miercuri, februarie 28, 2024
AcasăInfracțiuniSindicatul Poliției își apără bruta-cu-epoleți. 20 de precizări care spulberă minciunile milițienilor

Sindicatul Poliției își apără bruta-cu-epoleți. 20 de precizări care spulberă minciunile milițienilor

-

Sindicatul Europol, care-i reprezintă pe polițiștii din România, a emis un comunicat în apărarea polițistului bătăuș de la Secția 9 din Capitală. Să parcurgem textul cu pricina, apoi facem precizările de rigoare.

Comunicatul Sindicatului Europol

„Polițiști scuipați în Capitală

Realitatea din spatele imaginilor «scandaloase» care au devenit virale

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește două persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate, încep să-i înjure pe polițiști, le spun cum «fac ceva pe ordonanțele militare» și îi trimit pe polițiști… la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să-l lovească, rupându-i epoleții.

- Advertisement -

Colegul nostru încearcă să-l imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza, cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie-recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie și strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și micționau pe Poliție, polițiști și pe lege…”

20 de precizări

1. Dacă există o „primă parte” a filmării, să fie dată de Poliție, s-o vedem! Într-o anchetă profesionistă, Poliția are posibilitatea să procure respectiva filmarea inclusiv de la persoana care a filmat de la balcon.

- Advertisement -

2. Sindicatul Europol susține că cei doi tineri „se aflau în stare de ebrietate, au refuzat să se legitimeze, i-au înjurat pe polițiști, le-au spus cum «fac ceva pe ordonanțele militare» și i-au trimis la origini”. Perfect: în lege scrie clar cum trebuie pedepsit un asemenea comportament. Sever, necruțător, dar în niciun caz cu o ploaie de pumni în cap!

3. Unul dintre tineri îl scuipă pe polițist în față și încearcă să-l lovească, rupându-i epoleții”. Sindicatul Europol nu aduce nicio dovadă în sprijinul acestei acuzații. De unde știe autorul comunicatului că s-a întâmplat așa? Are vreo filmare? Sau l-a crezut necondiționat pe polițistul bătăuș? Dar dacă el a mințit, ca să-și scape pielea, după ce a văzut că scena a fost filmată?

4. Chiar dacă s-ar fi întâmplat așa, adică unul dintre tineri „l-ar fi scuipat pe polițist în față și ar fi încercat să-l lovească, rupându-i epoleții”, reacția polițistului ar fi trebuit să fie alta. El trebuia să-l pună la pământ pe agresor, să-l încătușeze și să-l ducă direct în arestul Secției de Poliție. Dar polițistul n-a făcut nimic din toate astea! S-a limitat să-i amendeze pe cei doi tineri și le-a dat drumul. Or, dacă unul dintre ei comitea actele invocate acum de Sindicatul Europol, încătușarea și arestul erau obligatorii!

5. Amenzile aplicate celor doi tineri sunt egale: câte 10.200 de lei fiecare (10.000 pentru că n-au prezentat declarația pe proprie răspundere, 200 pentru refuzul legitimării). Așadar, și presupusul tânăr-agresor a fost pedepsit la fel ca tânărul celălalt, care – zice Poliția – n-a fost agresiv. Deducem că, la amenzi egale, și faptele au fost egale, deci nici primul tânăr n-a fost atât de violent pe cât încearcă să-l prezinte polițiștii, ca să-și justifice violența.

6. În filmare, polițistul-agresor îi reproșează victimei sale doar atât: „Băi, băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”. Nimic despre presupusele violențe ale tânărului!

7. Tot în filmare, tânărul nu pare deloc agresiv. El repetă, disperat, printre pumnii polițistului: „De ce dai, mă, în mine? De ce dai în mine? De ce dai în mine?”.

8. Episodul cu „ruperea epoleților” pare o poveste inventată de polițiști. În imagini se vede că tânărul îl ține de haină pe polițist în încercarea disperată de a-l ține la distanță, ca să se apere de pumnii lui.

9. În cele 61 de secunde ale filmării, polițistul nu-i cere nici măcar o singură dată tânărului să se îndepărteze, să stea culcat pe asfalt, să se întoarcă pentru a fi încătușat. Singura lui preocupare e să-i zdrobească țeasta.

10. Violența loviturilor aplicate de polițist arată un nivel de nebunie care nu are legătură cu încercarea de imobilizare a unui posibil infractor.

