5 măsuri după greva ilegală de la metrou. Cîțu: „Nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot!”

5
6408
Florin Citu, ministrul Finantelor
Florin Cîțu

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat măsurile impuse după protestul ilegal de la metrou, care a blocat vineri Bucureștiul. Șeful Guvernului spune că participanților la acțiune li se taie o zi de salariu, întregul prejudiciu va fi recuperat de la cei „care se fac vinovați”, iar anchetele penale își urmează cursul.

Florin Cîțu le transmite un mesaj celor de la sindicatul mafiotizat condus de Ion Rădoi (fost deputat și senator PSD), dar și altora care se gândesc să recurgă la metode anarhiste, de tip terorist: „Reforma companiilor de stat continuă!”.

Premierul Florin Cîțu (PNL, 48 de ani) i-a acordat sprijin total ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă (UR-PLUS, 39 de ani), în bătălia cu mafia sindicală de la metrou.

„Nimeni nu este mai presus de lege!”

„Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi:

– recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați;

– constituirea Metrorex ca parte civilă în eventualele procese de recuperare a daunelor;

– Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi;

– instituțiile statului trebuie să-i ajute pe cetățenii și societățile comerciale să recupereze pierderile cauzate de acțiunea ilegală;

– sesizări penale care au fost deja făcute.

În mandatul meu nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot.

Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii.

REFORMA companiilor de stat continuă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Despreee… OBLIGAȚIA-!!!!!-NEPERMITERII ÎNCĂLCĂRII-LEGILOR(-ÎN-DEPLINĂ-VIGOARE!), prim-ministrul Florin Câțu ar trebui să-i POVESTEASCĂ (Sic!), în-primul-rând (!!!!!!!!!!!!!)… PANARAMEI (!!!!!) de ministru-de-Interne, Lucian Bode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mai ales că este… COLEG-de-PARTID (!) cu BUFONU’ ăsta, în P.N.L. (așa cum a fost și ex-premierul Ludovic Orban cu… precedentul PENIBIL-ABSOLUT din fruntea M.A.I., CARAGHIOSUL de Marcel Vela!)!!!!!!

  • După război mulți viteji se arata!!..sa vedeti ca marți când revine la muncă schiorul, la fel zice și el.!!!,..
   Bă de ce morții ma-sii n-ati luat atitudine vineri??…a rămas singur ministrul transporturilor în fața teroriștilor Isis!!!..de ce nu-l demită pe boul de la interne??…nenorocitul a dat bir cu fugitii împreună cu orban!!..mineriadele lui iliescu iți spune ceva??.
   Oare ce legătură e între rădoi, orban și ăla de la interne??…Asta trebuia spus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here