miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainPremianții propagandei ruse în presa română: Gâdea, Chirieac, Ciutacu, Savaliuc, Andronic. Cei...

Premianții propagandei ruse în presa română: Gâdea, Chirieac, Ciutacu, Savaliuc, Andronic. Cei pe care-i „premiază” şi PSD, dar cu bani! „Meritul” lor: au pus umărul la distrugerea justiției din România

-

Propaganda rusă își premiază favoriții din presă, cei care-i fac jocul și o alimentează, direct sau indirect, cu informații, știri, minciuni și diversiuni plăcute Moscovei.
Sputnik.ro, site-ul în limba română al platformei guvernamentale ruse Sputnik, a publicat un „clasament al presei” cu „cei mai buni ziariști și realizatori TV” din România. „Cine are <<onoarea>> laurilor propagandei ruse? Mulți dintre susținătorii măsurilor PSD pe tema justiției și împotriva luptei anticorupție, oameni și medii ce promovează acțiunile guvernului PSD, inclusiv persoane despre care <<Newsweek>> a scris că ar fi fost plătite direct de partidul de guvernare”, observă Hotnews.

Premianții Sputnik

  • „Presă de investigație”: Răzvan Savaliuc și echipa site-ului Lumea Justiției – luju.ro.
  • „Presă politică și de eveniment”: Victor Ciutacu (România TV) și Bogdan Chirieac (DC News)
  • „Presă financiar-economică”: Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) și Elena Cristian (Jurnalul Național)
  • „Concept editorial și management de presă”: Dan Andronic („Evenimentul zilei”, „Capital”)
  • „Agenții de presă”: DC News
  • „Puterea presei”: Mihai Gâdea și Antena 3.

Ciutacu – mângâiat matern de Maica Rusie

Doi intre premianții Sputnik, Bogdan Chirieac și Răzvan Savaliuc, au fost „premiați” generos și de PSD, prin contracte de sute de mii de euro doar în 2018. Pe ceilalți, guvernarea PSD îi plătește indirect, dirijând milioane de euro prin diverse contracte (inclusiv de publicitate) către patronii sau televiziunile lor.

Prin acest premiu, Ciutacu simte mângâierea maternă, dat fiind că el e produsul iubirii dintre un ofițer român școlit în Uniunea Sovietică și cetățeana rusoaică devenită soția sa în acel sejur prelungit.

Citiți și:

Ciutacu mă înjură, Chiriec mă minciunește. Atâta pot premianții propagandei ruse!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. ALO CNN ul ?!?Voi știți ca singura televiziune din România Antena 3 care este cică afiliata la voi este premiata și favorita celor de la Sputnik ,implicit sunt jurnaliștii plătiți de Mama Rusia? Așadar când vin cu taxa anuala ptr a fi afiliați la CNN sa știți de unde provin banii .Oricum ptr voi banii nu au miros !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -