Noua clientelă a primăriței Firea ne costă peste două milioane de euro pe lună!

1
1739

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS-PMP la Primăria Capitalei, a dezvăluit cheltuielile salariale ale companiilor municipale înființate de Gabriela Firea. Suma lunară este uriașă: 10.073.928 de lei, adică peste două milioane de euro!

Într-o postare pe Facebook, Nicușor Dan explică și scopurile murdare pe care le urmărește primărița PSD prin fuziunea unora dintre aceste companii bugetofage.

Dezvăluirile lui Nicușor Dan

„Gabriela Firea propune în ședința Consiliului General de azi începerea fuziunilor între mai multe dintre companiile pe care le-a înființat. Așa cum am mai scris, operațiunea are două scopuri:

1. Să amestece raportarea financiară și operațională între companii, pentru a ascunde pierderile și activitatea dezastruoasă a fiecăreia.

2. Să preia oamenii cu funcții de conducere din companiile fără activitate relevantă, care ar trebui desființate, și să le dea aceleași salarii în alte companii.

Companiile municipale înființate de Gabriela Firea au produs o pagubă uriașă bugetului local. Exemplificăm azi cu salariile consiliilor de administrație, care cumulează peste 10 milioane de lei pe lună.”

La nivelul unui an, cheltuielile salariale cu aceste firme (înființate nejustificat și total ineficiente) se ridică la 25 de milioane de euro.

Aceasta este cea de-a doua clientelă masivă creată de Gabriela Firea și alimentată cu banii bucureștenilor. Prima clientelă a fost înființată în departamentele Primăriei, unde „Vrăjitoarea din Voluntari” a făcut sute de angajări „pe ochi frumoși” sau pe baza carnetului de partid (PSD).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Economia Europei: lichiditățile 540 mld euro sunt din economie. Nu am cumpărat dolari după 2005. Nu e nevoie de eurobonduri tipărite pe hârtie. Dacă aș fi mason european aș printa 500 monede de aur cu diametrul de 100 cm unde aș fixa dobânzile bancare și prețul la benzină.

    Vocile Disperării: 1 trilion lei din 1990 România nu a adunat vreodată din economie. E moneda leu tipărită de PSD după 2017 pe care o garantați cu titluri de trezorerie locale și care nu produce inflație dacă merge la autostrăzi și canalizări. David Rockefeller a scris asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here