VIDEO. Afară cu profesoara care și-a pălmuit elevii!

0
1712
Profa în roșu are sufletul negru

O înregistrare video distribuită pe Facebook arată cum o profesoară de matematică, de la o școală din orașul Borșa, județul Maramureș, își pălmuiește elevii la ore. Ministrul Educației, Monica Anisie, s-a autosesizat și a cerut deschiderea unei anchete.

Filmarea a fost pusă pe Facebook de Andy Popescu, care a precizat:

„Și părinții mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecții fizice. Ce părere aveți de această profesoară de matematică din Borșa?

Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, într-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile.

UPDATE: Doamna ministru Anisie a spus că a aflat azi despre aceasta filmare.”

VIDEO: Dezlănțuirea violentă a profesoarei

Ce a scris ministrul Monica Anisie

”Astăzi (vineri – n. red.) am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.

Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță zero la violența în școli.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here