Premierul Cîțu către miniștrii Drulă și Bode, în cazul grevei de la metrou: Nu cedați șantajului PSD-istului Rădoi!

4
3630
Dan Barna - Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu (PNL) și vicepremierul Dan Barna (USR-PLUS) au transmis mesaje ferme, prin intermediul Facebook: ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, și cel de Interne, Lucian Bode (fost ministru al Transporturilor până acum trei luni), nu trebuie să cedeze în fața șantajului de tip mafiot la care recurge liderul sindical Ion Rădoi, fost deputat și senator PSD!

„Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat PSD-ist își pierde sinecuri”, a scris Florin Cîțu.

„Organizatorii acțiunii ilegale de astăzi, de la metroul bucureștean, sunt iresponsabili”, a comunicat Dan Barna.

Vineri dimineață, circulația metroului a fost blocată, în urma unui așa-zis „protest spontan”, chiar de la prima oră, 5.00. Circulația nu a fost reluată nici până la ora 12.00.

Reprezentanții sindicatului condus de Ion Rădoi, fost deputat (2000-2004) și senator (2004-2008) din partea PSD, au coborât în tunel și au împiedicat pornirea a trenurilor de pasageri.

Oprirea metroului este cu atât mai gravă, cu cât are loc în plină pandemie și duce la supraaglomerarea transportului terestru.

Este o acțiune șantajistă de tip terorist, pusă la cale de gruparea mafiotă condusă de PSD-istul Ion Rădoi. Motive: decizia noii conduceri a Metrorex și a ministrului Cătălin Drulă (USR-PLUS) de a scoate din ghearele mafiei sindicale controlul spațiilor comerciale și al celor publicitare din stațiile de metrou, precum și eliminarea altor privilegii aberante.

Florin Cîțu: „Un fost deputat PSD-ist își pierde sinecuri”

„Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal.

Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață.

Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri.

Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat PSD-ist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode.”

Dan Barna: „Niște lideri de sindicat amorali au de profitat”

„Organizatorii acțiunii ilegale de astăzi, de la metroul bucureștean, sunt iresponsabili. În plină pandemie, ei decid să trateze cu dispreț atât bucureștenii, cât și contribuabilii din taxele cărora este susținut metroul. Mai mult, fac acest lucru în apărarea unor interese private și vădit nelegale.

Angajații Metrorex trebuie să înțeleagă că datoria lor către cetățeni este singurul lucru care contează. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a explicat deja foarte bine contextul.

Nu poate fi câștigătoare o luptă de pe urma căreia doar niște lideri de sindicat amorali au de profitat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Drulă (U.S.R.-P.L.U.S.), de la Transporturi, TOCMAI CĂ… NU A CEDAT (ȘI NU CEDEAZĂ!), dar… NEVOLNICUL-PENIBIL de Bode (P.N.L.), ministrul-de-Interne, chiar… NUMAI-și-NUMAI ASTA A COMIS (!), PÂNĂ-ACUM: CEDĂRI-după-CEDĂRI!!!!!!!!

    • Cât mai este ținut în funcție, de către P.N.L.,… CARAGHIOSUL ăsta IMPOTENT de Lucian Bode (urmașul unei alte CATASTROFE-RIDICOLE, BUFONUL de Vela!) ???????!!!!!!

      Chiar nu au „liberalii” un om ca-lumea, PROFESIONIST și HOTĂRÂT, pentru Ministerul-de-Interne????!

      DE CE nu-l pun pe… Berbeceanu, că nu mai este prefect-al-Capitalei????????!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Dacă cedează guvernul și nu aplică legea să nu mai aștepte susținerea bucureștenilor, prea mult se tolerează nerespectarea legii chiar de către parlamentari, ce poți aștepta atunci de la alții fără spate…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here