Deputatul Daniel Ghiță (PSD), analfabetul Gabrielei Firea: „«Școliți la Paris», cancerul României” / „Nu mai alegeți nemți sau francezi, pentru că nu iubesc poporul român!”

7
18097
Daniel Ghiță, deputat PSD

Fostul luptător de kickboxing Daniel Ghiță, devenit deputat PSD pe filiera Firea-Pandele, continuă să se facă de râs. Individul e analfabet și are o gândire de primată. În Parlament s-a remarcat doar prin haosul pe care încearcă să-l creeze, urlând și gesticulând ca în junglă. Pe Facebook își reconfirmă ideile xenofobe.

Ghiță a scris joi, pe pagina sa de Facebook, că românii nu trebuie să-și mai aleagă conducători francezi sau germani, întrucât aceștia „nu iubesc poporul român”. A exemplificat, aberant, cu Carol I și Klaus Iohannis, precum și cu „școliții la Paris”, care ar fi „cancerul României”.

„Deputatul de Voluntari” arată mult dispreț față de școală în general, iar textele sale îi confirmă analfabetismul cronic. „Patriotul” clanului Firea-Pandele pur și simplu nu știe limba română!

Daniel Ghiță – mostre de gândire primitivă și exprimare analfabetă

  • „Carol I n-a iubit niciodată poporul român, nici România, ci poporul german și Germania.”
  • „Exact identic Klaus Iohanis nu iubește poporul român!”
  • „Nu va mai alegeți nemți sau francezi conducători, pentru ca aceștia nu iubesc poporul român. Vă faceți robi, voi și copiii vostri, așa cum sunt de 200 de ani….”
  • „Istoria propaganda de a ridica pe Carol I, este făcută sa credeți că trebuie sa fim sun colonie.”
  • „Eminescu ne vorbea despre « școliți la Paris » . Aceștia sunt cancerul României.”
  • „Avem doua colonii în România: francezi și nemții. Românii au ajuns vânați și umiliți în propria țară!”
  • „Merg la slujbă! Nimeni nu îmi poate lua credință!”

A cerut desființarea DNA și arestarea lui Nicușor Dan

Luptătorul Daniel Ghiță a fost impus de familia Firea-Pandele pe locul 1 pe lista PSD Ilfov pentru Camera Deputaților.

În septembrie 2020, Daniel Ghiță a cerut desființarea DNA și arestarea lui Nicușor Dan (contracandidatul „patroanei” Gabriela Firea la Primăria Capitalei).

Ghiță a mai anunțat că vrea scoaterea STS din procesul de supraveghere a alegerilor.

Tot el a emis fabulații conspiraționiste în legătură cu pandemia de Covid-19, decretând că mască scade imunitatea, deci nu trebuie purtată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

  1. Priviți ceee… frunte-(„lată”-)de-om-deștept are ăsta, bietu’ de el…: părul de pe creștetul bostanului este prelungirea celui din… nas (Sic!), nu alta!

  2. Parafrazandu-l pe Daniel Ghita imi permit si eu sa spun: Nu mai alegeti analfabeti sau ticalosi pentru ca prostesc (pe cei naivi care fac si ei parte din) poporul roman.

  3. Nu il mai bagati in seama! Dati prea multa importanta unui babuin si chiar ii faceti reclama in acest fel. Prostii il apreciaza. Cred ca votantii PSD sunt mandri de votul dat si se simt acum pe deplin reprezentati de ăsta, asa cum cei din AUR se simt reprezentati de Sosoaca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here