11. La un moment dat, celălalt polițist încearcă să-și oprească colegul bătăuș. Până și lui i se pare exagerată „corecția” aplicată tânărului.

12.Colegul nostru încearcă să-l imobilizeze pe bărbat”, scrie Sindicatul Europol. Minciună! „Colegul lor” nu încearcă nicio secundă să-l imobilizeze. Dovadă suplimentară: atunci când tânărul e salvat de intervenția celuilalt polițist, milițianul-bătăuș nu se repede să-l imobilizeze, ci se apropie înșelător și îi mai trimite un pumn nimicitor, direct în figură.

13. „Colegul nostru îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza, cu scopul imobilizării”, mai scrie Sindicatul Europol. Înfiorător! Un creier bolnav, care a redactat comunicatul, spune că imobilizarea unui posibil delincvent se face prin „lovituri de pumni la nivelul feței”, „pentru a-l destabiliza”. Și autorul comunicatului ar trebui să plece din Poliție, pentru că are potențial de agresor periculos! Unde, în ce lege sau regulament scrie că imobilizarea se face prin „lovituri de pumni la nivelul feței”? Și asta, în condițiile în care „inamicul” este neînarmat, nu ripostează și nu prezintă potențial agresiv?

14. „Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie-recepție”, aberează Sindicatul Europol. Ce sprijin? Ca să ce? Adică, după ce-l snopești în bătaie pe un tânăr, iar celălalt a făcut pe el de frică, mai ai nevoie și de „sprijin”? Și asta, în condițiile în care nu e nevoie nici măcar de intervenția celui de-al doilea polițist în sprijinul colegului său. Ba, mai mult: acesta simte nevoia să sară în apărarea tânărului bătut. Deci, unde era pericolul care necesita forțe suplimentare, chemate prin stația de emisie-recepție? Măi, milițienilor, voi vă dați seama în ce penibil ați căzut?

15. „Cei doi smardoi se smiorcaie și strigă după ajutor”, scrie Sindicatul Europol. Nemernicilor, din imagini se vede că singurul „smardoi” e colegul vostru! Cu cât dispreț vorbiți despre doi cetățeni care „se smiorcaie și strigă după ajutor”, canaliilor! Râdeți de ei că „se smiorcăie”… Vă distrează faptul că „strigă după ajutor”… Nu aveți pic de empatie… Păi, de ce „se smiorcăie” și „strigă după ajutor”, tâlharilor? Pentru că s-au bătut singuri?!

16. Comunicatul Secției 9 de Poliție din Capitală nu vorbește de scenele de film artistic invocate de Sindicatul Europol. Comunicatul Secției 9 e mult mai echilibrat: „Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”.

17. Mulți îi condamnă pe cei doi tineri pentru că n-au respectat ordonanțele militare și au ieșit noaptea pe stradă. OK, au greșit, să fie pedepsiți exemplar! Dar unde scrie, în ce decret sau ordonanță militară, că o asemenea faptă se pedepsește cu pumni în cap până îl lași lat?!

18. Domnule ministru Marcel Vela, fiți cu ochii pe acest caz, că altfel va fi piatra de moară agățată de picioarele dvs. de ministru! Dacă nu vegheați la pedepsirea exemplară a acestui nemernic, atunci episodul de marți seară, din Pantelimon, va rămâne emblema Poliției Române în starea de urgență!

19. În cazul Boureanu, am spus clar: bine i-a făcut polițistul că i-a dat o stângă de l-a pus la pământ! De ce? Pentru că șmecherașul ex-deputat nu doar că a sfidat Poliția, dar l-a și lovit incalificabil pe polițist. Iar polițistul nu i-a cărat pumni în neștire, i-a dat una și gata. Când Boureanu a fost transformat într-un personaj inofensiv, polițistul l-a lăsat în pace. Mare diferență față de cazul de marți, din Pantelimon!

