Nuntă în hotelul lui Ștefan Mandachi, spartă de polițiști. Reacție corectă a patronului după ce a fost amendat cu 10.000 de lei

2
3793
Ștefan Mandachi și hotelul său din Suceava

O nuntă care avea loc în hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava a fost întreruptă de polițiști. La eveniment participau în jur de 150 de invitați.  Proprietarul restaurantului, Ștefan Mandachi, a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii cu 2.000 de lei. Ceilalți nuntași au primit doar avertisment.

Într-o postare pe Facebook, Ștefan Mandachi a adoptat o poziție responsabilă. El spune că deține 70 de restaurante și că a delegat managementul să se ocupe de acestea. În plus, omul de afaceri subliniază că încă de anul trecut a dat dispoziție ca în aceste locuri să nu se încălce nicio prevedere legală anti-Covid. În caz contrar, el a amenințat că toți cei responsabili vor fi demiși.

În legătură cu evenimentul de sâmbătă, Mandachi spune că gradul de ocupare din restaurant era de 26%, iar activitățile interzise de lege în această perioadă au fost eliminate, pentru a respecta toate regulile din pandemie.

„Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, susține Mandachi.

Ștefan Mandachi a fost extrem de activ în susținerea eforturilor anti-Covid, oferind mâncare gratis personalului medical din Suceava în momente critice.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Poziția omului este cât se poate de CORECTĂ!!!!!

    Oricum…, cazu’ trebuie urmărit…, căci nu-i exclus să fie… și vreo „manevră” de-a unor șmecheri (!), cu scopul de a manipula opinia-publică, înspre reacții-nefavorabile la adresa restricțiilor-antiepidemice, daaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here