Tunul lui Firea: sâmbătă noaptea, la ora 1.41, îi dă un contract de 18,3 milioane de euro beizadelei unui baron PSD

9
106866
Alexandru Nanu (fiul) - Cornel Nanu (tatăl)

Gabriela Firea, primărița PSD a Capitalei, aplică o tactică de hold-up: face un concert de zgomote, pe diverse teme (testarea anti-Covid, poluarea din Capitală etc.), iar în acest timp, într-o discreție totală, semnează un contract de 18 milioane de euro. Pe banii bucureștenilor, cu beneficiar din camarila PSD.

În duminica Floriilor catolice, europarlamentarul Clotilde Armand (USR) a avut o curiozitate: să vadă ce se mai întâmplă cu banii Primăriei Capitalei. S-a îngrozit: Firea tocmai dăduse o mega-lovitură, cu exact o zi în urmă! Românca de origine franceză a făcut un rezumat, rapid, pe Facebook.

Descoperirea lui Clotilde Armand

„M-am uitat din nou prin SICAP să văd ce mai face d-na Firea la PMB cu banii bucureștenilor. Țineți-vă bine!

În plină pandemie, Primăria Municipiului București a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 de euro unei firme controlate de Alexandru Nanu, fiul primarului din Cornu, fost vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu V. Cosma & S. Ghiță.

Contract: «Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adăposturi modulare pentru stații de troleibuz și stații de autobuz».

Firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei.

Asta se întâmplă la PMB.”

Alexandru Nanu în 2013, la 23 de ani

Autobuze din Turcia, stații de autobuz de la camarila PSD

Așadar: într-o zi de sâmbătă (SÂMBĂTĂ!), așadar într-o zi liberă și pentru Gabriela Firea, la ora 1.41 (noaptea, ca hoții!), Primăria Capitalei acordă un contract de peste 18 milioane de euro.

Beneficiară: o firmă a lui Alexandru Nanu (30 de ani), patronul clubului de fițe NUBA.

Acesta este fiul lui Cornel Nanu, primarul PSD al comunei de fițe Cornu, din județul Prahova, localitatea în care dețin proprietăți politicieni corupți, gen Adrian Năstase.

Dovada tranzacției

Beizadeaua Nanu (Alexandru Nanu) are o tovărășie veche cu beizadelele Cosma (Vlad Cosma și Andreea Cosma), copiii penali ai baronului penal de Prahova, Mircea Cosma.

Toți membrii găștii Alexandru Nanu – Cornel Nanu – Mircea Cosma – Vlad Cosma – Andreea Cosma – Sebastian Ghiță au un element comun: sunt din Prahova. Majoritatea au probleme penale grave.

În această direcție a dirijat Gabriela Firea cei peste 18,3 milioane de euro, pentru niște tinichele amplasate în stațiile de autobuz și de troleibuz din Capitală.

Așadar, Firea dă tunuri nu doar cu autobuzele și troleibuzele, pe care le aduce din Turcia. Acum dă tunuri și cu stațiile de autobuz & troleibuz!

Clubul de fițe NUBA, proprietatea lui Nanu jr.

Vechi client al contractelor cu Primăria Capitalei

În noiembrie 2018, G4Media.ro a scris că Alexandru Nanu este beneficiarul banilor pentru controversatul proiect de Centenar al Primăriei Sectorului 1.

„Euromedia Group SA nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit, în ultimele şase luni, contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei – Centrul de Artă, Creaţie şi Tradiţie sau RATB. A avut, în 2017, o cifră de afaceri de 45.869.952 de lei (aproximativ 10 milioane de euro) şi un profit de 5.408.671 de lei (1,1 milioane de euro) (…) Alexandru Ştefan Nanu a fost între 2014-2015 consilier personal al directorului Agenţiei Naţionale pentru Turism şi vicepreşedinte TSD Prahova. Este fiul primarului din Cornu, judeţul Prahova şi, la Ploieşti, este cunoscut pentru relaţia de prietenie cu fostul deputat PSD, Vlad Cosma”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

9 COMENTARII

 1. Știam că în perioadele de necesitate instituite atunci când ești prins că furi, jefuiești, tâlhărești … ești lichidat fără somație !
  Domnule președinte Iohannis, domnule prim-ministru Ludovic Orban, România este atacată, subminată, amenințată de un virus cu mult mai perfid și periculos decât SARS CoV-2, respectiv virusul roșu PSD & companionii ! CE MĂSURI LUAȚI PENTRU LICHIDAREA ACESTUIA ?! GATA ! AJUNGE !!! PÂNĂ CÂND ?!?! 😈😨😤

 2. Chiar nu se poate gasi nici-o ilegalitate in tot ce face Firea? E greu de crezut. Cum de nu e plina de dosare penale la cite face? Nimeni nu o poate prinde cu nimic?

 3. Probabil ca singura mentionare a acestui act va fi aici….evenimentele de gen se intampla pentru ca in timp ce noi vorbim mafia nu doarme!!! Si ce facem noi impotriva mafiei? Mai nimic. Speram s-o faca altii . Si acestia au alte prioritati :)….si tot asa…lantul slabiciunilor.

 4. A explicat extrem de bine jurnalistul Cristian Tudor Popescu ca la Primăria Capitalei exte o individa josnica, perfida, vicleana, o mincinosse de îngheța toate lacurile din București.!
  Cu atât mai mult sa scspam aceasta individa și de Toată camarila din jurul acestei individe fără mama și fără tata.
  A nenorocit bugetul Primăriei de când s-a cocoțat la primăria capitalei din 2016.
  Avem nevoie de un prinar care sa fie un bun gospodar, sa gestioneze in folosul bucurestenilor începând de la investiții și pana la activitățile curente ale orașului.!!!!

 5. PNL ul si presedintele se lupta cu virusul,cu rezerva tarii gasita zero,cu pensii de dat ,somaj etc.Si astia fura fara grija!Cu noi de fata.In timp de pandemie.Ce se intampla daca facea asta la prietenii lor rosii, chinezii?

 6. de ce nu este anchetata firea daca risipeste si sifoneaza banii publici si modul cum se atribuie licitatiile catre camarila de partid, nu mai avem dna decand a plecat codruta.

 7. ASA FACE MAFIA PSD DIN TOTA TARA ,DAU CONTRACTE DIN CARE REVINE INDARAT ,MA INTREB CA PROSTU LA MEZUL NOPTI 1,41 SEMNEZA PENTRU MILIONE ZIUA NU VEDEA .DOMNULE PRESEDINTE DUMNEVOSTRA DORMIT HOTI VA BUZUNARESC FECET CEVA CU HOTII DIN PSD ,EU VAM TRIMIS PETITI CU HOTUL DE PRIMAR DIN COM TOMESTI IUD IASI ,CARE A AJUNS IN MINA LUI SA DECIDA , POLITIA LA MINA LUI PARCHETU INCHIDE OCHI SE FACE CA ASI BINE CUM ZICE MILITIANU ,DIN 2157 MP -2200 MP = 800 ASA CALCULIZA CEI CARE NOI PROSTIMIA LE DAM SALARI DE MILIONE CUM A GESTIONAT TERENUL MEU PRIVAT LA DOI PRROPETARI MOSTENITORILOR LA LEGIA 18./91 DA VINZATORULUI 2200MP LA LEGIA 1/2000MAI DA ODATA 2157MP IN 2014 REVINE MAI DA 200 MP ACUMA VOR SAMI FACA DOSAR PENAL CA DETIN TEREN MAI MULT ,DACA MA POTE CONTACTA CINEVA SA PUN DOVEZI CONCRETE ,ASTAI TARA HOTILOR!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here