20. Ultima precizare este pentru prostovanii care o dau cu… „ehei, să vezi ce pățea în America!… îl găurea polițistul și era și decorat pentru asta…”. Nu, prostoveților! În America, un polițist care proceda ca ăsta al vostru, de la Secția 9, era arestat pe loc și concediat din Poliție! Ăia care scot pistolul și trag fără somație o fac în cu totul alte condiții. Poate ați auzit de sutele de polițiști americani mor anual, împușcați de gangsteri…

VIDEO: Dacă nu mă credeți, mai priviți o dată imaginile!

https://www.facebook.com/liviu.romaniuc/videos/3671668336208567/

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public”

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

- Advertisement -

41 COMENTARII

 1. Infractorii în acest caz au fost scârbele de milițieni, cu predilecție scursura care i’a bătut pe cei doi tineri în stilul milițienilor din perioada roșie de până în 12/1989 !
  Comunicatul sindicatului Europol (ce denumire pompoasă si’au ales babuinii analfabeți din lumea a 3’a !) nu face altceva decât să vină în sprijinul ideii că în Poliția română (corect Miliția română, după comportament) încă colcăie milițienii analfabeți care n’au nimic altceva în cutia de carton pe care o poartă pe umeri decât legea pumnului, precum tziganii interlopi, borfașii analfabeți, mardeiașii din cartierele rău famate ale Bucureștiului, precum Ferentari, Rahova, Pantelimon …, din care probabil se și trag !
  Domnule ministru Vela, atenție vă rugăm la soluționarea corectă a acestui caz ! Vedeți că deja sunteți în ‘deficit’ major cu nerezolvarea cazului 10.08’18 (borfașii criminali din politică, miliție, jandarmerie … zburdă în voie, ca niște căprioare nevinovate, pe tărâmul patriei !), păstrarea PSD’istului kriminal (vezi Colectiv … ) Arafat și, mai grav, numirea acestuia să coordoneze situația de urgență SARS CoV-2, numirea unui polițist (milițian ?!) cu studii medii ca secretar de stat (principiul competenței l’ați preluat de la scârbele analfabete PSD’iste ?!), păstrarea de’a dreapta a plagiatorului tezei de doctorat Despescu Bogdan (la acest ‘nivel’ de intelectuali se oprește miliția română ?!) … În aceste condiții, nu este de mirare că se întâmplă ceea ce se întâmplă în rândul cadrelor din miliția română bolșevizată !!!

 2. Atenție!!!… să vedeți că și după ce se termina pandemia asta, milițienii vor fi in continuu pe străzi la amenzi și bătăi….a fost cea mai mare eroare aceste ordonanțe … le-a dat nas acestor brute , asta-i statul dictatorial din înainte de ’89!!!… rușine Dle Velea….va trebui încă o revoluție să scăpăm de dictatura… Dle Orban așa procedează poliția din germania, Austria, țările nordice??? ..

 3. Nu vreți sa va serveasca o prajitura cand iesiti in stradă după ora 22.00? Uffff, din democratie romanul a inteles ca are numai drepturi…as pune in parul pe cei fara reguli, ca in India, nu va mai smiorcăiți, ati devenit niste domnișoare, vai de tara asta si de democratia prost inteleasa.

  • Adevarat vb, daca erau niste oameni la locul lor si fara nicio vina nu se intampla asa ceva, ceva au facut ei si nu se vede pe filmare, daca se simtea un om corect si fara vina poate dadea si el in politist, niste jeguri de oameni, toti se cred bombardieri, toti sunt veniti de la „munca” toti sunt platitori de taxe… motorina pe ei, sa stea in casa cum sta toata lumea, sa respecte regulile date nu sa-si faca ei regulule lor, eu nu am iesit de 7 zile din casa pt ca am inteles si respect regulile, dar ei probabil ca iesisera la „munca” dar politia le-a dat stricat planurile.

 4. Măcar cu atât să se aleagă infractorii, că s-a umplut țara de ei. Ce mai știți de Mario Iorgulescu? Dar de Daniel Chițoiu? Dar de Sorina Pintea? Păi… nu ne mai oprim odată cu apărarea infractorilor? Hai să le luăm pe rând, începând cu ce e urgent și grav. Ne ocupăm și de polițiști, când vor deveni o problemă.

 5. Pai si pe ce nume a eliberat politia amenzile daca aia nu s-au legitimat ?? ……….vad ca stiti sumele exact………cat despre filmare……….nu este facuta de politisti…………..nu stim exact ce s-a intamplat inainte si nici dupa filmare……………asa ca este mai bine sa asteptam sa iasa la iveala toate faptele si sa nu sarim calul…………un lucru foarte sigur este clar………….cei doi nu aveau ce cauta pe strada la ora aia fara acte si fara declaratie.

 6. Buna ziua va rog frumos sa fim mai atenți ca poliția bate lumea nu da amenda le da bătaie nu cred. Ca e normal ei nu au lege sau căutam motive și sincer nu este pt ca nu ai drept sa bati

 7. Nu vreti Dvs sa va dau o flegma intre ochi sa stiti ca exista posibilitatea sa muriti de la asta si sa verificam daca eactia Dvs e una profesionista ? Si sunteti calm si ma imobilizati si bla bla bla ?

  • Dar de unde stim noi ca l-a scuipat sau politistul nu poate sa minta? Personal am intalnit politist care a luat mita, asa ca … onestitatea unora din Politie lasa de dorit, nu generalizez, doar spun ca exista si astfel de oameni. Sa spunem ca l-a scuipat, dupa cum spui tu ca nu mai statea nici dracu sa il imobilizeze la gestul facut, spune-mi atunci ce motive mai avea cel de-al doilea politist sa ii ia partea celui batut?

 8. la ce cu sete dadea militianul ala in el se vede ca nu a opus rezistenta, pana s-a bagat celalalt militian sa nu il mai bata, sau la voi imobilizat inseamna sa ii dai cu pumnii in cap pana nu mai misca ?

 9. Și în CONSTANȚA observăm, din ce în ce mai des, CU FIECARE ZI CARE TRECE…, că polițiștii… devin (MULT PREA !) AGRESIVI !!!
  Ce-i drept: DEOCAMDATĂ (?!…) „doar” (Sic !) verbal…

  Și noi, personal, am avut parte, chiar alaltăieri, de un mic incident cu acești noi… ATOTPUTERNICI STĂPÂNI-ai-străzilor !
  Un polițist care ne-a oprit să ne verifice justificarea-legală a prezenței noastre în public, ne-a luat așaaa…, direct, „din-prima”, la unnn… „per-tu” răstit, țâfnos-amenințător !
  Este adevărat că după ce i-am atras atenția asupra tonului și limbajului nepotrivit (de fapt: NELEGAL !), asupra MOJICIEI sale în fond…, și-a cerut un soi de scuze scrâșnite…, „cu-juma’-de-gură”…, motivându-și atitudinea inițială prin faptul că doar ce-l enervase, cu câteva clipe înainte, un moș cusurgiu pe care-l verificase…
  (Darrr…, Zău că noi credem că mai degrabă… observarea legitimației-de-Presă, care s-a ițit din portmoneu atunci când am extras de-acolo „declarația-pe-propria-răspundere”, l-a făcut să revină la un comportament mai NORMAL, adică mai CIVILIZAT, într-un cuvânt: LEGAL-REGULAMENTAR !!!)

  DA, exact de-asta ne-a fost FRICĂ, încă de la momentul anunțării instituirii „Stării-de-Urgență” (și, implicit, a decretării măsurilor de sporire a PUTERII AUTORITĂȚII unor organe ale Statului, pe care le implică această situație excepțională): ca nu cumva POLIȚIȘTII, JANDARMII (sau chiar și… MILITARII M.Ap.N. !) să înțeleagă, în mod evident ERONAT (!), că primind responsabilități, atribuții și puteri sporite ar (RE)deveni un fel deee… „JUPÂNI” (!) peste societatea-civilă, că ar ReVENI la un (atât de REGRETAT, de ei !) statut „ante-decembrist”, acela deee… TARTORI-OMNIPOTENȚI, că ar fi DIN NOU (ca înainte de 1990 !)… „VREMEA-LOR” (!), că ar putea (IARĂȘI !) săăă… „TAIE-și-SPÂNZURE” după bunul-plac și dupăăă… cât îi duce dovleacu’ lor, acela cu un creieraș miiiic…, micuuuuț de toooot…, dar „dotat”/”echipat” (Sic !) cu unnn… șănțuleț suplimentar: urma de la… „cașchetă” !

  ASTA NU TREBUIE, sub nicio formă, SĂ SE (MAI !) ÎNTÎMPLE (VREODATĂ) !!!!!!!!!!!
  Ați auzit, domnilor Iohannis, Orban, Vela s.a.m.d., DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

  • Șiii…, apropo…, chiar NU ne așteptam „să-sară-cu-gura”, în apărarea acelei BESTII-cu-„CAȘCHETĂ”, tocmai sindicatul… „EUROPOL”, adică taman acela dintre cele trei astfel de asociații ale polițiștilor care, așa cum au dorit s-o arate și prin nume, au fost, până acum, cei mai… „EUROPENI” (!) în abordările lor (în cazul 10 august 2018, de exemplu…) !!!

