miercuri, februarie 28, 2024
AcasăDezvăluiriSoția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el,...

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

-

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache (PSD), și fosta sa soție, Adina Tudorache, au evitat arestul preventiv, acoperind cauțiunea de 1,2 milioane de euro. Totul – din averea de hârciog ascunsă de Daniel Tudorache pe numele soției-paravan.

Vineri, 27 noiembrie, era ziua-limită până la care cei trei inculpați din „dosarul Tudorache” trebuia să achite cauțiunile pentru a rămâne în libertate. Procurorii au stabilit cauțiuni diferite pentru cei trei:

  • Daniel Tudorache – 1.000.000 de euro
  • Adina Tudorache (fosta soție) – 200.000 de euro
  • Menajera – 75.000 de euro.

Până la termenul-limită, cauțiunile au fost acoperite printr-o garanție imobiliară. Adina Tudorache a încheiat o convenție și garantează cu trei imobile cauțiunea stabilită în cazul ei și al fostului primar.

Tribunalul București a respins, vineri, ca inadmisibilă plângerea formulată de inculpatul Tudorache Daniel, astfel că acesta trebuie să vină cu cauțiunea stabilită la un milion de euro. Decizia Tribunalului București este definitivă.

- Advertisement -

Fosta soție a lui Daniel Tudorache, Adina Tudorache, a încheiat o convenție cu fostul edil al Sectorului 1, astfel încât ea a garantat cu trei imobile care depășesc 1,2 milioane de euro, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Prin cele trei imobile scumpe, Adina Tudorache a acoperit garanția atât pentru cauțiunea sa, cât și pentru ce a afostului ei soț.

Condiția pusă de Adina Tudorache este ca fostul primar să respecte toate regulile.

Această combinație este o nouă dovadă logică a faptului că Adina Tudorache, în calitatea ei de fostă soție, a fost paravanul după care primarul (care acum se vrea deputat) și-a ascuns șpăgile uriașe. Averea dosită pe numele Adinei Tudorache este de ordinul milioanelor de euro.

- Advertisement -

Procurorii DNA îl cercetează pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influență și spălare a banilor. În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și menajera, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Nevasta lui Tudorache și-a pus pe Facebook inelul cu diamant de 270.000 de euro! Sunt divorțați doar în acte, au făcut Revelionul împreună

50 de ani de închisoare pentru 10 condamnați, în Dosarul ANRP. Crinuţa Dumitrean – 6 ani și 3 luni, Horia Simu – 6 ani și 4 luni

FOTO. Peștera lui Ali Baba, găsită de DNA la polițiștii șpăgari din „fabrica de permise auto”. Mormane de bijuterii și pungi cu bani în găleți. Mecanismul mitei

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -