Nici Covidul n-a reușit să-i dea lui Ciutacu o fărâmă de caracter! „Îl admir foarte tare pe ÎPS Teodosie, îmi place cum se luptă”

0
1816
Teodosie & Ciutacu

L-a scos RTV-ul pe Ciutacu-n geam. În geamul televizorului, prin Skype, pentru vă vedeta fake news-ului și a grotescului marca Ghiță TV se află acasă, la izolare, după ce s-a învârtit de-un Covid. Dar nici această nouă și nedorită experiență nu i-a dat lui Ciutacu vreun dram de caracter în plus. Scara valorilor sale rămâne răsturnată.

După trei zile de izolare, Victor Ciutacu (50 de ani) a ieșit la TV, să-și exorcizeze Covidul în direct, la emisiunea lui Ioan Korpoș. Și tot povestind el cum conviețuiește cu virusul, l-a văzut într-o fereastră, pe ecran, pe Înalt Prea Fericitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Brusc, Ciutacu s-a îmbujorat și i-a mărturisit lui Korpoș: „E un om pe care îl admir foarte tare! Îmi place cum se luptă pentru o cauză, pentru credința sa”.

S-a întâmplat la o zi după ce idolul său, Teodosie, întrebat despre posibilele decese ale pelerinilor care s-ar putea infecta cu Covid-19 la manifestările de Sf. Andrei, a răspuns cinic: „Dacă acolo este momentul să plece din viața aceasta, pleacă la Dumnezeu”.

Același Teodosie a practicat pe toate căile zădărnicirea combaterii Covidului, împărtășind mulțimea cu o singură linguriță în plină pandemie, făcând slujbe cu mulți oameni în interiorul bisericii, sfidând toate regulile de izolare a virusului, acuzând Guvernul că „arestează” și chiar „execută” creștini și amenințându-l cu o revoltă gen 1989.

Altfel spus, Ciutacu îl „admiră” pe cel mai sinistru exponent al Bisericii Ortodoxe Române nu de când a izbucnit pandemia, ci de mai multă vreme.

Tovărășia Teodosie – Ciutacu ar putea fi explicată prin apartenența lor valori comune: amândoi sunt Mult Prea Lăudații propagandei ruse de la Sputnik.md, Ciutacu are mamă rusoaică și tată școlit în Harkov-ul sovietic, iar Teodosie predică parcă după sfânta carte de învățătură elaborată de KGB.

Despre Covid și alți demoni

Victor Ciutacu la România TV, prin Skype:

  • „Mă simt cât se poate de decent pentru stadiul pe care îl parcurg. Simptomele nu au fost acute, nu am trecut printr-un stadiu al bolii care să necesite internarea sau un tratament mai complex. Aș putea spune că sunt bine având în vedere că sunt sute de mii de oameni care parcurg cu greu această boală.”
  • „Pot să spun că sunt un favorizat al sorții. Nu este nicio problemă, dar asta e soarta. Pe picioare le-om duce toate. Nu mi-am terminat socotelile cu lumea asta, mai am multe de rezolvat.”
  • „Cele două colege care lucrează direct cu mine, cât și ultimul invitat pe care l-am avut nu au fost și ei infectați.”
  • „Marți seara m-a luat la mine în birou un mare frison.Am luat rapid două pastile, am mers să anunț subiectele emisiunii apoi. Am intrat în emisiune, două ore nu am mai avut nimic, am plecat acasă, am fost cât de normal am putut să fiu, iar pe la unu noaptea m-a luat din nou frisonul. Până dimineață am făcut patul leoarcă, am transpirat patru tricouri.”
  • „A doua zi după-amiază, când să plec spre muncă, mi s-a ridicat din nou temperatura. Am sunat la o clinică particulară, contra unui preț corespunzător, oamenii au venit, ne-au testat, s-au făcut analizele – toate ce puteau fi făcute -, au plecat oamenii, iar a doua zi a venit rezultatul: eu pozitiv, soția negativă.”
  • „De atunci o duc pe picioare. În continuare am miros și gust.”
  • „Am primit foarte multe pachete, fără să le cer eu. O doctoriță mi-a trimis o rețetă pe care să o folosesc, alții mi-au trimis medicamente, mâncare, fructe, apă, pălincă.”
  • „Simt un sentiment de frustrare și de inutilitate. Eu sunt omul care vine cu 40 febră la muncă și își face emisia. E vorba însă că îmbolnăvești pe alții.”
  • „Din punct de vedere fizic, până acum nu e nimic mai deosebit față de o răceală. E inconfortabil, evident că nu funcționezi la parametri maximi.”
Soborul de la RTV

„Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto” 

Victor Ciutacu anunţase joi, 26 noiembrie, prin intermediul Facebook, că are Covid-19.

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Aşa că fac aici cuvenitul anunţ: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu şi organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunţat contacţii, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soţie. Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunţat într-o confesiune anterioară, cred în existenţa virusului ucigaş. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat şi minţile, doar că acum îl şi simt aproape de mine; neplăcut şi inconfortabil de aproape. Şi, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am şi purtat intens masca, lucru uşor de probat cu mărturii ale colegilor şi ale şoferilor de Uber.

Dacă mă întrebaţi pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască. N-am de gând să fac aici reality show cu viaţa şi cu sănătatea noastră, aşa că nu vă aşteptaţi la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype.

Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile şi nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (şi sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înţelepte să vă dau. Nu cred că aveţi nevoie de mine să vă spălaţi pe mâini şi să purtaţi (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaţionali ai puterii politice, m-aş feri să diseminez mesajul «purtaţi mască, protejaţi-vă» prin intermediul celor care tocmai anunţă că au fost infectaţi.”

A luat la mișto covidul Andreei Esca

Așadar, odată confirmat pozitiv, Ciutacu a trecut la o duioasă victimizare: „Dacă mă prăbuşesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mişto, că am talent la asta”.

Cum le așază viața! În urmă cu patru luni, când Andreea Esca (Pro TV), într-un context de spaimă publică superioară, a anunțat că s-a îmbolnăvit, Ciutacu a făcut-o praf. Rușii de la Sputnik.md consemnau pentru posteritate vorbele sale.

„Dincoace, la postul recent vândut chinezilor, e ca pe vremea lu’ Deng Xiaoping. Există Zeița și restul lumii, Liderul Spiritual și activul de partid, Cea-Al-Cărei-Salariu-Nu-l-Știe-Nimeni și muncitorii. Redacția de știri s-a conformat prima amenințării avocațiale cu judecata și a tăcut mereu despre același lucru până când s-a dat porunca de la Stăpânire. Care s-a îndeplinit magistral, întocmai și la timp, ceas chinezesc cu mecanism elvețian. 
Nemuritoarea a devenit subit om, a recunoscut că a comis niște mici și regretabile erori, a vărsat demonstrativ niște lacrimi și lumea o căinează în cor. Despre restul cetățenilor infectați, pomeniți în treacăt în comunicatul de presă, niciun sunet. Pot să și crape, oricum sunt neinteresanți”, scria Victor Ciutacu, cinic, în iulie.

Sputnik: „Reacție curajoasă”

Sputnik.md îl preia și de data asta, anunță necazul Ciutacului, dar nu mai e loc de miștocăreală, ci de cuvinte de bravură: „Ultima oră: Ciutacu, infectat cu COVID! Reacție curajoasă”.

„Reacția curajoasă” o reprezentau vorbele Ciutacului referitoare la propria-i „prăbușire” și la „necrologul” scris „în avans”.

De observat, totuși, cât de frumos se închide triunghiul Sputnik (vocea propagandei ruse în limba română) – Teodosie (promotorul cel mai înverșunat al tezelor rusești, anti-europene, în Biserica Ortodoxă Română) – Ciutacu (vector de influență în mass-media al propagandei de tip rusesc, pro-corupție, pro-anarhie, anti-justiție, anti-stat de drept).

La începutul anului trecut, Sputnik.md l-a inclus pe Victor Ciutacu (RTV) între premianții presei române pe 2018, alături de Mihai Gâdea (Antena 3), Bogdan Chirieac (DC News), Răzvan Savaliuc (Luju.ro), Dan Andronic și Mirel Curea (evz.ro).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

ÎPS Teodosie mobilizează o „armată” de 350 de preoți și 100 de monahi împotriva Guvernului! Agentul „Mache” ordonă ca toată preoțimea din Constanța să încalce legea

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

50 de ani de închisoare pentru 10 condamnați, în Dosarul ANRP. Crinuţa Dumitrean – 6 ani și 3 luni, Horia Simu – 6 ani și 4 luni

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here