   Dacă se stropșeau la „nenorociții-de-civili” (Sic !)… sindicatele „Poli…MILIȚIENILOR” și „MILIȚ…iștilor” conduse de DERBEDEUL de Coarnă-șef-de-post sau GOLANUL ăla TÂMPITOID și PENIBIL care tot apare, în uniformă-de-gală (cu un kil de „mațe” și „macaroane” pe „piepții-de-aramă”…), pe la „GuițăTv”, NU ne-am fi mirat, deloc !

   Dar de la „EUROPOL”, care părea să reunească polițiști mai tinerei…, mai „CITIȚI” și mai „SPĂLAȚI”…, chiar aveam (măcar ceva…) PRETENȚII, Zău așa…

   Asta ne arată (Offf…, Doamneee…, PENTRU A CÂTA OARĂĂĂ… !!!!!!!) că suntem, în continuare, (MULT PREA !) NAIVI: POLIȚISTU’ ROMÂN(esc) TOOOOOOOT… MILIȚIAN(-NENOROCIT) RĂMÂNE, daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

   • Iohannis și P.N.L. își… joacă VIITORUL POLITIC, cu acest caz !!!

    Să (le) fie clar: dacă încearcă să-l scoată… „BASMA-CURATĂ” pe acel ANIMAL (!) de MILIȚIAN BĂTĂUȘ (sau dacă o să-l pedepsească „de-formă”, doar „de-ochii-lumii”) și dacă nu ies imediat cu declarații FERME, NEECHIVOCE, care să ne asigure că NU acceptă un asemenea comportament tip… 10-august-2018 (!!!), adică, mai pe șleau, ABUZUL-de-AUTORITATE din partea „ORGANELOR” (Sic !), o MARE PARTE din societatea-civilă… NU-i va mai vota în vecii-vecilor !!!!!

    • Să fie CLAR, NU susținem infractorii: NICI pe cei doi tineri-teribiliști, care încălcau CONTRAVENȚIONAL (doar !) reglementările-în-vigoare în această perioadă (prin incapacitatea de a prezenta documentele stabilite prin Ordonanțele-Militare), însăăă…… NICI pe acel ANIMAL-BĂTĂUȘ, înbrăcat în uniforma Statului Român… DEMOCRATIC dar cu comportament de… MILIȚIAN-COMUNIST, care trebuia să-și facă… (NUMAI !) DATORIA (!), care îl… OBLIGA să-l IMOBILIZEZE (NU să-l LOVEASCĂ BESTIAL, cu pumnul în față !!!!!!!!!!!!!) pe… CONTRAVENIENTUL-…devenit-INFRACTOR (!!!)… ABIA în momentul în care a încălcat (ȘI !) Legea, prin refuzul de a se supune cererilor legale ale polițiștilor !

     Ce nu este limpede ?!… UNA-i să aplici LEGEA și CU TOTUL ALTCEVA este să-ți verși FRUSTRĂRILE-PERSONALE și să dai liber unor PORNIRI ANIMALICE, ieșind COMPLET în afara prevederilor regulamentare LEGALE !!!!! Așadar vorbim despre doi INFRACTORI: POLIȚISTUL-BĂTĂUȘ și CIVILUL-BĂTUT, daaaaaaaaaaaa ?!!!

     • Ai fost sodomizat de militieni cand erai mic de esti asa pornit impotriva lor? Te agiti pe aici parca tu esti un atotcunoscator, tu stii proceduri militienesti, tu stii de fapt cum au stat lucrurile in speta data, stii tot, militianul nu are voie sa deranjeze cu absolut nimic cetateanul plin de drepturi si 0 obligatii, doar in cazul in care tu esti victima unor astfel de usi de biserica trebuie sa atitudine.
      Pe cati ai imobilizat la viata ta de stii cum se face un astfel de procedeu? Ce simplu faceti unii imobilizari batand in taste si voi sunteti vai mama voastra nu sunteti in stare de nimic.
      Tu sau cati dintre voi a luat bataie cu pumnii in fata de la politisti vreodata? Daca da, ce ati facut? Daca nu, cum de ati scapat ca aceste animale nu iarta nimic, se uita la meciuri de box si cand intra in serviciu achita 2-3 asa de incalzire.
      Inca nu are destula putere militianul si nici aparat de lege nu, a se vedea si cazul de la Craiova.Cati dintre voi ati fost amenintati de unul mort de beat cu un cutit in mana? In afara sa va pi$@ti pe voi ce ati mai fi facut in situatia aia?
      Cu ce tehnici de imobilizare catavencopulincurist il imobilizai tu domnule Paul Parvu, sau cum ai fi dorit sa fie imobilizat un astfel de om de catre politisti daca tu erai in fata lamei?

     • Politia NU ARE VOIE SA… BATA (!), pe NIMENI si NICIODATA !
      Politia trebuie sa-si faca… DATORIA (!) si NUMAI (!) DATORIA !!!
      Iar DATORIA inseamna… (DOAR !) ceea ce scrie in LEGE si REGULAMENT(ul său de functionare) !!!!!
      NU am citit in vreuna dintre Ordonantele (civile ori militare) consecutive instituirii „Starii-de-Urgenta” ca Politia are DREPTUL sa… BATA (!) pe cineva !!!!!!!!!!!!!!!
      Concluzia: acea BESTIE-de-MILITIAN a actionat… IN-AFARA/IMPOTRIVA REGULAMENTELOR si LEGILOR (!), asadar este un… INFRACTOR (!), prin urmare… TREBUIE JUDECAT si CONDAMNAT, conform… LEGILOR-in-VIGOARE !!!

      Iar pana acum, dupa… PATRU (4 !) ZILE de la acea INFRACTIUNE-FLAGRANTA (!!!), Politia Română NU a comunicat OPINIEI-PUBLICE (adica: SOCIETATII, „CIVILE” „y compris” !) nici macar… NUMELE ANIMALICULUI INFRACTOR… IN-UNIFORMA-STATULUI !!!!!

     • Lui „Mitica fara frica”, care se baga-n seama peste comentariul nostru, îi raspundem ca NU, nu ne-a sodomizat niciun MILITIAN-NESPALAT, niciodata, din doua cauze, simple:

      1. (NICI) NU ar indrazni sa incerce, pentru ca AR FI MORT IN SECUNDA URMATOARE !

      2. Chiar si daca nu as fi avut norocul sa fiu un tip… hai sa zicem „sportiv”, toata viata mea, tot nu se putea intampla asta, pentru ca VOI, MILITIENII, tocmai de-aia si sunteti atat de VIOLENTI cu „civilii”, pentru ca sunteti… FRUSTRATI, din cauza ca aveti… PUTELE MICI, MINUSCULE chiar, iar nevestele voastre fie ca sunt niste taranci devenite tate-de-oras, grase, buboase, nespalate (SI la propriu !) si hidoase, la care nu se uita nimeni, fie sunt niste… CURVE-ORDINARE, lucru de-nteles, de altfel: ce sa faca si ele, saracele, daca VOI, sotii lor, militienii, sunteti… IMPOTENTI ?!!!

      Asadar, bai MILITIANULE „Mitica fara frica”, ce vina avem noi „civilii” (pe care-i urati voi atat de tare !) ca veti fi fiind voi… „fara-frica”, dar… aveti PUȚA-MICA (na…, c-a iesit si-un vers, si asta nu pentru ca… „n-am gasit alta rima” !), la PROPRIU (!) si la figurat, iar sotiile voastre va fac… ȚcerbiȚ EXAAAACT in timp ce snopiti voi civilși, prin sectiile voastre, pe strazi sau prin Pietele Victoriei si Universitatii ?!!!

      Vai de capu’ tau (ala PROST), băiii…, , AMĂRÂTULE ce esti !!!

     • Pe 10 AUGUST 2018, tot asta a fost „apararea” „ORGANELOR”: caaa… ALEA AU FOST ORDINELE, sa BATA si GAZEZE poporul antipesedist !

      Probabil ca asa a si fost, ATUNCI (!), dar… ACUM nici presedintele Iohannis, nici premierul Orban, nici ministrul-de-Interne Vela… NU a dat vreun astfel de ordin: BATETI la cetateni „ca la fasole”, daaaaaaaaaaaaa ?!!!

 10. Tov. Vela s-a intalnit si s-a tras mandru in poza si cu geniul carpatin Cumpanasu si cu ultima lui pizdoaca… asa ca ce pretentii sa ai…
  Europol e o gluma de sindicat, sa fim seriosi, plin de smecherasi si mardeiasi… ma amuza asta cu politisti tineri, europeni… pai uitati-va la admitere, multi din parintii „catindatilor” sunt tot meletieni… cand sunt intrebati de ce alaeg aceasta meserie o spun clar ca pentru bani… au scazut baremele fizice – se va umple de ghindoace obeze si piloase – „siguranta si incredere” – aha! Si voi mai aveti pretentii… pai ghinararii lor de la Kkademia lor sunt niste hotzi, plagiatori, instigatori – vezi cazul Emilia Sercan! Ce educatie sa ofere astia cursantilor lor?! Simplu – ii invata sa fie hotzi!
  Se facuse vorbire de America… d-le Cartianu, sa afle prostovanii ca ain America politistii nu ies la pensi la 38-43 de ani cu pensii uriase, nemuncite – si dupa aceea se angajeaza tot la stat pe alte salarii mari, nemuncite – dupa care imbolnavesc spitale intregi! In America, daca calci pe bec in ultima zi de munca, esti dat afara si FARA DREPT DE PENSIE! Se aude, prostovanilor? FARA PENSIE! EU VREAU CA BRUTA ASTA SA FIE DATA AFARA SI SA RAMANA FARA PENSIE SI SA I SE FACA SI DOSAR PENAL!

 11. Are tot dreptul sa oprească politia oricare cetățean in parte mai ales stare urgentă si ordonată militară mai ales după ora 22 seara daca nu se conformează amendează ce zice legea respectiva.asa va trebuie

  • Lasa-l pe spartachel,el intotdeauna acuza tot ce nu tine de basescu si udrea sa..apropo,cei ce se dau de partea betivilor fara acte ,care cetatean pasnic infige mana in gatul politistului,hmm?Daca cineva strain,la ora 10 noaptea,printre blocuri te apuca de gat ,ca iti cere actele ,drept consfiintit prin ordonanta militara,tu ce faci,stai linistit?COMPARATIA CU CETATENII PROTESTATARI DIN 10 AUGUST CHIAR NU-SI ARE LOCUL! CEI CARE AU FOST BATUTI ATUNCI STATEAU CU MAINILE LA VEDERE SI NU SE APROPIAU DE POLITISTI SA-I SCUIPE SI SA-I INJURE,DECAT CEI CARE ERAU PROVOCATORI!! ACUM CE FACEM,ORICINE INCALCA LEGEA,MAI ALES ACUM,IN SITUATIE DE URGENTA,CAND CRESC INFECTARILE DE LA O ZI LA ALTA,ESTE LUAT DE VICTIMA A „MILITIEI”,STIMATI ZIARISTI?

 12. Nu-mi place abuzul de autoritate si am o parere proastaa despre majoritatea sindicatelor, inclusiv despre cele din politie.
  Dar am avut o rara satisfactie cand am vazut la tv niste politisti dand picioare in fund unor obraznici carora nu le pasa deloc de ceilalti si sfideaza carantina.
  In tara asta e vraiste si fiindca politia e derutata, fiind sub presiunea unor interese politice sau/si mafiote, a unor populisme fatarnice. S-or fi saturat si politistii sa tolereze sfidarea celor carora nu le pasa de nicio lege.
  Obraznicia multor indivizi din aceasta tara depaseste orice limita si cea mai sigura victima aste bietul om simplu si corect. Iar acum e vorba de viata si de moarte.

 13. Bun, si politistul antrenat l a baga pe ala la urgenta. Nu putea sa i aplice doar amenda? Cine plateste spitalizarea: transport, asistente,medici, injectii, pansamente etc.? Desigur, plateste PROSTIMEA. Acum ar merita amenda si bataie militianul prost, fara creier, bruta, cretin, retardat. Rahat in cap in loc de creier. Cand ei fac o actinue, forta se aplica progresiv daca e cazul. Aici nu a fost. Militienii risipesc banul public pentru ca nu invata in scoala si nici nu au vreo educatie in sensul civic. Banii nu cad din cer bai rahati de militieni.

 14. 🖕🖕🖕Sindicatul Europol 🖕🖕🖕
  Dacă politistul respecta legea întocmai
  Nu mai era nici o problemă de genul dar ca si noi restul cetățenilor dorim sa se faca dreptate si anchetat ca orice om!!!
  Meritati cu totii sa fiti numiti in toate felurile de cetățeni daca il apărați pe acest BATAUS DE CARTIER 🖕🖕🖕
  Sunteti o gasca de comunisti analfabeti milițieni 🖕🖕🖕 JUSTITIA ROMANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -