marți, martie 5, 2024
AcasăNewsVIDEO. CTP: "«Șocîțu» e un politician rânced, laș, oportunist, fripturist. Are probleme...

VIDEO. CTP: „«Șocîțu» e un politician rânced, laș, oportunist, fripturist. Are probleme grave de caracter. Enervează 95% dintre români înainte să deschidă gura”

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescul-a caracterizat vineri seara, la emisiunea „Cap Limpede” de la Digi 24, pe premierul demis Florin Cîțu, căruia îi zice „Șocîțu”. „E un politician rânced, care are toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică. E laș, oportunist, fripturist și are probleme grave de caracter. Enervează 95% dintre români înainte să deschidă gura”, spune gazetarul despre președintele PNL.

Analiza lui Cristian Tudor Popescu

„Știți ce a lipsit, la Congres, la Cîțu? Așteptam să-și rupă cămașa și să ne arate că a îmbrăcat maieul morții. Adică… «Numai peste cadavrul meu se va face vreodată alianță cu PSD-ul! Nu voi îmbrăca niciodată geaca roșie cu „Votați PSD!”, niciodată», «Numai peste cadavrul meu…». Da? Nu și-a rupt, așteptam gestul ăsta, ca să fie tacâmul complet!

Și acum vine «Șocîțu» – sigur că râd, dar… nu e râsul meu. Cu Cîțu, domn’e, nu e râsul meu. De la un om mult mai tânăr decât mine, domnul Cîțu, mă așteptam să vină – cum am și spus în discuțiile noastre aici – cu niște măsuri nepopulare, măsuri necesare, dure care să fie taxate electoral, dar să și le asume cu curaj, și în felul ăsta să facă un bine României.

Ca să am în fața ochilor acum, un politician, «politican» i-aș spune, un «politican» rânced. Rânced, cu toate năravurile «bătrânilor» pe care le vedem de atâția și atâția ani în această țară.

- Advertisement -

E laș, e oportunist, chiar fripturist, se șterge – unde, ziceți dumneavoastră – cu cuvântul dat, cu ce îi iese pe gură… adică toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică. Iată-le la acest om în care eu mi-am pus o oarecare speranță la un moment dat.

E altceva aici. Domnul Cîțu nu a făcut greșeli! Domnul Cîțu are probleme grave de caracter. Acesta este modul lui de comportament în clipa de față. Ieșirile astea… Eu cred că nici nu mai e nevoie să deschidă gura când iese la televizor. Domnul Cîțu reușește să enerveze 95% dintre telespectatori înainte să deschidă gura.

După părerea mea, cred că nu mai poate fi concurat decât de domnul Klaus Iohannis, la această iritare pe care o produce oamenilor.”

- Advertisement -

VIDEO: Cristian Tudor Popescu la „Cap Limpede”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pe Cîțu încep să-l lase și aliații. Primarul Ciucu, șeful PNL București: „Nu susțin alianța cu PSD și nu doresc refacerea USL, ca să fie foarte clar!“

* Până și deputatul care a pârât USR la UE, SUA și Israel, consilier al lui Cîțu, spune că nu e bună alianța cu PSD

* Apel emoționant al lui Cristian Băcanu, deputat PNL și apropiat al lui Cîțu: „Am inhalat gaze pe 10 august, am luptat să închid firmele bugetofage ale lui Firea. Cum să stau în rând cu Firea?”

* Ciolacu explică la ce e bună alianța PSD-PNL: ca să lupte cu „cei care vor să stăpânească această țară”! / „Atât eu, cât și colegul meu Florin Cîțu vom fi sub asediu” / De la „Superman, ai căzut în cap!” până la „vă asigur de buna-credință a domnului Cîțu” a trecut doar o lună

* PNL se surpă sub Iohannis și Cîțu: alți 10 parlamentari liberali vor demisiona dacă partidul face guvern cu PSD. Au plecat deja 17

* Un epidemiolog român din SUA îi „arde” pe Rafila și Streinu-Cercel: „Prin vocile lor, campania de vaccinare a luat un cap în gură”

* Harta roșie a defrișărilor de pădure. Unde s-au tăiat cele mai multe lemne ilegal

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -