vineri, mai 24, 2024
AcasăNewsNiculina Stoican: "Petrică Mîțu Stoian nu ne-a spus că a făcut Covid....

Niculina Stoican: „Petrică Mîțu Stoian nu ne-a spus că a făcut Covid. Era foarte discret, s-a tratat acasă”

-

Cântăreața Niculina Stoican (50 de ani), fiica marii artiste Angelica Stoican (71 de ani), a dezvăluit, la România TV, că Petrică Mîțu Stoian (mort sâmbătă, la 61 de ani) nu le-a spus prietenilor săi, luna trecută, că a fost infectat cu Covid-19.

Petrică Mîțu Stoian a ținut ascuns faptul că avea Covid-19. Colega și prietena sa Niculina Stoican, olteancă de-a lui, împreună cu care a făcut spectacole memorabile și înregistrări nemuritoare, spune că Mîțu Stoian era un om foarte discret în privința vieții personale.

Petrică Mîțu Stoian a fost angajat mulți, până în vara acestui an (când s-apensionat), în Ansamblul folcloric „Maria Tănase” din Craiova, condus de Niculina Stoican. Anterior, el făcuse parte din Ansamblul folcloric „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Mărturia Niculinei Stoican

  • „Eu nu cred că și-a pregătit mormântul. Cred că așa au decurs lucrurile. Cineva apropiat lui a fost bolnav, a murit și cumva în virtutea acestui lucru a pregătit și el. El era bolnăvior, avea probleme cu inima. Dar avea planuri mari. Când a plecat de la «Maria Tănase» la pensie, eu i-am zis că lumea are nevoia de el. El a zis că vrea să se plimbe, că nu mai vrea să-i zică nimeni ce să facă, când să cânte. Voia să plece, să pună degetul pe hartă și să se ducă acolo.”
  • „La ultimul spectacol i-am pregătit o surpriză, a plecat uimit de acolo și de noi, și de public. A spus foarte clar că chiar dacă va pleca să iasă la pensie, nu va renunța niciodată la publicul lui și la muzica lui.”
  • „Era destuld de greu să fie angajat într-o instituție. Nu e așa ușor să fii angajat. El era Petrică Mîțu Stoian, absolut toate negocierile se făceau cu el cap de lsită. El voia un program lejer, pe care să fie stăpân și să-l gestioneze cum dorește. Pentru noi a fost o pierdere mare când a plecat din instituție.”
  • „Nu ne-a spus că a făcut Covid. Era foarte discret, deși părea așa… expansiv. În privința vieții lui, întotdeauna era discret. S-a tratat acasă. El nu a fost bolnav când era la noi, a ieșit la pensie în vară. Boala a făcut-o acum, în septembrie.”
  • „Eu cred că această zbatere a tuturor de a-l avea și aici, și în altă parte e o dovoadă că toată lumea îl iubește.”

PE ACEEAȘI TEMĂ:

* VIDEO. A murit Petrică Mîțu Stoian, unul dintre marii rapsozi ai Olteniei! A fost ucis de Covid la 61 de ani

Ce avere lasă în urmă Petrică Mîțu Stoian și cine moștenește totul. Recent, își achiziționase o mașină de 100.000 euro

* Moartea suspectă a lui Mîțu Stoian. Dosar penal pentru ucidere din culpă. Cele trei piste pentru anchetatori

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PNL a decis, prin vot (48-22), să negocieze o guvernare cu PSD. Termen: două săptămâni. Refacerea coaliției cu USR rămâne varianta de rezervă

* Orban s-a dus la ședința conducerii PNL pentru a încerca să oprească alianța cu PSD. „Treziți-vă! E sinucidere politică! O trădare gravă a românilor care au votat cu PNL”

* VIDEO. Mașinile șefilor PNL veniți la Vila Lac să aprobe Guvernul cu PSD – bombardate cu hârtie igienică. Șoferii au oprit în trafic și l-au înjurat pe Iohannis

DEZVĂLUIRI. Vineri, 29 octombrie, după ora 17.13 – momentul în care Cîțu a început să cumpere masiv like-uri de la ruși, vietnamezi, africani și arabi! De la români îi vin doar furie și râsete

VIDEO. CTP: „«Șocîțu» e un politician rânced, laș, oportunist, fripturist. Are probleme grave de caracter. Enervează 95% dintre români înainte să deschidă gura”

DNA anchetează un mare „tun” al lui Tudorache (PSD), la Sectorul 1: băncuțe cu prețul umflat de 20 de ori! Banii au mers la firme din județul Neamț, moșia baronului Arsene

Interlopii Filozof, Superman, Gilbert și Amar au povestit, la Înalta Curte, cum au fost scoși din arest contra unei șpăgi de 50.000 de euro, dată judecătoarei Burlan, după ce au vrut să-i taie capul cu sabia unui datornic

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -