu mai sus. Al multora care-au lăsat capul jos, căci sabia nu-l taie de-i plecat, nu-i aşa? Care nu şi-au riscat jobul la stat ca să se ia la trântă cu fărădelegile văzute zilnic „la serviciu”. Şi s-au bucurat cu „mie să-mi fie bine, restul mă doare la bască”.

Multe şi deloc mărunte. Ele toate au pus câte o cărămidă la conacul soţilor PSD din Craiova, la palatul lui Daddy, la lingourile lui Vâlcov, la, la…

Aşa că, noi ăilalţi, cu nea Mărin în frunte, care am fost mereu mai puţini, ce le putem spune?

Casă de piatră! Aveţi toate motivele să faceţi praf justiţia, s-o rupeţi cu UE, cu lumea bună. Atunci când deschideţi uşile palatelor voastre, apăsând fin „social-democrat” pe clanţele impregnate cu cristale Swarosvski…

CITIŢI ŞI:

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

 

6 COMENTARII

 1. Este o nesimtite fara margini sa te imbuibi fara masura si sa te mai pretinzi social-democrat. Nimic nu demonstrazaza mai clar ca un politician a furat, decat vazand luxul in care traieste.
  Iar acesti falsi social-democrati nu numai ca au furat profitand de functiile pe care le-au avut, dar se vede ca au stofa de hoti dupa cum se lacomesc sa-si mareasca salariile, sa-si puna pensii speciale, fiinca pot!
  Robineti suflati cu aur de 24 K! Cum se zvonise dupa ce l-au ucis fara judecata pe Ceausescu, incat era un adevarat pelerinaj la vila lui ca sa vada bucurestenii robinetii.
  Iar astia ne servesc povesti despre pretul redus la care si-au cumparat „casuta”, despre imprumuturi si alte minciuni rasuflate! Noroc ca vanzatorul casei a descris-o detaluat.
  Si cine e personajul are ne serveste gogosile? Exact marele om el care a avut tupeul sa-i cheme la raport pe Maior, Kovesi, Lazar, impreuna cu cea care vrea sa-l infunde pe presedinte pentru inalta tradare!

 2. Intrebarea e: dacă oltenii vazură palatul și swarovskele lui mandea si olguța, îi vor mai vota ei la următoarele alegeri, îi vor mai vota?

  Raspuns: Da!

  Explicație? Da, există o explicație: pentru că atât putură oltenii !!

  • Nu cred, insa vom vedea. Exista o limita, sau nu stiu cum sa-i zic, o treaba pe care s-o faca cei de la putere si sa-l supere pe om in nucleu, si-atunci e gata, incepe sa urasca asa cum scrie la carte. Ca exista saturatie, oboseala, sila, sictir, dezgust, chiar ura in societate inpotriva acestei gasti penale psd-draknea, se vede cu ochiul liber, insa fiecare om/grup are cate un factor declansator. Eee, va fi palatul asta toparlanesc factorul declansator pentru URA si SICTIRUL oltenilor? Pentru ca odata pornita, ea nu se mai opreste si nici nu se mai schimba, orice le-ai da, asa sunt oltenii!

 3. Eu sper sa deschida toti infractorii astia alta usa, una care-i duce la racoare si pe ei si pe cei care au inchis ochii atunci cand social-democratii astia furau pe rupte si la vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.