Ministrul Drulă le-a făcut plângere penală, la DNA, teroriștilor sindicali ai lui Rădoi, pentru 7 capete de acuzare

4
966
Cătălin Drulă - Ion Rădoi

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (39 de ani), a depus plângere penală la DNA „împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi”. Anunțul a fost făcut după ora 14.00, pe pagina sa de Facebook.

Juriștii Ministerului Transporturilor au identificat 7 articole din Codul Penal pe care le-ar fi încălcat baronul sindical Ion Rădoi și „ortacii” săi.

Metroul bucureștean este blocat de peste 9 ore. Acțiunea subversivă, de tip terorist, a debutat la ora 5.00, când trebuia să pornească primele garnituri de tren, iar la ora 15.00 încă nu erau semne că circulația va fi reluată.

Premierul Florin Cîțu i-a îndemnat pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, și pe cel de Interne, Lucian Bode, să nu cedeze niciun pas în fața acțiunilor ilegale ale baronului sindical Ion Rădoi, fost deputat (2000-2004) și senator (2004-2008) din partea PSD.

Anunțul lui Cătălin Drulă

„Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:

  • zădărnicirea combaterii bolilor;
  • abuz în serviciu;
  • trafic de influență;
  • folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane;
  • folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite;
  • șantaj;
  • infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate.

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.

Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Daaaa, si procurorii incapabili cum sunt vor face exact ce au facut la 10 August, NIMIC!!!! Trebuie reformati si astia din justitie, ca sunt nepregatiti pe plan profesional si mama in mana cu mafiotii, pica mafiotii pica si ei!!!!!!!!!! Cine sa mai faca dreptate?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here