Minte de Gâgă: deputații AUR prinși votând multiplu îl filmează acum non-stop pe cel de la USR care i-a dat de gol. Unul dintre AUR-iști își pune masca doar la poze

1
2429

Deputații AUR prinși votând multiplu la dezbaterile pe Legea Bugetului se răzbună acum într-un mod de-a dreptul infantil: îl filmează non-stop, cu o cameră video, pe Filip Havarneanu, deputatul USR-PLUS care i-a dat de gol.

Ridicola situație are loc în plenul Camerei Deputaților, unde alesul AUR care explica votul multiplu prin faptul că “suntem veniți în țară după 11 ani în Anglia” e acum preocupat să-l surprindă în ipostaze compromițătoare pe Havarneanu.

În noaptea de luni spre marți, numeroși parlamentari AUR și PSD au votat “la două mâini”, folosind și cartelele colegilor de partid care chiuleau de la dezbaterile pe Legea Bugetului 2021. Procedeul este strict interzis. Conform regulamentelor, numai cei prezenți în sală pot vota.

Cum situația nu a fost izolată, ci un fenomen de masă, mai mulți parlamentari de la USR au filmat fraudele.

Ce mai fac deputații AUR trimiși de români în Parlament: unul își pune masca doar la poze, altul își filmează non-stop colegii, chiar în timpul ședințelor de plen

Prinși asupra faptului, PSD-iștii au tăcut sau au încercat să bagatelizeze hoția. În schimb, cei de la AUR au oferit explicații: “Colegul m-a mandatat” sau “E ceva normal, am votat pentru colegul meu, prietenul meu, fratele meu, am venit amândoi în țară după 11 ani, din Anglia”.

Parlamentarii AUR arătau astfel că n-au făcut nici măcar minimul efort de a citi regulamentul Camerei Deputaților în care au fost trimiși de români.

Nivelul “aleșilor neamului” de la AUR s-a reconfirmat marți. Filip Havarneanu a făcut o nouă poză în care arată că ștrengarii ajunși în Parlament au instalat o cameră video: “Pentru a se răzbuna pentru că i-am prins furând, au instalat un GOpro să mă filmeze în fiecare moment al zilei. Mă bucur că cei de la AUR nu își pot lua privirea de la mine, poate așa învață și ei cum ar trebui să te comporți în plen”.

În imagine se vede că, în timp ce unul dintre deputați îl filmează, celălalt și-a pus repede o mască la față când a văzut că sunt fotografiați.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

TEROARE LA ONEȘTI. Un individ de 68 de ani a sechestrat și înjunghiat mortal doi meșteri mai tineri, care-i renovau apartamentul. Polițiștii au ratat operațiunea de salvare

1 COMENTARIU

  1. Vorb’aiaaa…: „cap/DOVLEAC-pe-umeri ai…, minte ce-ți mai treb(ui)e”, nuuuuuuuuuu?!!!

    NĂTĂRĂII ăștia, de (pe) la A.U.R. și P.S.D., nu-și fac griji că sunt IMBECILI-din-NAȘTERE (!)…, că are cine să… gândească ÎN-LOCUL-LOR: SCÂRBA de Vladimir Putin, care-iii… ȘI PlĂTEȘTE, de altfel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here